Hirdetés
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Akciókamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
csmat
senior tag
Sziasztok!
Hogy áll a 4.4 a defyre? Lesz egyáltalán? Úgy tudom az a régebbi, gyengébb telefonokon is jól fog működni..
-
csmat
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg MokeeOS 2.3.7 van a defimen, amivel alapvetően meg vagyok elégedve, de lehet kicsit frissítenem kéne már..
Mit javasoltok? -
csmat
senior tag
Sziasztok!
Ma megérkezett végre a csodás kínai utángyártott aksim és mikor kivettem a gyárit, akkor vettem észre, hogy felpúposodott.. gondolom ez is a jele annak, hogy a vége-felé jár már..
Jag:
Esetleg lenovo s750 én ezzel szemezek
vagy xperia zr -
csmat
senior tag
Sziasztok!
Ha veszek egy új aksit, akkor kell valami bejegyzést törölni a telefonból, hogy tiszta lappal induljon az aksi?
-
csmat
senior tag
sziasztok
honnan érdemes aksit rendelni? -
csmat
senior tag
Sziasztok!
Rég jártam erre felé, mert végre van(volt) egy jó romom, amivel meg vagyok(voltam) elégedve.MokeeOS2.3.7,
Tegnap az All in one-al kitöröltem a duplikált appokat, és azóta folyamatosan azt írja ki:
az android. process..media sajnos leállt, ha rányomok a bezárás mostra eltűnik, majd kb 2 perc múlva újra előjön.
Nincs valami ötletetek mit tudnék csinálni? nem sok kedvem van újratelepíteni és újra belakni a rendszert.. -
csmat
senior tag
Erre valakinek más ötlete? a wipe-ok nem segítettek..
Csak factory reset maradt? -
csmat
senior tag
Sziasztok!
Stefan Braun-féle romot használok pár hónapja, eddig tökéletes elégedettséggel!
De, nem tudom most bekapcsolni a wi-fit!
Nem talál jelet, pedig eddig 3-4 félét is fogott de szerintem a be se kapcsol, mert nem látom a jelét se az értesítési sávon (felül).
Mi történhetett? a System care-t frissítettem csak, más nem változott, de azóta az egész progit leszedtem, újraindítottam, kikapcsoltam, kivettem az aksit, de semmi..
valakinek valami ötlet, mitől lehet? és Mi a megoldás? -
csmat
senior tag
Szia!
Én nem rég tettem fel Stefan Braun -romját eddig nagyon meg vagyok vele elégedve! gyors, kevésbé berül, stabil, stb
Csak azt nem értem, hogy miért Tűnik el 2-3 naponta az összes ikon, amiket kiteszek.., ha újraindítom akkor utána megint előjönnek, valaki más is járt már így?, van rá megodás?
-
csmat
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem:
Le szeretném szedni a kacsa féle romot, de
bekapcsolom a telefont, kék villan, hangerő le gomb, és ott nem találom a
Bootmenu-Tools-t. szerintem bent vagyok a bootmenu-ben és azon belül van tools de ott nincsen File system tools..csak stable rcovery,Custom Recovery meg stock Recovery van)
egyébként ez alapján állítanám vissza a kacsa féle romot:File system tools
Format data and cache to ext3..ezután visszaáll a recovery be
Custom recovery
(wipe nélkül!) Install zip from sd (vagy ha van mentett rendszered restore) Első indításkor kétszer indul újra tehát kétszer nyulad ki a kék és piros led ne nyúlj hozzá min2 max6 perc és elindul feláll a rendszer, utána mehet egy újraindítás esetleg ismételten egy wipe cache és advanced dalvik cache.van biztonsági mentésem a korábbi cm10-ről, azt nem lehet egyszerűen visszaállítani?
egyébként Mokee prot tenném fel.. -
csmat
senior tag
Sziasztok!
Na most már végleg elbizonytalanodtam, hogy mit tegyek fel a cm10 0924-nightly helyett..
amiket többen ajánlottatok:
Stefan Braun_MokeeOS_Pro Edition
wajkiui
kacsa féle
euroskank féle CM7
stbEzek közül az összeset fel tudom rakni simán Data wipe reset, Install rom zip, Wipe cache, Wipe dalvik cache után?
A 4 Mokee OS verzióPro Edition-höz tud valaki egy linket adni, ahhol nem kell regisztrálni?
-
csmat
senior tag
Sziasztok!
Mit ahogy sokan mások is, én is romot cserélnék..A defy-men CM10 20120924-nightly van fenn, és az utóbbi időben nagyon belassult, FC-zik stb. szóval le szeretném cserélni..
Kérdés hogy mit tegyek fel? nem vagyok az a nagy ROM-olós fajta, olyat szeretnék feltenni, ami stabil, működik a gps, wifi, kamera, gyors, szép és könnyen fel tudjam tenni!
Egyébként bayer modulos és 2.6.32.9-ga28fcc4 a kernel verziója!Köszi előre is az ötleteteket és a segítséget !
mélyvízben kacsa105 romját is sokan dícsérték! arról vélemény? -
csmat
senior tag
nekem a wifi-vel nincs bajom, csak a telefon nem tudja megosztani. Ha rámegyek a megosztásra és bepipálom a hordozható wifi hotspotot, azt írja ki h bekapcsolás, de órákig nem kapcsol be
Amit még nem értek, hogy a 3 betűs navi újabb verziója nem tudja kezelni a hangokat ICS alatt, legalábbis valahol ezt olvastam, de nekem sincs hang..
.
Hogyan tudnék a cm10-ről legkönnyebben visszatérni egy stabilnak mondható cm9-re?
-
csmat
senior tag
válasz
szuszinho #46106 üzenetére
De a defy updaterrel a cm10 et tudom frissíteni egyszerűen? Eddig nem mertem kipróbálni..
Ha mégis visszatérek a cm9-hez, akkor felmásolom a memóriakártyára a zippet, aztán a telefon recoveryéből install from sd card? (ahogy a leírásban szerepel?)
Az a baj hogy hogy az egyik navin nem működik a hang cm10 alatt, valamint a widgetek és a wifi megosztás sem működik rendesen
pedig egyébként jól működik
-
csmat
senior tag
Nem tudja valaki, hogyan lehet a cm10 ( 4.1-ről) visszalépni mondjuk egy cm9-re? van fönt egy defy rom updeter, azzal működhet?
-
csmat
senior tag
Tök jó lenne ez a cm10 ha a widgetek, és a wifi megosztás is rendesen működne..
Egyébként van benne valami defy rom updeter, azzal tudom majd frissíteni?
Nem tudja valaki, lesz cm10-ből frissebb, javított verzió? nekem 4.1.1 nightly van. -
csmat
senior tag
válasz
thompherkins #46024 üzenetére
akkor nem értem..
nekem több appom is van, amit nem enged kirakni, pl a 3d digital weather, köpönyeg, battery moitor, trafipax jelző, stb, pedig már többször újraindítottam..
Egyébként milyen időjárásjlzőt használtok? -
csmat
senior tag
Hogy lehet cm10ben widgetet kirakni? meg az időjárást se tudom úgy beállítani h a kijelzőn alapból mutassa.
-
csmat
senior tag
válasz
Neil Watts #46009 üzenetére
csináltam egy biztonsági mentést a romról a telefonba (asszem a bootmenüben) és utána formáztam
, azóta már nem lassul be a telefon, és rájöttem hogy sok app nem is kell nekem
-
csmat
senior tag
válasz
kelly7 #46002 üzenetére
remélem nem fog a többi is kiégni..
nem is tudtam, hogy a led is ki tud égni, ha így marad, akkor ezért nem viszem szervízbe.
más: miután feltettem az új romot, (ugye sd kártyára másoltam) le lehet formázni a kártyát? tele van mindenféle szeméttel, ami nem tudom, hogy mi és nagyon belassítja a telefont. már próbáltam az sd maid appot is, nem sok sikerrel..
-
csmat
senior tag
Az mitől lehet, hogy a bal első alsó menü gomb halványabban világít, mint a többi?
Gyengébbnek tűnik a wifi vevő is mint a gyári 2.2-n volt -
csmat
senior tag
-
csmat
senior tag
Sziasztok!
Bajban vagyok, mert nem tudom bekapcsolni a telefonom!!!
Gyári 2.2. van rajta, pont le szeretném cserlni valamire, de nem jut túl az android feliraton
kicsit kétségbe vagyok esve, mert azt se tudom hogy így hogy fogom feltenni rá pl a cm9-et?A napokban már csinált sok hülyeséget, többször újraindult, vagy lassaban kapcsolt be, de most egyáltalán nem akar elindulni és nem tudom mi okozhatja, mert nem raktam rá semmi új appot se..
Please help! -
csmat
senior tag
Sziasztok!
Lassan két éves lesz a telefonom és elgondolkodtam, hogy lecserélem a gyári 2.2. romot, mert kezdem megunni és olyan sokan dicsértétek a főzött romokat..
Szóval mit ajánlotok, ami szép és minden működik rajta rendesen? Tudom kinek a cm7/9, kinek a wui akármi.Nem kell hogy a legfrissebb legyen, fontos hogy megbízhatóan működjön.
Tudom valamelyik telefon ezt, a másik meg azt szereti.. egyébként piros bayeresköszi előre is!
ja és hol is van az a leírás, hogy hogyan kell feltenni? -
csmat
senior tag
válasz
jolti05 #45552 üzenetére
Szia!
én egy ilyet vettem és tökéletesen működikarra vigyázz, hogy ehhez nincs aksi, azt külön kell megvenni, vagy van csomagban és ahhoz adnak.
Korábban próbáltam napelemest is amiben benne volt az akku, de az tól olcsó volt jgy nem működött, illetve próbáltam [ilyet ]is, de az első használat után megolvadt benne valami és nem tölt
-
csmat
senior tag
válasz
Predator666 #45442 üzenetére
Én sokszor járok így, főleg melegben. Egyszerűen túlmelegedik sajnos és letiltja a töltést.
-
csmat
senior tag
válasz
-Zola0808- #45425 üzenetére
Lehet nekem is meg van repedve, de lehet hogy csak valami megkarcolta valami.
Minden esetre voltak olyanok, akik szervizbe vitték és ők nem tudták úgy megcsinálni, hogy vízálló legyen újra, sőt valaki a fórumról azt írta, hogy a szervizben repesztették meg a füleket..
Mindenesetre várjuk a beszámolót (én legalábbis). -
csmat
senior tag
Úgy tűnik,ennek a cikk írója nem hallott még a defy-ről
-
csmat
senior tag
200 km alatt 40%-os merülés elég jó
igaz én általában nagyobb távolságra megyek, és ha megérkezem, akkor is kellene hogy tudjak telefonálni.
Régebbről maradt egy BT-os GPS vevőm, az sokat segít, mind melegedés ellen, mind üzemidő nyújtásábanha meg már lehűlt és nincs konnektor/szivargyújtó a közelben, beszereztem egy ilyet remekül működik szerencsére.
(volt egy napelemes is, azzal gondjaim vannak) -
csmat
senior tag
Az a furcsa, hogy régebben kevésbé volt szerintem érzékeny a hőmérsékletre, vagy most valami jobban pörgeti a procit, meg melegebb is van..
Van valami megoldás? Navigálás közben a klíma elé kéne rakni, gondolom az segítene, csak a tartóm nem olyan
ha wifit osztok meg az is eléggé gyorsan felmelegíti -
csmat
senior tag
válasz
Quarell #45386 üzenetére
nekem is sokszor abbamarad a töltés magától és csak sokára indul újra..
Egyik fórumtárs írta, hogy, neki a felmelegedés miatt szokott abbamaradni a töltés, most ezt próbálgatom..
(pl wifi megosztás, vagy navigáció közben felmelegszik és nem tölt)
Most úgy tűnik h 41-42 °c már nem tölt -
csmat
senior tag
válasz
M_AND_Ms #45299 üzenetére
Én folyton így járok..
azóta elkezdett tölteni (szerencsére 95%-ra fel is töltötte) de most megint nem akar valamiért..
Korábban is jártam így, amikor ment a navigáció és gyorsan merült, rádugtam az autós töltőre, de semmi, illetve a battery monitor widget zölden azt írta h usb plgged, de mégis merült, (de legalábbis biztosan nem töltött), és a jobb felső sarokban lévő akkun se láttam a plusz jelecskét..
eléggé idegesítő -
csmat
senior tag
Sziasztok!
Veletek előfordult már az, hogy ha rádugom a töltőre a telefont semmit nem csinál? akár milyen kábellel és töltőfejjel próbálkoztam/próbálkozom, egyikkel sem tölt
Aztán van h kihúzom és újra bedugom és tölt megint rendessen. Most pl megint nem tölt..
(A csatlakozó tiszta)
Valakinek valami ötlete? -
csmat
senior tag
Sziasztok!
Korábban is feltettem már
ezt a kérdést, nem tud valaki valamit javasolni? nekem is ez a problémám..Azt se tudom hogy miért lehet az, hogy ha a telefonnal osztom meg a netet, akkor úgy kb 8-10 percig hibátlanul működik, utána újra indul/ lefagy a telefon, nagyon bosszantó tud lenni
-
csmat
senior tag
Sziasztok!
Erre a kérdésre engem is érdekelne a válasz
Én is ugyanígy járok egyre többször sajnos..
ja és még valami: ha wifit akarom megosztani pl laptophoz, akkor úgy kb 10 percig hibátlanul működik, majd lefagy a teló, van valakinek valami ötlete? -
csmat
senior tag
-
csmat
senior tag
Sziasztok!
Nektek megy a sygnic rendesen?
Nekem valamiért állandóan megakasztja, lefagyasztja a telefont, pedig nagyon tetszene
Nemrég jártam Ausztriában, Olaszországban és Németországban, ott tökéletesen ment, még úgy is h minden szir-szart bekapcsoltam (3d épületek, stb) igaz nem jártam nagy városban természetesen a net ki volt kapcsolva.
Ezen felbuzdulva kipróbáltam itthon is újra, most net nélkül, alap beállításokon, de így is lefagyott, ha hívott közben valakimondjuk még csak Budapest és vonzáskörzetében próbáltam..
van valami ötletetek mitől lehet? gyári 2.2. van rajta. A 3 betűs szerencsére gond nélkül megy, de lehet h az zavarja be -
csmat
senior tag
-
csmat
senior tag
válasz
csabi94 #44585 üzenetére
De jó hogy mondod, én is gondolkodtam ezen..
Úgy tudom, csak akkor érzékeli a töltőt, ha valamelyik csatlakozásnál megfelelő ellenállást észlel. Abban a kábelben, pontosabban a csatlakozóban amit linkeltem pedig kell, hogy legyen mert azzal működik. Lehet a tied is működne egy ilyen csatlakozóval..Egyébként már többször jártam úgy, h más töltővel, pl (htc)-vel, hamma 1000 mA-es autós töltővel egyszer töltött, aztán nem töltött, aztán kb 2 perc múlva ismét működött..
nem tudom mitől lehet -
csmat
senior tag
válasz
Lacopapi #44363 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a véleményét!
fel van adva a lecke..más:
az sd maid azt írja az elején, h az android 297 MB -ot használ a 325-ből, kicsit sokallomNem tudom h emiatt-e, de az opera mini meg idönként kiírja h kevés a memória és indítsam újra.
Erre van valakinek valami ötlete? -
csmat
senior tag
Hát igen, szinte mindenki ezt mondja, lehet valamikor tényleg kipróbálom a cm7-et vagy a muit, vagy amit ajánlotok...
Melyik az ami szép és stabilan működik rajta minden? tudom valakinek ez, valakinek meg az
viszont ezzel sincs bajom, akor meg minek..
a fene se tudja...
mindenestre köszi -
csmat
senior tag
-
csmat
senior tag
még egy romot sem tettem fel, de sokszor hallom, h ez vagy az nem működik rendesen sokaknál.
Eddig nekem semmi ilyen gondom nem volt szerencsére a gyári 2.2.-velAhhoz h belépjek a recoverybe kell a 2int vagy mi ugye?
ott is lehet állítgatni a feszültséget, ha sok lenne az 1300? -
-
csmat
senior tag
Ezek szerint nem kéne tönkremennie a töltőnek..
Megint bebizonyosodott, hogy olcsó húsnak, híg a leveugyanis rádugtam tölteni a telefont, kb 10 percig töltött, de elkezdett melegedni, aztán égett műanyag szaga lett és utána már nem töltötte a telefont, de egy usb-s ventilátorral még megbirkózott.
-
csmat
senior tag
A SetVsel-el már nem is érdemes állítgatni?
-
csmat
senior tag
Sziasztok!
Én korábban azt olvastam ha jól emlékszem, hogy 1200 fölé nem érdemes menni, ezek szerint az 1300-at is elbírja még?
Nem tudom mivel járnék jobban mivel gyorsulna a teló, ha felteszek egy másik romot a gyári 2.2 helyett vagy az előző zipes módszerrel felhúzni a procit.Más: Ha van egy 500mA-es töltő, ami ceruza elemről tud tölteni,ilyen ( ugye a defy gyári töltője 850 mA) akkor csak lassabban fog tölteni, vagy elfüstöl a töltő?
-
csmat
senior tag
Sziasztok!
erre valaki tud válaszolni? -
csmat
senior tag
Sziasztok!
Az SD Maid progi helyett tudtok valamit ajánlani? Korábban jó volt, de mostanában mindig lefagyasztja a telót. volt már újra telepítve is, de az sem segített.
Gyári 2.2. van még rajta, lassan rászánom magam a cserére.
Egyébként jól tudom hogy a MUI-k kicsit látványosabbak, mint a cm7? -
csmat
senior tag
Nekem az sd maid valamiért nem megy, vagy lefagyasztja a telefont,vagy egyszerűen nem csinál semmit... volt cace törlés, uninstall is de sehogy se megy
gyári 2.2. van még rajta, és egy class 4-es 16 gb kingstone kártya van bennevalakinek ötlet, esetleg hasonló progi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Napelem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoIP telefonálás
- EarFun Wave Life - egy fejhallgató a mindennapokra
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Telekom mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- iPhone XS Max 64 GB (Yettel függő, csak E-sim, 93% gyári akku)
- Samsung Galaxy Z Fold 3 5g - 256Gb - Dual sim - Csomagküldés az árban
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5g - 128Gb - Dual Sim - Csomagküldés az árban.
- Samsung Galaxy S25 új BONTATLAN 3év garancia
- iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárilag Független / Eladó ! ! !
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7900 XTX GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest