- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BobTail
őstag
-
Rob700
senior tag
A videoban látható tok mennyibe kerül? [link] (10.dik perc környékén bukkan fel)
-
hülyegyerek
addikt
Ha már pletykákra, meg félinformációkra adunk, akkor[eszerint] egyik jelenlegi telefon sem fogja megkapni...
-
integrated
tag
Skacok jött valami szarság hogy nem tudok letolteni a store-ból ha nem írom be a kódot amit emailben elkuldenek. Eddig ez ok, de arra az emailre már nem tudok belépni mert pár hete vki (sztem tesóm) elkúrta a jelszót. Hogy tudom megváltoztatni a store-hoz kapcsolódó email címemet?
-
jeni
félisten
válasz
hülyegyerek #2286 üzenetére
korábban írta valaki,hogy a 8.1-el szoft.-al maradnak a korábbi kiadású 820/920 időszakából való telcsik,és a majdan kijövő 9-s verziót a mostani új modellek kapják meg.
-
hülyegyerek
addikt
Egyrészt nem lesz win 9, másrészt miből gondolod, hogy a 925 nem kapja meg, vagy hogy akármelyik is megkapja. Ne találgass már, ez egy szakmai topik.
Vegitaa: Normál simet a dzsunkagyártókon kívül nem igazán használ már senki, a Microsoft meg főleg az Appletől akar vásárlókat elszipkázni, nekik meg nanosimjük van. -
Vegitaa
senior tag
Azt nem tudjátok, hogy az imádott T-mobilnál mennyi a kártyacsere?
Egyébként nem fér a fejembe, hogy a 1520 a maga gigászi méretével miért nem képes normál sim-et befogadni...
-
válasz
sszemtelen #2282 üzenetére
Most komolyan? Egy GSM boltban ötszázért kivágják. Te meg 2 hetet vártál...
Sosem fizettem szolgáltatónak ezért...
-
sszemtelen
őstag
válasz
FіkuszKukіsz #2277 üzenetére
Mivel Jóapám nevén van a számla, és Ő épp Olaszországban hétvégézett (kamionos az Öreg), így nekem két hetet kellett várnom a SIM cserére. Addig nem tudtam használni sem a telefont, sem a kártyát. De természetesen a csekket azért egészben kellett fizetni, biztos ami biztos.
-
jeni
félisten
én is 820-ról váltottam,a 820-s telót megkapta az öcsém.
a 925 teló kevésbé kapja meg a Win 9-t(lehet,hogy mégis). az is tény az a két mag szinte egyforma,vagyis hardveresen azonos a 820-s telóval,és nem bővíthető az SD kari benne.magyarán nincs nagy előnye a 820-ról a 925-re való váltásnak.a 820-ról a 1520-ra váltásnál,tudásban, teljesítményben nagy lépés felfelé,de az is igaz TEPSI méretű a Lumia 1520 teló
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
sszemtelen #2274 üzenetére
5 napja cseréltem, nem fizettem egy kanyit se. És nem mondtam azt, hogy elromlott, csak annyit, hogy kell egy nano. Ennyire tré a rendszer...
-
jeni
félisten
Vodafonos vagyok 3 hete ingyenes volt.
amúgy van nekem Micro-sím- Nano sím vágó gépem,azért vettem,mert anno sokat fizettem érte,és gondoltam ha most is annyit kér érte akkor kivágom. Az is igaz előre megvettem aznap a sím vágót és utána a sráctól akitől vettem a telót ő árulta el,hogy aznap ki cserélték ingyenesen a nano kártyáját micro símre -
Rob700
senior tag
válasz
hülyegyerek #2269 üzenetére
Igen fogtam már 1320-at is és 1520-at is... 820-am van, elsőre brutálisan nagy volt, de biztosan meg tudnám szokni... sokat neteznék rajta és elég fontos lenne a jó fényképező...
-
jeni
félisten
válasz
Vegitaa #2264 üzenetére
A sszemtelen itt vette,de ragaszkodik ahhoz,hogy gyári Belga garisat kapott,de nem egyértelmű a válasza arra,hogy a bolt mikor és meddig küldi tovább javításra ? (ezt írta korábban)
Mert ebben az esetben ha tényleg Belga akkor az is két éves,legfeljebb azt mondja majd,hogy a második év jótállás a készülékre nem a GsmPalota kompetenciája ! -
jeni
félisten
válasz
Vegitaa #2262 üzenetére
megnézted a Prémium infót,hogy az mit tartalmaz?
1 év teljes körű és 2 év szoftver garancia,magyarán arra épít 1 év alatt,hogy ha nem romlik el akkor nyert egy csomó pénzt vele,és fáradságot.
a védő tok-kb. 2300 Ft (a fóliát sem írja - az kb. 1200 Ft )
az autó töltő kb. 2500 Ft ( kérdés gyári Nokia vagy sem? )pont azokkal lenne drágább a Prémium csomag,a jelzett ajándékokkal,mintha a sima alap csomagot vennéd + a tokot + és az autós töltőt.
Korábban írta,valaki,hogy itt vette,de épen csak az nincs benne,hogy 2 év gyártói garancia ! -
Vegitaa
senior tag
Én valszeg a GSMpalotában veszem meg, jövő héten.
Ott 117.990. -
Rob700
senior tag
válasz
sszemtelen #2259 üzenetére
925 és 1520 közt gondolkozok... igazából szeretek fotózni is és a fényképező része nagyon fontos a telefonnak... (nincs külön fényképezőm és nem is szeretnék magammal cibálni a telefon mellett egy fényképezőt is)...
-
Rob700
senior tag
válasz
sszemtelen #2256 üzenetére
Nagyon gondolkozok rajta, hogy veszek az Edigital-tól... 149e ft... kimondani is fáj
Ahogy elnéztem, náluk csak fekete van...
-
Rob700
senior tag
A fekete 1520 ugyan abból az anyagból van mint pl az 520-as? kicsit hülye anyag, gumis tapintású és kicsit gyűjti az ujjlenyomatot...
-
hülyegyerek
addikt
-
sszemtelen
őstag
válasz
DataTraveler #2251 üzenetére
Szia!
Ez még a HTC-m volt, a 1520-as gyárilag független.
Amúgy több mint valószínű hogy a bolt függetleníti utólag.(#2252) jeni: Igen, van ilyen. Az ilyeneket a boltok "független"-ként, a sima függetleneket "gyárilag független"-ként árulják javarészt. A telenor független mobilokat árul, ott a szoftver, illetve a gyártó bejelentkezési/boot animációi vannak csak.
Utólag matricázni, ahogy a T-nek is vannak (üveg alatt, ráégetve, belemarva) annyira szerintem nem divat, az már olyan búcsús hatást kelt.(#2250) Vegitaa: Azt nem tudom hogy mindet javítja-e. Ami nekem van, azt javítja, mert a garijegy oda szól.
-
jeni
félisten
válasz
sszemtelen #2249 üzenetére
De azért az,hogy bekapcsolásnál bejön a szolgáltató logója és fuggetlen a teló?
Azt hallottam,hogy a Telenor nem függősíti a telóját és mégis fuggetlen. Bár kérdés azokban milyen a 0bejelntkezési logó?
Szerinted utólagosan nem lehet rátenni matricát? -
DataTraveler
tag
válasz
Szia! És neked a gyártó függetlenítette vagy a bolt ahol vetted?
Mert nekem ez egy bontatlan új készülék volt. -
Vegitaa
senior tag
válasz
Kössz.
Akkor ha bármely eu-s ország van beleírva, megnyugodhatok, s javítja itthon bármely márkaszervíz. -
sszemtelen
őstag
válasz
DataTraveler #2247 üzenetére
HTC-m ilyen volt. Természetesen mint kiderült utólag függetlenített, de a Tékomos' kártyát gond nélkül fogyasztotta.
(#2248) Vegitaa: Beállítások-> Extrák+Infó -> A Manufacturer Name-ben lesz benne. Nekem pl. RM-937_eu_belgium_962. Szóóval belga a készülék.
-
Vegitaa
senior tag
Akkor már csak az a kérdés maradt, hogy ha veszek egy telót, akkor honnan tudom hogy "milyen származású"?
-Mert ha nem EU-s, nem veszem meg!
-
DataTraveler
tag
válasz
integrated #2245 üzenetére
Vodafone gyári programjai is rajta vannak. Elöltem lett kibontva a telefon, de azért ez egy kicsit gyanús nekem ez.
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
integrated #2243 üzenetére
-
integrated
tag
válasz
DataTraveler #2244 üzenetére
Akkor az vodásból lett független. Szerintem.
-
DataTraveler
tag
Sziasztok!
Egy gyárilag kártyafüggetlen GSM-boltba vásárolt új Nokia 1520-nál normális az, ha bekapcsolásnál a Vodafone lógó jelenik meg. -
integrated
tag
Skacok lenne egy nagyon nagy offom. Egy amerikai énekest keresek. Kb a 80-90es években játszott, fehérbőrű, mikrofon frizura(vöröses hajjal) és álltalában ingett hordott. Az IHM ki is parodizálta egyszer "Sex one, sex one, hogy ha stex van" -ra parodizálták le a dal szövegét. Nem tudjátok ki lehet Ő? Annyit tudok hogy nem Johny Cash és nem Roy Orbinson. Ötlet?? Megőrjít hogy nem jut az eszembe......
-
jeni
félisten
Üdv
Meg van az első bug!
Vagyis a tárhelynél receptet ír!
A frissítésnél meg gasztronómiát ír és csak a telfonban lehet elhelyezni,sd-re nem. -
sszemtelen
őstag
válasz
hülyegyerek #2239 üzenetére
Akkor én most sokadjára is leírom, hogy tessék a bolttal vitatkozni, ha a garancia jegyre az van írva hogy "Gyári" garanciás a készülék. Tuti, mert anno a HTC garijegyén "Bolti" szerepelt.
-
btudos
nagyúr
válasz
hülyegyerek #2239 üzenetére
EU-n belülről származó készüléket javít a hivatalos Nokia szerviz, így a bolt nyugodtan beküldheti.
End userként alapból kell a származási országnak megfelelő nyelvű számla, ami nem lesz meg, de a bolton keresztül érvényesíthető a garancia. (Egyébként is ez a hivatalos út műszaki cikkek esetén a garancia érvényesítésére, hiszen vásárlóként az üzlettel áll az ember "szerződésben".)
-
hülyegyerek
addikt
válasz
sszemtelen #2238 üzenetére
Kb. 27 millió hsz szól az összes Nokiás topikban arról, hogy az imeis garancia nem garancia. Lehet, hogy jófejségből megcsinálja neked a Nokia szervíz, de ha komolyabb gond lesz vele, ahhoz kelleni fog a lepecsételt garanciajegy. Kivételt képeznek a bolti varanciás (tehát behozott más régiós) telefonok, mivel azt imei alapján sem fogja a Nokia javítani, max. csak az a bolt, ahol vetted.
-
jeni
félisten
válasz
sszemtelen #2229 üzenetére
Sajnos nem igaz. Ázsiai telóra nincs Európai garancia!
-
Vegitaa
senior tag
Szóval nem is a gari izgat, hanem hogy európai legyen.
-
Vegitaa
senior tag
válasz
sszemtelen #2229 üzenetére
Nekem Nokia márkaszervízben nem voltak hajlandóak szoftvet frissíteni az X7-esre, mert kínai piacos...
-
válasz
FіkuszKukіsz #2227 üzenetére
Garanciaidőn belül, ebben az országban! :-)
-
Vegitaa
senior tag
válasz
sszemtelen #2225 üzenetére
S mi a helyzet az IMEI számmal? Én csak egy márkaszervízben tudtam meg, hogy kínai piacra szánt a telóm...
Hogy lehet leellenőrizni? Mert ha egy szoftverfrissítés után kínai, vagy legjobb esetben angol lesz, akkor... -
sszemtelen
őstag
válasz
Vegitaa #2224 üzenetére
Az enyém garijegyére az van írva hogy 1+1év gyártói gari. Bolt is azt mondta hogy Ők küldik tovább.
(A 1020-asok esetében gyakran jobb volt a bolti gari mint a gyári, többen szétcseszett kijelzővel, és félig összerakott házzal kapták vissza a gyártói, Nokia Care-s gariból) -
Vegitaa
senior tag
válasz
sszemtelen #2220 üzenetére
Hát a Geomobil elég drága...
Garanciát, te milyet kaptál? -Gondolom csak olyan érdemes venni, ami gyári garis. Én a legutolsó nokiámmal megjártam, mert kínai piacra való volt...
Szóval azért keresek hivatalos forgalmazót... -
Off. Asszonynak 50 körül milyen lumiát ajánlatok, ha tudtok.
-
Vegitaa
senior tag
válasz
sszemtelen #2218 üzenetére
Kössz, akkor majd ott érdeklődök.
Meg a másik, mostanában nem látok nagyon Nokia márkaboltokat, hol érdemes szerintetek venni? A sarki GSM boltokban nem bízok, mert már egy párszor megjártam velük, s nagyobb helyeken (pl. Media Markt) meg nincsen 1520...
-
Vegitaa
senior tag
Meg még azt elfelejtettem megkérdezni (lehet már régebben kérdeztem), hogy vajon meg tud jeleníteni a 1520-as Word-je ázsiai betűkészleteket...?
-Ez amolyan költői kérdés...
-
zack
nagyúr
válasz
martinkeet #2214 üzenetére
Én chat helyett használom.
Ingyenes.
-
válasz
martinkeet #2214 üzenetére
Hát évi egy elmegy nálam is... 😊
-
válasz
martinkeet #2208 üzenetére
buborék?
-
Nyissátok fel a szemem és segítsetek, hogy a viharban lehet üzenetet továbbítani??? Agyrákot kapok
-
Vegitaa
senior tag
Én viszonylag sokat olvasgatnék rajta (doc, pdf, stb...), szóval azért fontos, hogy kényelmesen tudjak tallózgatni a fájlok között. Gondolom, ez nem okozhat neki gondot. -Ezért is jó a 1520, mert nagy!
(Jó, lehet talán e-book olvasót kéne vennem...
)
-
Vegitaa
senior tag
válasz
sszemtelen #2202 üzenetére
És mp3 csengőhangokkal mi a helyzet? A WP7-eseken elég macerás volt beállítani.
-
sszemtelen
őstag
válasz
Vegitaa #2201 üzenetére
Több fájlkezelő is elérhető már
Például a gyári Fájlok, illetve a Pocket File Manager
-
Vegitaa
senior tag
válasz
sszemtelen #2200 üzenetére
Kössz.
Fájlkezelő progik, valami totalcommander-féle van rá? -Mert állítólag a WP annyira nem barát ezügyben, mint egy android...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- VR topik
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged