Hirdetés
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
drzsoo1
aktív tag
prágából hazafelé végig ment az igo, aktív kijelzővel, folyamatos töltéssel, az 70 % os töltöttséget folyamatosan tartotta a gyári motorola töltő, de a telefon erősen melegedett. miért ne tette volna? kijeltő is termel hőt, a töltésről ill prociról ne is beszéljünk. ezzel sztem semmi baj nincs, ha egyébként teszi a dolgát.
-
ERPY
őstag
Én visszavinném, elmondanám hogy alap rommal is érdekes dolgokat csinál a telefon, fagy, újraindul, gyorsan merül, stb. Ezt megcsinálnám 3-szor, és utána kérnék egy másmilyen készüléket, ha azt akarsz, amire normálisan van frissítés, stabil és megbízható, ahogy az elvárható.
Ebbe nemhiszem hogy beletudnának kötni. -
Pistakiss
őstag
Háát!
Most én is kipróbáltam a "maps"-et, 3x kellett a telefont kikapcsolni, mert annyira lefagyasztotta, délelött 1-2 mp alatt bejött és talált pozíciót, ez érthetetlen, de remélem majd ezen még javítanak. Szerintem a főzött romok, mint olyan sokan már írták, a szervízelésben nem jelentenek gondot, tehát garanciavesztést sem.
Most meg nem fixál műholdakat, pedig lát 6-t is -
zsirfecske
addikt
sőt, rebootol simán. addig nem vagy elérhető stb. inkább erről beszéljünk mint a fóliákról és a magyar nyelvről
de tényleg, ha cm7-en biztosan megy jól, akkor ez sokaknak infó és nagy lökést is adhat.
(amúgy a maps nem csak egy mezei alkalmazás, gondoljunk bele még szifonon is alap, nem hogy androidon, ahol gyári appal jön minden telefon)
-
vétó
aktív tag
hiába gyári, attól még mindig fejlesztgetik, toldozgatják, foldozgatják, mint a többit. lehetnek kiadások, amik problémásak, aztán egy javítással helyre jönnek. nekem eddig semmi bajom nem volt vele.
érdemes lenne megnézned, nem akad-e valami más alkalmazással (amit Te telepítettél). -
sheep
addikt
hello
ugyan már nem vagyok defy-s, de fél évig használtam, és nekem is rosszul működött a maps miután frissítettem 2.2 -re
most lg-m van, 2.2-vel, és azon tökéletesen működik, szvsz a motorola cseszett el valamit az új szoftban
egyébként a frissítetés után sok alkalmazással voltak gondjaim, amikkel azelőtt nem (sygic aura, maps, nem volt equalizer pl.) -
törölt tag
Nekem a Froyón három napon keresztül nem volt gondom az új Maps-sal (a régivel meg sosem), pedig volt úgy, hogy több mint egy órán át kavartam vele, hogy a cache-ét feltöltsem, aztán mióta nekem is előjött a fagyadozás-akadozás, azóta olyan az 5.7-es. De mikor uninstalláltam a frissítést, akkor jó volt. Visszaraktam az 5.7-est, kezdődött elölről. Szóval úgy tűnik, mindenkinél egy kicsit másképp jelentkezik a zavar?!
-
törölt tag
Akkor lehet, hogy tényleg a 2.2 miatt van?! De azért azt várom, hogy majd jelzel, hogy a Car Dock-ból indítva is előbb utóbb lefagy, hiszen nyilván ugyanaz a Maps. Gondolom az lenne a mérvadó, ha nem 5-6, hanem egyszeri indítással próbálnád 20-25 percen át használni. Ezzel persze nem akarok programot szervezni neked, de kíváncsi lennék egy ilyen tapasztalatra. Majd ha holnap wifi közelben leszek, kipróbálom én is a Car Dockból egy félórán át.
-
zsirfecske
addikt
na ma én úgy voltam hogy madjnem kidobtam a telefont a kocsi ablakán
maps-el akartunk eljutni valahová, de 2 defy-ból mindkettőn szarrá fagyott a maps 5.7 (DE 2.2.2). bármit csináltam katasztrófa volt. végül maradt a papír alapú térkép.
viszont haverom mondta, hogy neki is ugyanez volt (nála 2.2.1 CEE, sufnigsm) és kitörölt minden app datát és cache-t, leszedte a maps frissítéseket, majd megint clear data és marketből frissítések vissza és azóta jó.
megpróbáltam hát én is mindkét telefonon a fentieket és most úgy néz ki okés. bár még élesben nem próbáltam azóta, de egy patront megér, vagy legalábbis kövi cm7-ig ki lehet húzni vele
szabof1:
köszi az újabb leírást, ez az ami igazán jól jön most! -
törölt tag
Az MSU-val frissítettem, és ahogy ígérte, még a beállításaimat, dokumentumaimat is megőrizte. Nem csináltam backupot sem előtte, csak belevágtam, utánam az özönvíz alapon. A Motorola Address Book-ból a contactok törlődtek, de ez közismert, hogy azt törli, azt újra telepíteni kell a frissítés után, tehát gondoskodni kell róla, hogy legyen honnan visszatelepíteni. Én nem állítom, hogy gyorsabb lett a rendszer, vagy kevésbé eszi az akkut, de sokan állították már korábban. Kinézet szinte ugyanaz. Mondom, nem egy nagy horderejű változás, de például a Flash Player sokaknak fontos. Ahogy avul az Eclair, nyilván egyre több kompatibilitási problémája is elő fog jönni a friss alkalmazásokkal szemben. Szóval, szerintem érdemes rögtön vásárlás után megcsinálni a frissítést,előbb-utóbb úgyis szükségessé válik. Legalábbis ha nem ácsingózol főzött ROM-okra.
-
Pistakiss
őstag
Háát!
Eleve a frissítést elrontani nem lehet, amikről írnak, azok egy kattintással rendbejönnek, a névjegyzék és a feladatok, kalendár sem olyan vészes, a lényeg, hogy a Google-ban legyen szinkronizálva minden, tehát nincs olyan, hogy ne lenne akár egy percig sem telcsid. Ez a minimum, amit a telóddal meg kell tenni, hogy naprakész lehess
Szemmel láthatóan nem lett gyorsabb, az akku idő sem nyúlt meg, mert ez a használattól függ, viszont a kinézeten te tudsz változtatni, amennyit csak akarsz -
törölt tag
Én is jól megfontoltam a Froyóra frissítést, mert olvastam a negatív tapasztalatokat, de hát nyilván akiknél semmi gond nem volt vele, azoknak csak elenyésző kisebbsége írja be a fórumba, hogy hé, nekem semmi problémám! Így aztán csak rászántam magam, feltettem a 2.2-t, és nekem megérte. Nem mintha olyan sok fontos újdonságot tartalmazna a 2.2-es, de azért jó hogy benne van a teljes flash támogatás. Abban azonban reménykedem, hogy lesz Gingrebread is előbb-utóbb.
-
lvnt
őstag
Nem jellemző egyik androidos telefonnál sem, hogy "elfelejt" ébreszteni. Csak a te hibádból nem tud ébreszteni: vagy kilőtte a felhasználó a program alkalmazását valamilyen task killer segítségével, vagy kikapcsolta magát a telefont. Ennyit kell elfogadni: ha Anroidot szeretnél használni, akkor ne kapcsold ki éjszakára, elég, ha csak replülő-módba rakod egy gombnyomással.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Futás, futópályák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Politika
- Projektor topic
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- EA Sports WRC '23
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- További aktív témák...
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest