- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ha a méret nem számít, akkor 640XL dual vagy 1320. Kb egy áron vannak.
-
Šolaire
veterán
válasz
Luck Dragon #5286 üzenetére
Köszi kipróbálom 😊
-
-
Amacs
aktív tag
Legjobb tudomásom szerint mai napig nem érkezett utódja az 1520-nak, számozást-méretet-funkcionalitást összevetve.
-
kpal
nagyúr
válasz
Luck Dragon #5278 üzenetére
Az lesz várok, a hibásak donornak jók csak.
(#5277) sharplaninac: Sokan csak hirdetni akarnak ,nem eladni és várhatnak vevőre túlárazottak .
-
Én amondó vagyok hogy fogd a kis pénzedet, és légy türelmes. Az első jó példányra tessék lecsapni, hisz igen ritka madár a hirdetés sorai között. És utána saját ized szerint alakíthatód, formálhatód, vagy ha valami gondja van vissza adod a volt tulajnak ahogy a megegyezés alapján történt a vásárlásnál.
-
kpal
nagyúr
válasz
Luck Dragon #5273 üzenetére
Na ez az sokan még hibásat is aranyárba adják , persze tudják azon az áron amennyiért ők akarnák eladni + javítás már bőven hibátlant lehet kapni . Én max 10e Ft-ot adnék azért aminek van baja .
-
válasz
Plazmacucci #5274 üzenetére
Köszi! Lehet hogy így este takarékba rakom.
-
-
Nos mire a kijelzőt kicseréled ott vagy szinte árilag hogy tudnál venni egy rendes és jó állapotú kütyüt. Így azt mondom hogy az sem éri meg. Mert lehet hogy nem csak a kijelző sérült hiába van csak az oda írva a hirdetésnél, de a gazdija honnan tudja hogy az esésnél más komponens nem sérült meg. Ami kihat későbbiekben és tönkre megy az is. És utána megint mehet szervizbe és számodra marad egy örök rossz élmény az "ablak zsiráfról "
-
kpal
nagyúr
válasz
Luck Dragon #5261 üzenetére
Jaja én is ezért tettem fel itt a kérdést mert fura . Aztán van másik 1520 is eladó annak a kijelzője repedt az 50e az is irreálisan drága .
-
válasz
Plazmacucci #5268 üzenetére
Ja, vagy leragasztom cellux-szal
-
-
Azt nem lehet valahogy megoldani, hogy a navigációs gombok, alul a sáv ne világítson ennyire? Valamelyik frissítés után megnőtt a fényerő és kevés fényben nagyon bántó.
-
FreedomHUN
senior tag
az új flagshipként jobban eltudnám ezt a telót képzelni.
kíváncsi leszek 299$ induló árral nagyon baráti. [link] -
parkasz
senior tag
Na én rákérdeztem mindenre. Miért adja el, letiltás, ki lett-e fizetve, tudja-e igazolni stb.
Ha jön válasz szólok. -
válasz
Luck Dragon #5261 üzenetére
Abszolút ugyanez jutott eszembe nekem is. Ha csak bele kell rakni, miért nem rakja bele? Majdnem kétszer annyiért lenne eladható. Szép dolog ha valaki jószívű, de ennyire nem szoktak azért azok lenni az eladók, vagy eladják ilyen olcsón egy barátnak, családtagnak.
De ők megtalálnák az eladót.
Nem lehet, hogy ez egy letiltott telefon? -
-
kpal
nagyúr
Ez vajon valóban ér ennyit [link]
-
Amacs
aktív tag
Sziasztok!
Valahol egy leírásban azt olvastam, hogy a memóriakártyák közül 64 GB a maximális méret, amit kezelni tud, de a legjobb teljesítmény elérése érdekében érdemes 8-32 GB-os kártyát választani.
Ki milyen kártyával használja?
Fényképek, alkalmazások tárolásakor mennyire érződik, hogy nem a belső memórián vannak? -
Rob700
senior tag
Mióta vadászok már egy fekete DT-900-at... Volt egy fehérben de azt eladtam... Nem értem a T-nél minden féle színben lehet kapni Online kedvezménnyel 2990Ft-ért de a fekete 7200ft... :/
-
FreedomHUN
senior tag
én is felraktam ismét a 10-est,(anno mikor kijött), nem reseteltem, átmigrált mindent. napi szinten használom lassan 1 hete, szerintem is jobb lett mint a 8-es volt, mákom van mert a 1004-es build van rajta.
-
Rob700
senior tag
Barátnőm most vett Iphone 6-ot. Szép kis telefon (na meg persze drága) de ami nagyon tetszik benne az a hangminőség amit pl YouTube videóknál produkál...
-
roby1520
tag
Twitter,viber,WhatsApp,tubecast,Outlook,ilyesmi dolgokat használok
-
roby1520
tag
válasz
Plazmacucci #5246 üzenetére
Ilyen szupi telefonnal.......simán
-
-
roby1520
tag
Már lassan 2 hónapja használom a w10 -et napi szinten de a hibái (kisebb) ellenére elvagyunk egymással
-
válasz
Plazmacucci #5240 üzenetére
Jajam, éjszaka meglett, nyelvi csomag ment fel.
Jó lesz ez a 10, de nem ebben a formában. Az edge sokkal jobb volt mint a mostani IE böngésző és az értesítési sáv meg a gyors gombok is jobban ki van találva.
De hát fagy minden a fenébe... -
-
válasz
Plazmacucci #5233 üzenetére
Visszaraktam, de jelzi hogy új frissítésem van, az ugye nem a 10-es? az insider progit leszedtem, bele se léptem HR után.
-
-
kpal
nagyúr
Pórul járt, aki felrakta a Windows 10 Mobile új buildjét Nagyon beteg cucc az még.
-
kpal
nagyúr
Ha valakit érdekel és a közelbe van ránézhet
-
Rob700
senior tag
Én nem kísérletezek. Majd ha kijön hivatalosan nekem is (2018-ban) akkor felteszem.
-
válasz
Plazmacucci #5233 üzenetére
ez milyen már, felrakom ha akarod ha nem
-
-
válasz
Plazmacucci #5231 üzenetére
Ha már leszedte, hogy tudom törölni?
-
-
válasz
Plazmacucci #5229 üzenetére
mikor és meddig?
-
-
válasz
Plazmacucci #5227 üzenetére
hát máshol azért olvastam jót is
-
-
10-re átállni nagy Istenkísértés?
-
Rob700
senior tag
válasz
sharplaninac #5221 üzenetére
Szia! Maximálisan. Nagyon jó a hangzása, kényelmes és sokáig bírja az akksi... Sokszor használom hosszabb telefonálásra is. Nekem is jobban kellett volna fekete de itt a közelben találtam jó áron egy pirosat és megvettem.
-
sharplaninac
tag
válasz
sharplaninac #5220 üzenetére
Szia Rob. Milyen a Nokia Purity ? Szeretnék én is egyet csak feketében. Mennyire vagy megelégedve vele?
-
válasz
sharplaninac #5215 üzenetére
A csaj számát azóta sem kaptuk meg.
-
Amacs
aktív tag
válasz
sharplaninac #5212 üzenetére
Én rendeltem már utángyártott házat Lumia 920-hoz, azzal csak annyi bajom volt, hogy a kamera körüli fémbetét elég gagyira sikerült. Minden más tekintetben az anyaghasználat érzésre ugyanazt a kategóriát képviselte, mint az eredeti.
Ezen viszont nincs ilyen díszítő elem, hátha megérné ilyenre cserélni. -
sharplaninac
tag
és a végeredmény
-
Baszki bárcsak újra gyártanák ezt a telefont. Az új széria olyan ocsmány és jellemtelen.
-
sharplaninac
tag
-
Amacs
aktív tag
Sziasztok!
Rendelt már valaki e-bay-ről olcsóbb hátlapot?
Kíváncsi lennél, hogy mennyiben különbözik az ~5000 Ft-os a ~10000 Ft-ostól, mennyire érződik, hogy nem eredeti.
Nemrég lettem tulajdonosa egy ilyen telefonnak, és gondoltam ezzel kezdem a felújítást. -
mort234
csendes tag
Ma Budapesten 5db-ot néztem meg, hát kicsit lelakottak és alkudozni nem akartam, mert kedden lesz egy piros(bordónak hirdetett)
1 éves, igaz 90ezer, de meg látjuk. Sajnos amire össze jött az a pénz amennyibe az új került már nem forgalmazták
így marad a használt, mert nem láttok a 1520-hoz hasonló vagy nagyobb tudású Windowsos eszközt.
-
kpal
nagyúr
válasz
mort234 #5206 üzenetére
Akkor az annyiért drága úgy .
Esetleg [link] is lehet nézni mik kerülnek a gsm boltokba , aki Budapesti annak jó személyesen felkeresheti milyen állapotúak.
(anno így vettem az N95 8GB szinte láthatatlanul izgultam mire Debrecenbe a bolt leküldte milyen lesz,szerencsére kellemest csalódtam. ) -
kpal
nagyúr
Jó fogáson van Sárga 1520 90e .
-
mort234
csendes tag
válasz
Plazmacucci #5203 üzenetére
Köszönöm!
-
-
mort234
csendes tag
Sziasztok!
Használt Lumia 1520-ast vásárlásakor mire kell figyelni az esztétikai állapoton kívül?
előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest