Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
vbandit
tag
Hogy tudok képernyőmentést csinálni a telefonnal?
Beírtam a keresőbe de nem talált semmit! -
vbandit
tag
Ha nekem van pl. egy telefonboltom és nyitva akarok lenni szombaton és vasárnap, akkor az nekem munkanap, attól még mert másnak nem, tehát beleszámít a 3 napba!
A nyitva tartást a bolt határozza meg!2005. évi CLXIV. törvény a kereskedelemről
"Az üzletek üzemeltetésének és nyitva tartásának rendje6. § (1) Az üzlet nyitvatartási idejét a vásárlási szokások, a foglalkoztatottak és a lakókörnyezet érdekeinek figyelembevételével a kereskedő állapítja meg.
(2) A kereskedő köteles
a) az üzlet nyitvatartási idejét az üzlet létesítésére vonatkozó bejelentésben vagy a működési engedély iránti kérelemben, illetve az abban bekövetkező változást az azt megelőző nyolc napon belül a kereskedelmi hatóságnak bejelenteni;
b) az üzlet nyitvatartási idejéről és az abban bekövetkező változásokról a vásárlókat tájékoztatni." -
vbandit
tag
Valaki tudna segíteni, rádugom a gépre a defy-t usb kébellel kiválasztom az usb mass storage-ot és a gép nem ismeri fel, nem tudok rá másolni, csak annyit ír ki,hogy new MTP device.Próbáltam a motorola gyári driver csomagját telepíteni, de akkor sem ismerte fel
Ha motorola sync-et választom akkor látom az smseket contactokat, beállításokat, de másolni nem tudok a mem kártyára
Mit telepítsek? -
vbandit
tag
Valaki tudná ezt értelmezni nekem (elvileg így lehet magyar nyelvet rakni a defy+ ra az egyik bolt szerint,ha jól értem...?
"De Android 2.3, azaz a szokott módszer bekapcsol egyéb nyelveket, leírása itt: http://blog.pdatech.hu/2010/11/desire-hd-es-desire-z-angol-regios.html"De nem nagyon értem ez a cikket...
-
vbandit
tag
válasz
Heimdallr75 #35511 üzenetére
Köszönöm!!! -
vbandit
tag
válasz
Heimdallr75 #35508 üzenetére
Hol,hol,erre várok
Eddig még csak ebay-en láttam! -
-
vbandit
tag
A javított hangszórók már jól működnek? Vagy azok is idővel tönkremennek?
Azért kérdezem, mert talán a defy+ ba már az javítottat rakták, és azzal lesz e baj... -
vbandit
tag
-
vbandit
tag
Tudna valaki mondani egy magyarországi hivatalos motorola forgalmazót?
Szét kerestem magam google-val,de csak a motoker kft jött elő, de az már nem elérhető...
Köszönöm! -
-
vbandit
tag
válasz
petiked #34799 üzenetére
Én is + ra várok, és abban reménykedek, hogy javítottak valamit a szigetelésen...de ezt majd meglátjuk, hogy adják e hozzá az ip67es certificatot.
Ha nem akkor nem veszek, inkább galaxy xcovert, bár az sajnos jóval gyengébb, mint egy defy, de nekem szükségem van a tényleges vízállóságra és sajnos a defy-nél sok rosszat olvastam erről -
vbandit
tag
Nem tud valaki olyan alkalmazást a defy-re amivel létre lehet hozni csengőhang profilokat:néma,általános,tárgylás stb...?
biztos létezik ilyen is!? -
vbandit
tag
Nem tudjátok,ha pl Angliában veszek egy defy+,annak elfogadják itthon a gariját?
Nem tudom ki a hivatalos szervíz most?
Mert sajnos a www.motoker.hu nem működik. -
vbandit
tag
A defy+ nál már látom az "ip67 certificate" feliratot,amit a sima defynél még nem.
Abból gondoltam, hogy csak változtattak valamit, ha erre felvállalják a másikra meg nem...
de akkor tévedtem
Lehet meg kellene várnom a galaxy xcover-t, de annak sokkal rosszabb a kamerája az lcd felbontása és a procija is 800mhz a külseje sem tetszik...viszont lehet jobban bírja a vizet a mostaniból kiindulva...de ezt előre ki tudja -
vbandit
tag
Sziasztok, sikerült majdnem végigolvasni a forumot, de még nem értem a végére.
Az lenne a kérdésem, hogy jelenleg samsung xcover 271-et és nokia 5800 használok.
Az egyik strapa másik meg 'okos'...
Ezt összevonnám, csak nem tudom a defy bírja e amit az xcover..
Sok eső, néha kisebb esések ( motorozok) és sok víz.
Ez bírja a jetskizést a tengeren. Legutóbb 1,5 órát volt a Balatonban víz alatt, de úszott már sok féle helyen, többnyire a zsembemben...
Olvastam hogy a töltő csatlakozónál tud csak beázni a defy, de nem tudom az mennyire van stabilan a helyén, magától ki tud e csúszni...
Esetleg hasonló jellegű felhasználással van valakinek tapasztalata: bírja/vagy éppen nem bírja?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Black Myth: Wukong
- Nintendo Switch
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VoIP telefonálás
- Linux kezdőknek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung SyncMaster E1920N Monitor eladó táp és DSUB kábelel
- Honor 70 256/8GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest