Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
Egyetértek, én nem szeretem a tökörészést ilyen visszarakásokkal, úgyhogy én váltottam szifonra. Nem bántam meg, hamarabb kellett volna.
Maga a 1520 egy jó telcsi (mert még Nokia nem ms), de a szoftver az nem jó. Láttuk, mit tudott pl a kamera az előző szofttal, ezzel összehasonlítani se lehet.
Bele se merek gondolni, hogy milyen lehetne a 1520 egy androiddal. -
FreedomHUN
senior tag
Billt lehet módosítani?
Én kicsit kiestem a Win alól, feleségemnek mondtam kijött a 10. Felrakta. Az bosszantja hogy nem ott vannak az ékezetes betűk, ahol eddig voltak.
Illetve az albumoknál ami kedvencek volt berakva most eltűntek. Mármint nem a képek hanem a kedvencekből. Azt vissza lehet varázsolni, vagy ujra be kell állítani. 2 napja azt hallgatom hogy a F@szom hogy nincsenek meg a kedvenc képeim keresgélhetem egyenként (kb. 5000 darab)
Megértem bosszantó lehet.
-
-
-
Šolaire
veterán
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged