- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem is. Én kb az okostelefonos korszak beköszöntével konstatáltam, hogy az egykezes használatot a candybar telefonok után el kell felejteni.
Szerintem vannak akik ezt belátják, meg vannak akik erőlködnek, aztán elejtik a telefonjukat. Érdekes, egy telefonomat se törtem össze, igaz nem is erőlködök 3.5-4-5-6 collos telefonokat egy kézzel használni, ami a leggyakrabban full nevetséges is. -
Ha leveszem a fenyerot csuszkaval a beallitasokban akkor vibrál a kijelző. Tok jo 😅
-
Vegitaa
senior tag
Hard resetnél egyébként minden törtődik a telóról? Progik is? Gondolom azért a frissített 8.1 megmarad...
(#3790) inthro:
Semennyire. Total kényelmes... Főleg BT headsetről beszélgetni. -
inthro
aktív tag
Sziasztok. Érdeklődnék, hogy Nektek mennyire volt fura megszokni a telefon méreteit, az egykezes használat mennyire megy? Kérek szépen infókat. Köszönöm.
-
Vegitaa
senior tag
Hogyan tudok eltávolítani olyan appot, ami nem jelent meg a programok között, csak a beállításokban?
-
Meg jó hogy három van.
Kamera
LUMIA camera classic
Nokia cameraAkkor nekem nem csinál HDR-t?
-
-
BobTail
őstag
válasz
Plazmacucci #3776 üzenetére
Jaaa, hogy ez már az új Lumia Camera (fentebb a Classicot említettétek). Ezesetben elmenti a 3 különböző expozíciós értékű képet raw-ban, amiből összehozza a HDR-t.
-
-
BobTail
őstag
válasz
Plazmacucci #3774 üzenetére
Akkor sanszos. Class hanyas a kártya?
-
-
BobTail
őstag
válasz
Plazmacucci #3772 üzenetére
Ha rám gondoltál, akkor alsóbb kategóriás Lumiáknál hallottam hasonló jelenségről, de csak azoknál, amiknél memóriakártyára volt beállítva a mentés. Én még nem találkoztam ilyennel...
-
-
válasz
Plazmacucci #3770 üzenetére
Lehet nekem is...
-
-
válasz
Plazmacucci #3768 üzenetére
Hármat lő, gyors egymásutánban. Nem, nincs bekapcsolva a sorozatfelvétel.
-
-
A lumia camera classic miért csinál három fotót? HDR miatt?
-
-
nicu71
addikt
válasz
FRENK1988 #3739 üzenetére
Természetesen nem mondtam komolyan ,a 930 is igencsak bejön/bár amiket olvasok a topikjában...
/
DE ,a lényeg az hogy egy hét alatt úgy megszoktam az 1520 méretét hogy a kisebb telefonok gagyi kis izének tűnnek.
Egyszerűen ez lett az etalon,erre akartam célozni-amiben pariban van, az pl a Huawei ascend mate 2.
Az LG g3 pedig /terveztem az erre való váltást egyébiránt/ egyáltalán nem tetszik.Akárhogy álligattam a fényerőt nem volt képes felérni/ QHD ide vagy oda /az 1520hoz.Ennyi. -
Tomix24
addikt
Nektek csinált már olyat hogy 1 et csörög, majd elnémúl, és már csak rezeg míg fel nem veszem.. ?
-
Yoretto
tag
válasz
Plazmacucci #3753 üzenetére
en nem ugy lattam hogy jobb lenne, de azt se hogy rosszabb , velemenyem szerint egyszinten van a 2 telefon, ha egy idobe adtak volna ki, valozinuleg a 930at vettem volna, hiaba kisebb teljesitmenyu aksi, telefon meret miatt
mondjuk mar a fiokba pihen egy ideje a 1520
-
-
Rob700
senior tag
Nektek is mocorog a sim és sd kártya fiók?
Nekem is nagyon tetszik a 1520 kijelzője. Kicsit féltem az IPS-től, mert előtte 820-am volt és nagyon szerettem az amoled kijelzőt. Viszont ez az ips is nagyon jó (én élénkre állítom) a ClearBlack-nek köszönhetően...
-
Vegitaa
senior tag
Néhány kérdés:
Van valaki, akinek pár beporosodott a kifejző alatt? (Lehet hülye kérdés, nekem jó 2 év után mindig megjelennek poszemek a kijelző alatt, főleg ha textil tokban van...)
Zenehallgatáshoz használtok távírányítós fejhallagtó kábelt? Nekem egy régebbi Nokiájét nem látja.
-
BobTail
őstag
válasz
Plazmacucci #3741 üzenetére
Ez is csak vicc?
-
-
Ti melyik appot használjátok fényképezésre? Milyen beállításokkal?
-
Denim óta szarúl működik a glance. Hiába integetek neki. 5 másodpercig ott kell tartanom a kezem hogy kapcsoljon...
-
Cooley18
aktív tag
Beszarás, hogy ennyire hiánycikk.
-
kekkola
senior tag
Pólus center, media marktban van 1520. Ha jól emlékszem 150k.
-
Šolaire
veterán
válasz
sharplaninac #3728 üzenetére
Gratula hozzá
tailor:én is a sárgával szemeztem de akkor csak fekete volt -
tailor
őstag
válasz
sharplaninac #3728 üzenetére
Grat!
Én nagyon bízom abban, hogy a jövő héten kap valamelyik cég sárgát, és végre továbbléphetek a kis 800-ról.
-
Vegitaa
senior tag
Srácok, a Wordben miért van az, hogy a megnyitott fájlt csak nagyítva tudom megnézni? Nem lehet akkorára lekicsinyíteni, hogy teljes képernyőn láthassam, tologatás nélkül?
-
sharplaninac
tag
Ma jött meg a drágaszág a pick-pack pontra.. nextel , német régiós, vadiúj , imádom
-
Rob700
senior tag
Hogyan lehet előcsalni a 16mpx-es DNG-t? OneDrive-ra feltölti? Csak az 5megapixeles képet látom a filmtekercsben.
-
Yoretto
tag
meg a denimet se kapta meg, csak itt ott
milesz igy a win 10el?
ahhoz kepest hogy sok helyen azt lehetett olvasni hogy meg mult evbe megkapja a denimet, ahhoz kepet jo ha majd februar kozepe vege marcius eleje
ahhoz kepest meg voltak olyan hirek hogy iden nyar fele meg w10
de az teny hogy az egyik legjobb wp-s tel
-
megjött a tripodom, nagyon fasza!
-
Rob700
senior tag
Durva mennyire megszoktam a 1520-at. Csütörtökön a MM-ban megfogdostam az i6+ és a Note4-et és a normális telefon méretét éreztem. Aztán mikor megfogtam a Lumia 735-öt olyan érzésem volt mintha egy kis gyufásdobozt fognék...
-
Šolaire
veterán
válasz
sharplaninac #3700 üzenetére
Üdv én kb 2 hónapja vettem egy 1520-at 2 év gyári garival feketét a nextel-től. Már akkor mondták: nem biztos hogy lesz.
Mikor beszerezték rákérdeztem:nagykernél ahonnan beszerzik már csak pár darab van.
Nem akartam válltani még de már akkor tudni lehetett hogy nem sokáig lesz,remélem szerencséd lesz hozzá -
nicu71
addikt
válasz
Plazmacucci #3703 üzenetére
Szia,igen két hete megtettem ,átváltottam a finnekhez és csere után azonnal jött le a Denim.
Kamera eddig is jó volt,így is remek,sokkal gyorsabban indul,valamint egykét apróbb változás./pl a takarékos üzemmód immár nem tehető a a tiltólistára stb/
De szerintem a jövő héten már be kéne indulnia minden régióban. -
Tomix24
addikt
Srácok, hogy lehet importálni könyvjelzőt?
Crome pl. Idegen kicsit ez az iexplorer -
Vegitaa
senior tag
Én még várok, ha majd mindenki dicsérni fogja... Bár nekem még ki sem jelzi...
-
sszemtelen
őstag
válasz
Plazmacucci #3703 üzenetére
930-ra már megtettem. (Bár kicsit szarakodott a kamera, szóval visszajött a Cyan, és most várunk.)
-
aswmaster
tag
asszonynak LUMIA 930 van, neki megpróbáltuk, egyből fel is frissített neki a DENIM-re. jöhetne 1520-ra is...
-
Vegitaa
senior tag
Mondjuk egy valami nem értek:
Ha jól tudom, azért kicsit hosszabb ideig szoktak piacon lenni a telefonok (legalábbis még régebben). A 1520-at egy év után már alig lehetett kapni!
Kicsit hasonló a szitu, mint régen a Pentium Pro-s dolog, s az Intel "baklővése"...
-
Vegitaa
senior tag
válasz
_csanesz #3698 üzenetére
Az a helyzet, hogy meg voltam győződve, ha még karácsony előtt nem veszek egyet, akkor soha többé nem lesz rá lehetőség, mert már akkor sem lehetett kapni sehol....
Sajnos nem jött össze (pénz miatt), szóval letettem róla, mert körbetelefonáltam két ünnep között vagy 15 boltot, de mindenhol azt mondták, hogy felejtsem el. Finnyás vagyok, tehát használtan meg nem kell.Aztán újévben a PCdiszkontnál felkerült 1 db a webáruházra, amira azonnal lecsaptam!
Pont amilyen akartam: zsír új, gyári 2 év gari, fekete, magyar piacos.Azóta kíváncsiságból szoktan nézelődni, de sehol nem találok...
-
Care Suittal valaki tolt már fel Denimet?
-
tailor
őstag
válasz
sharplaninac #3700 üzenetére
Akkor ezért látlak téged minden 1520 hirdetésnél
Én is ugyanebben a cipőben járok, csak ráadásul én sárgát szeretnék... De nem adom fel - még keresgélek, aztán ha nem jön össze, lehet, hogy 930 lesz belőle ( jaj ).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged