- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yoretto
tag
En ismet bucsuzom a forumtol, bar olvasni a "hireket" stb. meg vissza vissza jarok majd
-
Norbert73
csendes tag
Üdv Tagok
Egy guru, halottlátó segítségére lenne szűkségem.
Adott egy készülék ami fürdött egyet, azóta csak repülőgép üzemmódban hajlandó működni.
Alaplap hibára gondolván beszereztem egy törött kijelzős telefont, gsm szervízbe be visz, alaplap kicserélve és láss csodát: NEM GYÓGYULT MEG a kicsike.
Jelenleg a normál és repülő mód között ugrál,, de nem marad normál módban.
Ha valakinek van ehhez hasonló tapasztalata, vagy ötlete a megoldásra, nagyon kérem ossza meg velem.
Ha meg is tudja javítani imába foglalnám a nevét, természetesen papír alapú formában.Előre is köszönöm: Norbert
Ui. bocs ha hosszúra sikeredett
-
FreedomHUN
senior tag
Akkor ha jól értem ne is szórakozzak a régió állítással, hangvezérléssel nem fog műkodni?
-
-
Šolaire
veterán
válasz
FreedomHUN #5489 üzenetére
Mi régiónkban sehogy át kell álitani
-
válasz
FreedomHUN #5489 üzenetére
Hát ez az hogy sehogy.
-
FreedomHUN
senior tag
válasz
Plazmacucci #5482 üzenetére
Cortana hogy vezérli a kamerát? Pont most megyünk városnézésre és csak a telókat visszük. (Mit kell mindani vagy ilyesmi)
Fényképezni meg mindenképp szeretnénk sokat, mert lehet ugy villanak be majd a képek XD -
Rob700
senior tag
válasz
FreedomHUN #5483 üzenetére
Jaja kb 3 dolcsi volt, azért nem egy gyári Nokia minőség, de célnak megfelel...
Revan.: Köszi!
-
-
TommyX_
őstag
válasz
Plazmacucci #5480 üzenetére
Erre a programra gondolsz?
-
-
TommyX_
őstag
Akinek a Winphone 10 van fent, megnézné, hogy a kamera programba belekerült-e a 720p/120FPS lehetőség?
-
TommyX_
őstag
válasz
FreedomHUN #5470 üzenetére
Ez alapján csináltam.
-
TommyX_
őstag
Revan.
Megoldódott a 2g-s "problémám", fel kellett rakni ezt a product kódú romot:
059V330 (RM-937 VAR EURO CZ CV BLACK) -
Šolaire
veterán
válasz
FreedomHUN #5463 üzenetére
Neked is köszönöm
tényleg jó áron van mondjuk én gari nélkül félnék tőle.
-
migabi24
nagyúr
Nem akarok másnak reklámot csinálni, de van az aprón egy hihetetlen ajánlat
-
-
válasz
Plazmacucci #5458 üzenetére
Heló, mondom telefonálás közben
-
-
válasz
Plazmacucci #5455 üzenetére
Van kéznél i4s, épp tegnap írtam rajta Messengeren pár üzit, teljesen hibátlan volt. Nekem a 1520 mindig ki akar esni a kezemből, meg van pár bosszantó tervezési hibája is. Például a bekapcsológomb. Ott van pont, ahol fogom a telefont. Tegnap beszélgetés közben kikapcsoltam a telefont. 😒
-
TommyX_
őstag
Igaz nem régóta használom a 1520-t, de régebben is használtam nagyobb telefonokat, 9110, 9210, E90, N-Gage.
Engem nem zavar a telefon nagysága, és nem is untam meg a használatukat, a 1520 miatt, majd kell vennem 1-2-t új rövidnadrágot nyárra.Valaki esetleg le tudná írni a független 1520 product kódját?
-
-
válasz
sszemtelen #5451 üzenetére
Kösz, részemről innentől a jövőben már csak ios vagy android játszik. Valójában a törpe os-ekből is elegem van, bb-t és wp-t használva.
-
válasz
sszemtelen #5451 üzenetére
-
válasz
Plazmacucci #5444 üzenetére
Épp újabban kezdek rádöbbenni, hogy elegem van a tepsi méretű telefonból. Nem is tudom az idejét, talán a note 2 óta csak ezzel a mérettel flangálok, de elegem lett valahogy. A következő telefonom egy kategóriával kisebb lesz.
-
roby1520
tag
Simán ér 100at
haaaaaaa nagyon jó állapotban van!
-
Rob700
senior tag
válasz
sharplaninac #5440 üzenetére
Én is brutálisan vigyázok rá, mindíg kis Micro kendőben van ha nincs rajta a gyári tok...
-
AngelH
aktív tag
válasz
Plazmacucci #5444 üzenetére
Jogos, de ennyi erővel vehetsz töröttet, és egy kijelző + házcsere olcsóbbra kijön, patika lesz
-
-
Klazlo
csendes tag
sziasztok
haveromnak van egy fekete igen durva patika állapotú 1520-a semmi karc tökéletesen működik,újan vette németben, 1 éves és120-at kér érte,kérdezném hogy sok e?
üdv.
-
-
Rob700
senior tag
válasz
sharplaninac #5437 üzenetére
Neked is betört?
-
Én a következő 10 életemben nem török ennyi kijelzőt össze, mint ti ebben a topikban
-
WaSabEE
újonc
Üdvözletem
Sajnos összetört a 1520am kijelzöje..
Tudna valaki segíteni abban, hogy honnan tudnék beszerezni hozzá legolcsóbban kijelzőt?
-
TommyX_
őstag
válasz
FreedomHUN #5433 üzenetére
Kösz hogy megnézted, ezek szerint csak az angol fw-ben nincs ez a lehetőség.
-
Šolaire
veterán
válasz
FreedomHUN #5432 üzenetére
Régiót nem tudom hogy lehet megválltoztatni tőlem okosabb fórumtárs majd megmondja
-
FreedomHUN
senior tag
válasz
FreedomHUN #5432 üzenetére
Szuper lett a képbeszúrás, közben szerk. idő is lejárt. szóval az euroson 3G-4G van a Honkongin meg 2G-3G-4G.
Anno Így oldattam meg mikor az eurost használtam: [link]
Field menüben csak a 900 MHZ-et aktíválod.
-
FreedomHUN
senior tag
-
Šolaire
veterán
válasz
FreedomHUN #5430 üzenetére
Ok majd irj mire jutottál nagyon kiváncsi lettem
Dj Tommy: Ha megjelenik az e betű akkor átváltott automatikusan 2 g-re. -
FreedomHUN
senior tag
-
kpal
nagyúr
válasz
sharplaninac #5428 üzenetére
Már nincs fent
-
kpal
nagyúr
válasz
sharplaninac #5425 üzenetére
Kamu nekem is gondolatba volt , de személyes ha valaki kitudja próbálni annak lehet BEST BUY.
-
kpal
nagyúr
16GB-os és csak ennyi
ez ritka nagyon.
-
-
TommyX_
őstag
Olvastam is régebben, hogy Neked is ez lesz a következő telefon, akkor még nem tudtam, hogy nekem is lesz ilyenem.
A 808-t nem is adom el, ilyen kamerát kár lenne, csak úgy elpazarolni.
Természetesen a kedvenc Symbianos telefonjaim között ott van a 808, az N8, 6600, N-Gage és E90 társaságában.Kérdés:
Tudom a mai világban "nevetségesnek" tűnik amit kérdezek, de Nektek lenne lehetőség beállítani a 2G-t?
Nekem csak 3G és 4G lehetőség van a sim kártya beállításainál.
(Sajnos faluban van ahol 3G lehetettség hiánya miatt, alig vagy nincs térerő, 2G-vel valamivel jobb a helyzet) -
TommyX_
őstag
Kösz, remélem jó sokáig tudom használni.
Telefon vételhez:
Igazából úgy volt, hogy nem is veszek telefont. Régebben volt egy nap amikor ráértem, eljátszottam a gondolattal, hogy milyen jó lenne nekem egy 1020-as. Elolvastam újra mobilarénás tesztet youtube videókat néztem a telefonról + megnéztem mennyibe kerül használtan, aztán a nap végére arra az elhatározásra jutottam, hogy a 808 jó nekem, mert igazából nem volt vele semmi bajom.
Azt tudni kell, hogy én azért szoktam olvasni a Nokia-s fórum témákat itt prohardveren, hátha "ragad rám" valami win phone-nal kapcsolatos tudás is. A 1020-as témát, amikor írt bele valaki mindig megnéztem, meg azért követtem is az eseményeket.
Néha-néha ide is beleolvastam, de az utóbbi időben kezdtem eljátszani a gondolattal, hogy jó lenne nekem is egy 1520.A többieknek köszönöm a hozzászólásokat.
-
kpal
nagyúr
Árukeresőn néztem L1520 nincs már hely ahol árulnák ,de L920 -ra 4 db-ot kilistáz .
-
TommyX_
őstag
Nekem a gyári lejátszó most ezt csinálja:
[link] -
TommyX_
őstag
Jöttem beköszönni, lassan 2 hete már 1520-t használok.
Sikerült egy piros színűt szerezni, + vettem mellé egy piros töltő padot a t-mobile-nál, ha már olyan "olcsó volt".Első kérdés:
Ki milyen zenelejátszót programot használ + van aki használ a telefonhoz stereo bluetooth headsetet? -
Rob700
senior tag
válasz
FreedomHUN #5403 üzenetére
Ha esetleg valami nem stimmelne vele az se nagy tragédia... 2,29$...
-
Rob700
senior tag
válasz
FreedomHUN #5397 üzenetére
Na rendeltem egy ilyen állványt feketében. Reméljük a legjobbakat...
-
kpal
nagyúr
válasz
Plazmacucci #5398 üzenetére
Ennyiért van jófogason garis igaz a gari szlovákba szól. De még ezek is jobben megérik 90ért ,mint a jofogason repedt kijelzős 75ért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Azonnali fotós kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Asustor NAS
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest