Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autóhifi
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
etooo
senior tag
válasz
Dahab71 #47430 üzenetére
Ahogy többen is írták, nálam is ugyan az a helyzet: leejtés vagy hasonló behatás nélkül 6 repedt fül a hétből, sajnos nem kell ehhez kontár szerviz munka sem. Biztos vagy benne, hogy a szerviz előtt nem voltak megrepedve? Amíg pár hónapja elő nem került ez a téma itt a fórumon, addig én észre sem vettem, hogy el vannak repedve.
-
etooo
senior tag
válasz
zho-lee #46476 üzenetére
Nem érdemes több hónapos nightlykat használni, mert azokban még elég sok lehet a hiba.
Nálam lassan 2 hónapja CM10 van fent, egy augusztusi nightly jelenleg, és amiket észrevettem bugokat, azok a changelog alapján már javítva vannak, pl. adatkapcsolat eldobása, csak lusta voltam updatelni. Szóval az első soromat magamnak is írhatnám
De ha a rom topicjában([link]) megnézed a TODO részt, abból kiderülnek nagyjából a jelenleg ismert bugok. -
etooo
senior tag
válasz
zho-lee #46471 üzenetére
Dehát ma raktad fel, akkor minek kellett keresgélni?
(CM9=ICS, CM10=JB)
Gyári ICS egyébként nem lesz a telefonra.
Magam részéről pedig már a CM10et ajánlanám CM9 helyett, pár kisebb hibát leszámítva teljesen jól használható az is, viszont újabb, és van pár új fícsör benne. -
etooo
senior tag
Én nem osztom: az állandóan feleslegesen futó programok (pl. facebook, messengerek, hasonlók) auto indulásait letiltom, az egyéb programokból pedig rendesen a kilépés gombbal, vagy a vissza gomb hosszú nyomásával lépek ki, így szinte semmi nem fut feleslegesen a háttérben, ezáltal nincs is szükségem semmilyen task killerre.
-
etooo
senior tag
Kis sztorim kedvenc szervizünkkel:
Épp egy hete adtam le a telefonom garanciális javításra kijelző hiba miatt ([link]), ma jött az sms, hogy mehetek érte.
Rögtön kezembe nyomták a jegyzőkönyvet, melyen az érdemi rész:
"A készülék műszeres és üzemszerű körülmények között történt huzamos vizsgálata során a jelzett hibát nem tapasztaltuk.", így nem is csináltak vele semmit.
Telefont bekapcsolom, megmutatom a nőnek, hogy ott az a szemmel látható két csík, ezért elvitte hátra megmutatni. ~10 perc múlva visszajön, hogy "a kolléga megoldotta a problémát", és tényleg megoldotta... Szóval pár perc alatt megcsinálták azt, amin egy hétig ültek a "huzamos vizsgálataikkal", hogy aztán hibát se találjanak.
Megkérdeztem, hogy mit csináltak vele, mert gondolom valami nagyon egyszerű hiba lehetett, de nem sajnos tudta megmondani hölgy. -
etooo
senior tag
válasz
TheSaurus62 #44673 üzenetére
[link] itt találsz rengeteget market linkkel együtt.
-
etooo
senior tag
válasz
kezman #43127 üzenetére
Ez a garanciális dolog több mint érdekes, megért volna még némi reklamációt..
Ha a bootloader él még a telefonon, akkor szvsz meg lehet menteni.
Azt kéne megnézni, hogy a hangerő fel és power gomb nyomvatartásával való bekapcsolással történik-e valami. Persze az akksi azóta nyilván tök üres, így másik kéne, vagy azt feltölteni másik telefonban. -
-
etooo
senior tag
válasz
Cogwheel71 #41042 üzenetére
Jól tudod, a 3G jóval többet fogyaszt.
Hacsak nem teszed otthon repülő üzemmódba a telefont, akkor szvsz mindenképp a 2G-t, hiszen úgyis fent van a hálózaton a telefon, csak időnként tölt is le egy kicsit. Emellé a wifi plusz fogyasztás lenne. -
etooo
senior tag
válasz
#71562240 #40996 üzenetére
Nem, akkor tájt amikor a regem készült, még a 21. század legeredményesebb góllövője volt, szóval a góljairól, játékáról volt híres, de ahogy telt múlt az idő, sajnos kiderült, hogy esze közel sincs annyi, mint foci tehetsége, így pedig emberileg nem annyira vállalható személy már
-
etooo
senior tag
válasz
Bencsi89 #40990 üzenetére
Pedig kéne lennie, legalábbis még nem olvastam olyanról, hogy nem volt. Alternatív lehetőségként nézd végig a fájlt, és keress benne "battery" "charge" "led" szavakat, hátha csak más néven van benne. Ha pedig semmi ilyen nincs, akkor írd bele a fentebb említett sort.
-
etooo
senior tag
válasz
Tizedes1 #40899 üzenetére
Csinálj CM7ről és MIUI-ról is egy nandroidos backupot, és akkor nem kell ezt a procedúrát mindig eljátszani, mert kb. 1 gombnyomás visszaállítani mindent (lementeni is), ha az előző nem tetszik.
Egyébként ha nem SEA van/volt rajta, akkor gyáriból is van frissebb, mégha nem is sokkal. -
etooo
senior tag
válasz
hodostamas #40184 üzenetére
Amit találtam megoldást, abban kisebbre lettek tömörítve a hangok, illetve az sfx.raw nem kitörölve lett, hanem le lett nullázva, gondolom csak így működik. De ez már lehet itt offnak számít
-
etooo
senior tag
válasz
hodostamas #40182 üzenetére
Az audio mappa törlésével megoldódik a lag probléma, jobb megoldást sajnos még nem találtam :/ Illetve az megoldható, hogy legalább a rádiók szóljanak.
Viszont így még kis grafikai tuning után is játszható. -
etooo
senior tag
válasz
hodostamas #40085 üzenetére
Nem tudom azóta megoldottad-e, de elvileg ez a fix gta3-hoz cm7.2 alá: [link]
-
etooo
senior tag
válasz
hodostamas #39966 üzenetére
Látom abból van nem átlátszó is, az biztos nem akad, és úgysem átlátszó miuiban sem
Egyébként próbáltál már miuit?
-
etooo
senior tag
válasz
hodostamas #39962 üzenetére
[link], igaz nem téma, de ennél "miuisabbá" szerintem nem lehet tenni a cm7et
Menürendszert nem lehet megváltoztatni, a lockscreent cserélheted miui-sra widgetlockerrel, a felugró ablakok, statusbar és hasonlók színezése kinézete meg miuiban is ahány téma annyi féle.
-
etooo
senior tag
Miui mesterek: miui lockscreent használva (szóval nem widgetlockerrel, vagy hasonlóval) megoldható, hogy megjelenjenek a naptár eseményei a lockscreenen?
-
etooo
senior tag
válasz
toth_janika #39629 üzenetére
Ha a telefonon belépsz a marketbe az accoddal,, automatán hozzárendeli.
-
etooo
senior tag
válasz
RAiN91 #37198 üzenetére
Egy nandroidos backup több száz mega, így az 1 giga szvsz kevés. Nomeg ha esetleg kipróbálnál valami hd játékot, azokból is vannak 600-800 mega körüliek. Persze ha nem akarsz játszani/filmezni/zenét hallgatni/custom romokat telepítgetni, akkor elég lehet az 1 gigás is.
-
etooo
senior tag
válasz
Dave9224 #36476 üzenetére
Egyik játék sincs meg, de ha azért nem mennek, mert azt írják, hogy nem kompatibilisek a telefonnal, akkor megpróbálhatod azt, hogy egy root jogokkal rendelkező fájlkezelővel a system/build.prop fájlban a "ro.product.modell=" sorban az =jel utáni részt átírod pl. DroidX -re, majd egy teló restart.
zsolt19900: magam is lassúnak találtam, így visszaraktam a régit: [link] (persze ehhez is rootolt telefon szükséges)
-
etooo
senior tag
Nálam ugyan úgy működik a wifi, se az itthoni wpa2es hálóval, se az egyetemi 802.1x eap-al nincs probléma.
Launcherproval használom a cm7et, ha nem tetszik az adw, nem használod. A cyanogen mod beállításokkal meg nem értem mi a probléma, hasznos beállítási lehetőségek vannak benne. -
etooo
senior tag
válasz
JasonD #31507 üzenetére
Köszi, akkor pech. Bár neten rendeltem, elvileg 8 munkanapon belül visszaadhatnám indok nélkül, csak nem tudom, hogy 1pixel megéri-e ezt a procedúrát (30 napon belüli pénzvisszafizetésre várás, aztán új telefon keresés), igaz számomra zavaró szösz meg por is van az üveg alatt.
-
etooo
senior tag
Hello, 1 rossz pixel miatt vajon visszaveszi a "té", vagy így jártam?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Wuthering Waves
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- OLED TV topic
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- HÚSVÉTI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest