Hirdetés
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali médialejátszót?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Nyomtató topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Nothing Phone (3a) Pro - Valóban profi? - bemutató és kisteszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
kakukkmarci #49412 üzenetére
Én ezt vettem nyáron, nem volt vele problémám (MB525+CM7).
-
B.i.L
senior tag
válasz
kakukkmarci #49412 üzenetére
Ment Privát...
-
TcMano
tag
válasz
kakukkmarci #48571 üzenetére
Samsung cl 6 is kártya teljesen jól muzsikál.
-
R19
senior tag
válasz
kakukkmarci #48538 üzenetére
Nincs több ötletem, így sajnos a nagyobb akksi kapacitását nem lehet teljes mértékben kihasználni.
Köszi az infókat! -
R19
senior tag
válasz
kakukkmarci #48519 üzenetére
Sajnálom, hogy nem jött be a tipp, van egy másik XDA-s battery fix is, remélem ez működni fog.
-
R19
senior tag
válasz
kakukkmarci #48513 üzenetére
Próbáld ki ezt a battery fix-et.
Így már fel kell töltenie 100%-ra az akksit és az üzemidő is javulni fog.
Én is akksi csere előtt állok, így kíváncsian várom az eredményt. -
válasz
kakukkmarci #48153 üzenetére
Nem csere volt simán csak lemerült.
-
Sommi
aktív tag
válasz
kakukkmarci #48062 üzenetére
Az a helyzet, hogy most javítottam meg a laptopom e-bayről, hong-kongból rendelt alkatrésszel. (szalagkábel)
Erre beszart a telefon is, semmi kedvem most meg azt hekkelni, a gépet sem sikerült teljességgel szakszerűen összerakni, egy csavarral kevesebből is sikerült megoldani, meg vhonnan letörtem vmi kis pöcköt aminek am nincs jelentősége. Csak nem akarok a telefonnal is így járni, meg nincs kedvem azt is szerelgetni. A gépet egyébként én is bizalmatlanságból nem vittem szervízbe.
Olyat hallottam, hogy szervíz után valakinek már beázott, de ezt magamnak sem tudom garantálni, hogy nekem nem fog. -
Sommi
aktív tag
válasz
kakukkmarci #48060 üzenetére
Közben megtaláltam a papírját és rájöttem h még garis. Gyártói garis.
Egyébként mért nem adnád szervízbe ? -
nyüzüge
csendes tag
válasz
kakukkmarci #48053 üzenetére
Sajnos egyszer már volt szervizben, giroszkópot cserélték meg frissítették a szoftverét.
4GB-os 4-es osztályú Kingston van benne.
Mostani tapasztalat néhány képet leszedve a telefonról és visszatöltve USB-n keresztül a következőt produkálja véletlenszerűen más más képekkel. Szét darabolja a képet vagy színes csíkokat tesz rá amin keresztül vagy átlátszik az eredeti kép vagy nem. Számítógépen megnyitva rendesen néznek ki a képek.
Ezzel a jelenséggel nem tudom mit kezdjek.
Mikor először szervizbe került akkor is ez volt az egyik jelenség plusz a készített képeket fejjel lefelé elforgatta. -
nyüzüge
csendes tag
válasz
kakukkmarci #48042 üzenetére
Köszönöm válaszod!
A készülék még bőven garanciális így az új ROM telepítése szerintem nem ildomos.
Gyárilag a legfrissebb szoftverek vannak rajta. (nekem mint mezei user-nek tökéletesen megfelel)
A videó akadást a napokban készített felvétel lejátszásakor én is tapasztaltam. -
Csendeske
aktív tag
válasz
kakukkmarci #48042 üzenetére
Te melyiket javasolnád?
Tudom hogy van jó pár darab, de nem szeretnék kísérletezgetni! -
Csendeske
aktív tag
válasz
kakukkmarci #48037 üzenetére
-
Csendeske
aktív tag
válasz
kakukkmarci #48037 üzenetére
Egy olyan integrált lehetőség a beállítások között, aminek segítségével letöltheted wifin vagy mobilneten keresztül az a-gps értékeket. Ezeket hasznosítja a navi induláskor, szinte másodpercekre rövidítve az időt a jel találásához. Idáig én csak CM7.2-es romokban találkoztam ezzel a lehetőséggel (Fuzzy, Maniac, WR)
-
Csendeske
aktív tag
válasz
kakukkmarci #48035 üzenetére
Szia!
LTO data van benne?
Vagy ha nincsen, milyen gyors a gps mobilnet nélkül? -
Kbali
nagyúr
válasz
kakukkmarci #48030 üzenetére
Nálam ez sem teljesen hibátlan, de együtt tudok élni vele.
Kell ez a kis izgalom kéthavonta. Azokat nem értem, akik 2-3 naponta, hetente romolnak... -
kissb2011@
csendes tag
válasz
kakukkmarci #48028 üzenetére
köszönöm! megpróbálom majd.
-
Kbali
nagyúr
válasz
kakukkmarci #48028 üzenetére
Van már belőle 3.1.27 is :-)
-
kutga
nagyúr
válasz
kakukkmarci #48007 üzenetére
Sokszor a gyáriban is csalatkoznod kell sajnos, mondjuk a Moto gari szervizét még nem ismerem (szerencsére).
A boltival annyi a baj hogy akármi történik a bolttal, jó esetben ugrik a gari.
MOD
(jan)
Egy Microusb kábel kb 500 Ft, de se papírokat, se headsetet, se semmit nem adnak. -
(jan)
őstag
válasz
kakukkmarci #48005 üzenetére
nincs toltooooo atya eg... mintha vennel egy kocsit kormany nelkul
-
kutga
nagyúr
válasz
kakukkmarci #48005 üzenetére
Nekem semmi bajom nem volt az xxl-el, bar most hogy mondod amikor vettem az enyemet, a teljes csomag dragabb volt.
Gsm line-t nem ismerem, arra figyelj hogy ne bolti garival vasarolj.
-
(jan)
őstag
válasz
kakukkmarci #48001 üzenetére
Simán középkategóriás még ez a telefon, igazándibol semmivel nem tudnak többet a vetélytársak, egyedül a frisebb android, nade azt meg a főzött rom orvosolja
-
kutga
nagyúr
válasz
Itt pl 55k az uj fuggetlen Defy, gyari garival.
xxlgsm.hu/vasarlas/erintokepernyo/motorola-defy-fekete/139
Bocsanat de telorol nem tudom linkkent berakni (mondjuk ekezeteim sincsenek
).
En is naluk vettem, szvsz ennyit meger hogy megbizhato helyrol vasarolj.
Amugy valo igaz, ar-ertek aranyban a Defy meg mindig ott van, tudasban pedig nekem tobb nem kell.
-
Dorelli
tag
válasz
-
FearTomi
őstag
válasz
kakukkmarci #47980 üzenetére
Közben rájöttem, hogy melyik Defyről van szó! Ez a Defy XT, ami teljesítményre ugyan azt tudja, mint a mi Defynk, viszont hardveresen teljesen más. Nem egy elterjedt modell, és nincs hozzá Custom rom, mert senki sem kezdett el rá fejleszteni, mivel a mi defynkből több van. Valószínüleg ezért nem lehet rá más nyelvet pakolni.
-
bibliator
aktív tag
válasz
Ha jól tudom, akkor Braziliában adtak ki ilyet. Lehet hogy onnan hozzák.
Úgy lehet kideríteni, hogy a kijelzőjének a felbontása kisebb.
Azok tényleg gázosak......Én erre tippelek.
-
kutga
nagyúr
válasz
Ki tudja előtte milyen rom volt rajta, elképzelhetőnek elképzelhető.
Így viszont én nem venném meg, kizárólag úgy ha visszarakják rá a gyári romot, hogy legyen honnan kiindulni ha te is főzni akarod.
-
garfimacska
csendes tag
válasz
kakukkmarci #45457 üzenetére
de nagyon megköszönnék minden ötletet...
-
garfimacska
csendes tag
válasz
kakukkmarci #45457 üzenetére
nem... nem tudom mi az... hülyefelhasználó vagyok....
-
törölt tag
válasz
kakukkmarci #42316 üzenetére
Ez inkább partizán ellenreklám.
-
i.s
tag
válasz
kakukkmarci #42299 üzenetére
Köszönöm a választ, én is arra jutottam, hogy amíg szépen dolgozik nagy baj nem lehet.
Üdv: I -
Lacopapi
addikt
válasz
kakukkmarci #42299 üzenetére
Így van,a Konica sem zajtalan,csak annál fel sem figyelünk erre...amíg jók a képek,semmi gond.
-
domerator
veterán
válasz
kakukkmarci #42272 üzenetére
A vészhelyzetes Eclairt fel ne tedd ha nem telepítettél gingerbreadet előtte és nem tudtál visszatérni... 2.2 froyot tegyél fel, ahogy előttem javasolták.
-
Flexy90
senior tag
válasz
kakukkmarci #42272 üzenetére
Az FR törölte a CWM-et. Lehet betölt az, csak lassú az 1. indítás. Viszont ha nem működne, egy gyári sbf telepítés után biztos jó lesz.
(#42273) Szombó: Én úgy emlékeztem h a 2ndInit programban a telepítésnél lehet választani Latest és Stable verzió közül, hogy mit telepítsen. Akkor valószínű rosszul emlékeztem...
-
szabof1
őstag
válasz
kakukkmarci #42258 üzenetére
Ugyanaz a recovery verzió?
-
domerator
veterán
válasz
kakukkmarci #42256 üzenetére
Ugyanarra a romra akarod visszaállítani, amiről a mentés készült?... mert ha nem, akkor lehet, hogy nem is fog menni... különböző recoveryk esetében előfordul, hogy a másiknak a mentését nem tudja kezelni (kipróbálva, csak recovery verziót ne kérdezz, mert nem írtam fel)
-
kakukkmarci
senior tag
válasz
kakukkmarci #42244 üzenetére
Aaaaaa francba.
Többszöri Backup után sem megy a visszaállítás.
Azt írja (többek között, amik még rendben lennének):
sd-ext.img not found. Skipping restore of /sd-ext/.
Restore complete.
És nem áll vissza. Mi lehet a baj ??? -
Sommi
aktív tag
válasz
kakukkmarci #41741 üzenetére
Természetesen ilyen sötétben nem érdemes fotózgatni, de kipróbáltam nappali fényben is, és tényleg jobbak az élek. Neked egyébként lehet hogy piros lencsésed van, ezt meg a zöldekre találták ki, azok rosszabbat csinálnak egy fokkal.
-
domerator
veterán
válasz
kakukkmarci #41438 üzenetére
T.E.A.M. Battery bar
-
cabal
tag
válasz
kakukkmarci #41322 üzenetére
Szia!
Nincs meg a link véletlenül, hogy honnan és mit rendeltél? Magad cserélted, vagy szervizbe vitted?
Üdv.
-
domerator
veterán
válasz
kakukkmarci #41205 üzenetére
Respect..... majdnem igy vagyok vele en is... kiveve a 100 appot.
-
Enton
addikt
válasz
kakukkmarci #40998 üzenetére
A winamp-é nem hajlandó akárhogy állítom, egy idő elteltével Voicecomannder átveszi a hatalmat a gomb felett. Gyárinál szintén, meg asszem a poweramp is ilyen volt.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
kakukkmarci #40928 üzenetére
Jól megírt navi program saját maga képes ébren tartani kijelzőt, sőt ennek módja is szabályozható.
-
szabof1
őstag
válasz
KeepScreen - ez tartja ébren a kijelzőt a kiválasztott alkalmazások esetén.
Én már egy éve használom, nagyon jó.Na lemaradtam
-
Lacopapi
addikt
válasz
kakukkmarci #40931 üzenetére
Olvasólámpa?? Most láttam ilyent a marketen...írd be : KeepScreen..hátha.
Nna...Domi a nyerő
-
domerator
veterán
válasz
Valami screen alive, vagy keep screen alive... van ilyesmi, keress rá a marketen.
-
Lacopapi
addikt
válasz
Cardock nem úgy műxik,hogy ébren van a képernyő folyamatosan?
-
anonymus89
addikt
válasz
kakukkmarci #40666 üzenetére
Pontosan így történt, ahogy írtad bár már rájöttem épp most akartam megosztani de látom nem kell
Mondom nem létezik, hogy csak úgy magától ne álljon vissza.....
Egyébként nekem nincsenek ilyen opciók mert No Lock van de akkor le fogom cserélni.
(mi is a pontos neve???)Ami még nagyon idegesítő valamiért a tegnapi herce-hurca miatt elszállt a mobilnetem, hiába van pipa a data enable-d után meg sem jelenik a 3g/H felirat
szerinted most mitévő legyek van tipped????
-
YAS-dude
őstag
válasz
kakukkmarci #39734 üzenetére
De, árt neki. A li-ion akkuk nem szeretnek melegben lenni, gyorsabban öregedik olyankor.
-
tzl
senior tag
válasz
kakukkmarci #39734 üzenetére
60 fokon nem szokott megfőni az elektronika szerintem.
-
tzl
senior tag
válasz
kakukkmarci #39620 üzenetére
Normális hát. Maps folyamatosan dolgoztatja a cput, gput, 3g-t, mellé megy folyamatosan a bluetooth adás, mp3 tekeri a cpu-t, plusz áram kell a hang előállítására is. Ha hozzáveszed, hogy folyamatosan tornyot kellett váltania a telefonnak, mert mozogtál, akkor ott tartunk, hogy az akksinak horpad az oldala, úgy szívod belőle a delejt. Olyankor meg melegszik, nagyon.
-
domerator
veterán
válasz
kakukkmarci #39646 üzenetére
Akkor nem tudom... az 5 órás navi zenével, BT-vel akkor is jónak tűnik nekem... ha azóta, vagy egyéb normál használatban nem melegszik, vagy merül a telefon, akkor lehet, hogy a maps dolgoztatta meg.
Én ha kell, akkor más, offline navit használok, azzal nem melegszik a telefon. -
domerator
veterán
válasz
kakukkmarci #39643 üzenetére
Ezt értsem úgy hogy tényleg fél napig bírta navival, zenével blutusszal...???
Egyébként meg csalóka ez a hőfok dolog (mondjuk azt élből gondoltam, hogy a mai ítéletidőben nagy mutatvány lett volna bárhol is felforralni egy telót)
... viszont ha azt vesszük, hogy normál használatban 28-30 fokos az akku - és ekkor még tök hidegnek érzed a hátlapot - akkor az 50 foknál gondolom langyos, vagy kézmeleg lehetett...
Na meg gmaps-szal még sose navigáltam, franc tudja, hogy mennyire dolgoztatja meg a telefont.
-
domerator
veterán
válasz
kakukkmarci #39620 üzenetére
Reggeltől délig bírta így, ahogy leírtad?
...mert akkor a hőfokot kivéve okés -
whitehand
senior tag
válasz
kakukkmarci #39160 üzenetére
nem találok ilyen opciót cm 7.1 stableban
-
Bazijoe73
senior tag
válasz
kakukkmarci #39160 üzenetére
És ez Miui alatt hol található?? Magyarosítva!!
-
törölt tag
válasz
kakukkmarci #38308 üzenetére
SMS szoftvert a billentyűzeteknél?!
-
Womb
senior tag
válasz
kakukkmarci #37839 üzenetére
Ha a kioldón másodpercekig rajta hagyja az ujját, akkor se fókuszál?
-
válasz
kakukkmarci #37333 üzenetére
Azaz ne ejtsd le a telefonod, mert a gatyád is rámegy annyi mindent cserélni kell.
-
RAiN91
őstag
válasz
kakukkmarci #37328 üzenetére
"Ja és Part 2-ből egy idézet : Do NOT reuse Front Housing !"
Pontosan mit jelent, és miért ne? -
zkosaras
aktív tag
válasz
kakukkmarci #35953 üzenetére
Ezt nekem is eljátszotta ma (szintén gyári 2.2), én ráhagytam a frissítést, bár pontosan nem tudom mi lehet. Root-olt a telód? Nálam a superuser frissítés után csinálta közvetlenül, lehet ahhoz van köze. Amúgy működik minden gond nélkül...
-
chab7
addikt
válasz
kakukkmarci #35953 üzenetére
Nekem nem írt ki ilyet (bár itt cm7 van) de a superuser tudtommal frissült. Az lehet nálad is.
Nálam is frissült, de automatán, már csak azt jelezte, hogy frissítve van. -
AST
csendes tag
válasz
kakukkmarci #35723 üzenetére
Sajnos nem ez a megoldás. Nálam odáig sem jut el, hogy egyszer leszinkronizálja a névjegyzéket a kihangosítóval, pedig a PBAP engedélyezés megtörténik. A más kihangosítókkal való próba jó ötlet, meg is nézem egy NK CK-200-zal és egy Parrot 9200-essel.
Pedig jó kis cucc a CK-15W...
A magyar hanghívást már feladtam -
Szombó
senior tag
válasz
kakukkmarci #35476 üzenetére
A Google Maps állandóan lassítja a telefont.Helyett használd a 3betüs navit.Sokkal gördülékenyebb és még net sem kell hozzá.
-
domerator
veterán
válasz
kakukkmarci #35476 üzenetére
Az lenne az első lépés...
-
csicsaaa
tag
válasz
kakukkmarci #35308 üzenetére
Nekemis ez jutott elsőbb eszembe, jaa és felemlegettem az anyjukat is!:-)
Vinném én csak sajna jovő7 eleje mire odajutok.
Gondolom 7végén nincs szervízelés? -
mijos
senior tag
válasz
kakukkmarci #35309 üzenetére
A gyári mutatta, de akkor leszedem ezt a progit is.
-
RootRulez
félisten
válasz
kakukkmarci #35307 üzenetére
Ha 5 percen belül vagy és új dolog jut eszedbe, kérlek módosítsd a korábbi hozzászólásod.
És bocs, hogy megtörtem a monológod
-
raczger
őstag
válasz
kakukkmarci #35270 üzenetére
Köszi, hát csak nem gagyi üveget adnak ennyiért... Megrendeltem, remélem mihamarabb ideér. Addigis szigszalag és cellux díszíti az üveget, hogy a kosz ne menjen be a készülékbe az apró repedéseken.
-
törölt tag
válasz
kakukkmarci #34932 üzenetére
Nem írtad, de a tünetek alapján el tudom képzelni, hogy a nálad beállított jelzőhangok nem gyári beépített hangok voltak, hanem az SD kártyáról kiválasztott hangok. Ugyanis azt tapasztalom, hogy miután bontom az USB kapcsolatot a számítógép és a Defy között, enyhén szólva nem feltétlenül tökéletes az SD kártya újramountolása. (A kapcsolat ideje alatt értelemszerűen unmount állapotban van.) Én a kábel leválasztása után szoktam egy unmount/mountot csinálni a Settingsben, mert sokszor csak ennek révén látja rendesen a Defy, hogy mi van a memóriakártyán. Sőt még ekkor sem mindig tökéletes, ez esetben még egy újraindítást is csinálok. Ám a médiatár-szerű helyek, mint például a Connected Music Player médiatára vagy a Gallery, ekkor sem frissülnek tökéletesen (például sok régi anyagot is lát, amelyek már rég le lettek törölve), úgyhogy el tudom képzelni, hogy még a "fényképnemmentési" problémád is összefügg ezzel a jelenséggel. Lehet, hogy el van mentve, csak a telefon (a Gallery vagy a fájlkezelő) nem látja, hogy ott van az SD kártyán?! Tehát a lényeg: a számítógéppel való kapcsolat után érdemes unmount/mountot csinálni, vagy újraindítást, és akkor kevésbé lesz hektikus az SD kártya tartalmának a kezelése. Persze lehet, hogy ennek semmi köze a tenálad jelenkező bajokhoz, ez csak egy ötlet.
-
Kbali
nagyúr
válasz
kakukkmarci #34920 üzenetére
Az USB bedugás utáni hangra: ez is volt már - ha bedugod, akkor unmountolja az SD kártyát és csak a telefon memóriájában lévő hangokat játsza le. Ha kihúzod az USB-t, akkor visszaáll minden (nekem legalábbis).
A kép nem mentésre: esetleg egy kamera data clear, cache clear, hátha segít -
Robi BALBOA
őstag
válasz
kakukkmarci #33696 üzenetére
Totál egyetértek!
Én is csak azért nem kezdem el itthon buherni mert még garos, és ha ne adj isten valami nem úgy sül el ahogy kellene akkor nagyot bukok, ha meg valamit elcsesznek szervízben akkor oltári csetepatét csinálok az tuti.Amúgy amit az 5-ös torx csavarok fognak "ócska" műanyag keretet nem lehet kicserélni valami komolyabbra mondjuk fémre, találkozott valaki ilyennel vagy csak a műanyag keret létezik?
-
chab7
addikt
válasz
kakukkmarci #33696 üzenetére
Én totál megértelek. A HTC Polarissal nekem is volt, hogy lelazult a SIM-kártya olvasó és "elment a térerő", fogtam szétszedtem, megigazítottam. Aztán jó ideig nem volt vele baj, míg újra nem kezdte, de akkor már nem ért semmit a "házi" barkácsom. Szerencsémre kiderült, hogy 2 éves a garija, nem 1. Elküldtem, megcsinálták
azóta is jó. Esetemben jó srácok kezébe került, jó munkát végeztek, nem is kaptam ki érte, hogy nyilván valóan látszott az előzetes "berhelés". (Hozzáteszem, akkoriban ott dolgoztam ahol vettem, de előnyöm emiatt nem volt mert szervizbe küldve ugyanúgy volt mint bárki másé, nem lett a papírra írva, hogy hééé ez a mi emberünké).
Lényeg a lényeg, vannak rendesen dolgozó szervizesek is mint a példámban, de azért ha a Defy-m gari időn túl romlana el - de ne tegye - akkor én is magam fogok neki esni. Ha meg előtte... akkor a hiba mértékétől függ,de mint a te példád mutatja, ki lehet a képernyőt is cserélni sk.(Én azért off-ba teszem)
-
Trabby
aktív tag
válasz
kakukkmarci #33303 üzenetére
Akkor jól gondoltam.
Megnyugodtam, hogy nem az én általam eladott tok a hibás.
Köszi!
-
Enton
addikt
válasz
kakukkmarci #32222 üzenetére
Minden gyári, 2.2, semmi tuning nincs.
Ezt raktam fel és végülis jó volt:
[link]Azóta már leszedtem végülis, mert csak sok helyet eszik, és még egy darabig a gyári 2gb-os karival kell beérnem.
-
chab7
addikt
válasz
kakukkmarci #31353 üzenetére
Nem készítettél esetleg fotót erről a részről is közelről? Amúgy szerintem ezt a témát a mélyvízbe kellene írni mert a szétszerelés azért nem egy hétköznapi mutatvány
-
chab7
addikt
válasz
kakukkmarci #31298 üzenetére
Ez nagyon komoly
Gratula.
Én a Polarist boncoltam szét egyszer , mert elment a SIM -olvasója pihenni. De az nem volt ekkora műtét mint ez. -
Pistakiss
őstag
válasz
kakukkmarci #31302 üzenetére
Háát!
A hangszóró szigetelése, tömítése milyen, tényleg elvesztheti tömítettségét a szereléssel? -
canniball
nagyúr
válasz
kakukkmarci #31301 üzenetére
Úgy legyen!
-
Pistakiss
őstag
válasz
Háát!
Gratulálok!
Remélem nem kell még egyszer megnéznem, hogy én is ki tudjam cserélni -
canniball
nagyúr
válasz
Vizes teszt?
-
chab7
addikt
válasz
kakukkmarci #31165 üzenetére
Várjuk. És gratula a sikeres "műtéthez"
-
canniball
nagyúr
válasz
kakukkmarci #31092 üzenetére
LOL! Ennyi idő alatt még a mikróban sem kezd el durrogni... Arról nem is beszélve ha igaz is lenne ez 7-8 szem volt, mennyi ideig tartana ezzel a módszerrel kipattogtatni egy normális adagra valót...?
-
Pistakiss
őstag
válasz
kakukkmarci #31092 üzenetére
Háát!
Ennyire szereted a pattogatott kukoricát? -
rendesadam
tag
válasz
kakukkmarci #30722 üzenetére
A fogyasztóvédelemnek megérne egy levelet ez a víz-/csepp-/ütésállósági kérdés, mivel a hirdetések tartalma ellentétben áll a garanciális feltételekkel...
-
mrlujoak
veterán
válasz
A telefon papírjai között elvileg kell lennie olyannak is, amin a garanciavesztési pontokat megfogalmazza a gyártó.
Ha benne van, hogy ne ejtse le a készüléket, akkor a próbaper is bukta...
Szerencsére pl. a Vodafone nem vízállónak hirdeti a modellt, hanem cseppállónak, ami lényegében valós is. (legalábbis a mostani tv-reklámoknak külön kiemelik, hogy cseppálló)Ebből már ugye volt jópár sírás, persze mindig a Motorola nyert...
Az ütésállóságot is szokták ilyen esetben definiálni, bár a Te esetedben eléggé kétséges, hogy tudod bizonyítani azt a 40 centit...
Mindenképpen olvasd át a használati papírokat!
-
chab7
addikt
válasz
Az a próbaper valóban érdekes lenne.
Aydan: Az enyém is csak már egy héttel ezelőtti rendelés és az is a "zöld" lencsés. (De ettől még nem rosszabb.)
-
zsirfecske
addikt
válasz
kakukkmarci #29995 üzenetére
"Ja, és sajnos sehol nem találtam bizonyítékot, hogy valaha is ütésállónak hírdették volna
"
itt a gorilla glassról van szó, ami ütésálló hisz ez a lényege, viszont az oldalirányú behatásokkal szemben ez sem 100%-os. ezirányú gyengeségét ezerszer kitárgyaltuk, ha épp úgy ejted le besz*ptad. ez ellen a moto vajmi keveset tehet.
-
noicenoice
tag
válasz
kakukkmarci #29995 üzenetére
Mennyiért ÉS hol rendelted?
-
la_cc
addikt
válasz
kakukkmarci #29967 üzenetére
Hogy hogy nincs túlszámlázás?? Hogy érted, hogy lassítHATja? Akkor nincs értelme 500 mb-s fizetni 50mb-s helyett vagy mi?
Amúgy, hogy számlázna, ha nem lenne előfizetve 50mb-ra? Vagy egyáltalán nem is lenne mobilnet?
-
pengemetal
aktív tag
válasz
kakukkmarci #29932 üzenetére
Köszi!
megpróbálom
-
vétó
aktív tag
válasz
kakukkmarci #29377 üzenetére
korábban volt itt egy "bennfentesnek" tűnő(?) hozzászólás, ami szerint a megfelelő szigetelés az előlappal együtt történő csere esetén marad meg (és ami szerint ez a Motorola gyári előírása hangszóróhibás készülékek javítása esetén). És ugye kedden, amikor leadtam, akkor a kérdésemre a lány pont ezt mondta, hogy vízálló marad, mert előlappal_együtt_kell_cserélniük.
Aztán valahogy csütörtökre ez már nem így volt... -
Tomi_Sci
őstag
válasz
kakukkmarci #29377 üzenetére
Mert? Az összes szolgáltató Cordonhoz küldi, a gsm boltok pedig megcsinálják a garázsban, ebay-es alkatrészekkel. Kicsit túloztam, de a lényeg benne van.
Amúgy a Cordon szerintem is katasztrófa. Szurkot nekik! -
marcitp
őstag
válasz
kakukkmarci #29244 üzenetére
Szerintem tök kafa...
-
Szombó
senior tag
válasz
kakukkmarci #29244 üzenetére
Szia,tegnap privit küldtem.Reggelj,és ott találsz neked valót.
-
válasz
kakukkmarci #29138 üzenetére
jó igaz
nem kalapálom azért
akkor nemtom miért maradt meg bennem ez a 3 tulajdonság -
Peti N95
aktív tag
válasz
kakukkmarci #29087 üzenetére
Csak nyomja rám, hogy nem jelentkezel be!
-
Szombó
senior tag
válasz
kakukkmarci #29068 üzenetére
Van nagyon sok olyan navi ami működik és nem kell hozzá net.Miért sz.kodsz vele.?
-
törölt tag
válasz
kakukkmarci #29068 üzenetére
Magyarországon a Maps nem tudja a klasszikus GPS navigációt. Ha egyszerre rajt vagy a GPS-en és az interneten, akkor helymeghatározást és útvonaltervezést tud. A térképen követni tudod, hogy hogyan közeledsz a célodhoz. De mindehhez szükség van az internetkapcsolatra.
-
kakukkmarci
senior tag
válasz
kakukkmarci #29067 üzenetére
Affracba, most látom, hogy a gyári frissítés után (2.2.2) már ez a Maps van benne (5.7.0).
Nem tudom, hogy tudnám a navigációt működésre bírni ...
Segítetek ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Interactive Brokers társalgó
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Politika
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- Formula-1
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Használt, karcmentes állapotban - 2026. 05. 27.-ig garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest