Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Projektor topic
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Steam Deck
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Graphics: Nothing Phone (3a) Pro - Valóban profi? - bemutató és kisteszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
DEARevil
tag
Sziasztok! Lehet valaki kipróbáltam már közületek a defy-n az avp revolution nevű játékot. kompatibilisnek írja, de a pálya betöltésének 85%-nál nem megy tovább. Másnál is ez a helyzet?
-
DEARevil
tag
válasz
freeknight #45077 üzenetére
Rendszer beállítások/ fejlesztői lehetőségek/ gpu megjelenítés
itt van, nálam gyorsabb a lapozás és a launcher nem hal meg.
-
DEARevil
tag
válasz
freeknight #45075 üzenetére
Sajnos a flash még mindig nem. A többi igen.
RC1 jobban bejött. Kár a wifiért. -
DEARevil
tag
válasz
freeknight #45066 üzenetére
Remélem csak ez a baj
-
DEARevil
tag
válasz
freeknight #45064 üzenetére
Hát mint írtam, nekem lefagyott végleg egy boot után. A wifi jel gyengének tűnt, de stabil volt. Maga a rendszer gyors volt. Néha azért éreztem,h valamiért belassul kicsit. De nem nagyon. Ami jól ment az a játékok és a programok. Igaz nem olyan gyorsan jöttek be, pl a facebook, vagy az programok lista. Ami nagyon rossz volt, ha feltettem pl az Opera mobilt akkor az nagyon lassú volt, a Adobe Flash pedig sajnos nem is ment, mert befagyott a böngésző. Ami amúgy is nagyon lassúnak tűnt. A fényképezés és videofelvétel rendben volt.
Most kezdem előröl az egészet, a kernelt én sem hagyom ki. És RC1-re telepítem, arról is csinálok egy backupot. Ha jó lesz marad. Ha nem megy fel a cm9. Ha az sem jó sehogy sem akkor vagy a froyo és miui párosból válogatok. Ha csak a wifi lesz itt rossz akkor a cm7.2 rc-ről és a miuiról is csinálok egy backupot. Ez a terv.
-
DEARevil
tag
válasz
freeknight #45059 üzenetére
Mennyire megy probléma nélkül?
akadások? Várakozások? böngésző milyen gyorsan tölt a CM7-hez képest?
Telepítésnél felzipelted az opcionális cm7 kernelt?
-
DEARevil
tag
válasz
freeknight #45051 üzenetére
Eddig tartott
lefagyott es nem bootolt tobbet
szval stabilt lehet erdemes felrakni ra elobb. Meg legyen egy backupod masik romrol!
-
DEARevil
tag
válasz
freeknight #45051 üzenetére
varj. en a 02es vegut tettem fel nem azt ami ma jott ki. abban lehet cvan boot.img
-
DEARevil
tag
válasz
freeknight #45046 üzenetére
Huh. Nem is neztem. Ha kibontod van benne boot.img? En egy nightlyra tettem fel.
Viszont. A wifi jel nem tul eros. A bongeszok kozul nem szereti az operat nekem. Es a flasht sem. A jatekok es pl facebook, doksi szerkesztes, filmnezes is. A. netezes ezen sem valami jo. -
DEARevil
tag
válasz
freeknight #45041 üzenetére
http://defy.wdscript.fr/defy-cm9/
Erről a linkről a legalsót, azt hiszem az a legújabb dátum szerint is. De Van SzaboF leírásában is pár jó dolog, pl a froyo kernel.
Viszont h ne FC-en sokat. Az ICS-hez tartozó gapps sem árt.
http://goo.im/gapps/gapps-ics-20120429-signed.zip ez 50 mega, a leírásban egy 14 megás van. Inkább erről a linkről.
És felhúztam a recoveryben 1200-ra,h jobban szóljon
-
DEARevil
tag
válasz
freeknight #45033 üzenetére
Nem a az baj amit otthon csinál, de miért pont az első wifivel csinálja, amivel beállítasz mindent?
Én attól félek, h máshol is fogja csinálni, ami majd abban nyilvánul meg, h gondban leszek.
Viszont feltettem a cm9-et. Sebességben nem marad el a cm7 és miuitól.
Wifi gond már jó ideje nincs. 3 giga adatott mozgattam át rajta kb.Imádkozom, hogy így maradjon
-
DEARevil
tag
Már nagyon sok helyen utána olvastam, ellőttem pár kérdést vaktában is jó pár fórumon. Egyenlőre semmi. Azt írják sok helyen,h ez a mézeskalács hibája. Hát valakinél nincs ilyen gond van akinél pedig igen. Lehet neked nem lenne bajod, a cserélgetéstől nem tudom mi baja lehetne, előről le lett törölve szinte minden. Ha a recoveryk jól működnek és miért ne működnének jól akkor ezzel nem lehet gond. Az a baj, hogy csak egy routerrel tudom kipróbálni az pedig egy tplink, ami ugye pont az a fajta amivel a legtöbb gond van.
Próbáld már ki
Na jó nem
A piros lencse lehet tényleg nagy előny.
-
DEARevil
tag
Hát most fix ipvel ez is így van, direkt hosszú fájlokat streamelek, van amikor bírja 10 percig. Na de az azt jelenti, hogy van benne hiba. És javítható lenne. De azt nem a routerben kell keresni. És nem szereti sem a tplinket? Se dlinket? se az open se jelszavasat?
Kapcsolgatni nem élmény
-
DEARevil
tag
Én már nem tudom. Eljutottam arra a szintre, hogy ami szar, a cm és a defy vagy így együtt, de unom már. A fix ipvel az újratelepítés után ment kb 5 marketes progi letöltéséig. Aztán már csak a nincs kapcsolat üzeneteket kapom. Pedig csatlakozik. Nem hiszem el,h hardveres hiba a defyben. Froyoval jó. A router se rossz. Bada és a társai felmennek. Marad a cm7. De ha ennyi embernek meg meg ugyanaz az pedig érdekes kategória. De nincs már mit kipróbálni rajta. Ugyanolyan befürdés a defy sajna mint anno a kaiser volt. Talán 2 év múlva jó lesz minden és használható. De a froyo és a lassúsága kiábrándító. Cm pedig nem megy. Egyszerűen semmi energiatakarékos cumó nincs beállítva. A wifi az egyetlen ami nem megy. De gondolom előjönne majd a gpsnél is valami. Érthetetlen az is h az rc1 miért ment hiba nélkül egy hétig, most meg miért nem megy az rc3 sem. Hihetetlen mit gubancol össze már az alap dolgoknál. Tényleg elkeserítő és ha nincs megoldás...
Köszönöm azért a segítséget, de már tanácstalan vagyok.
-
DEARevil
tag
A hihetetlen az, hogy teljesen előről kezdve nem h javult volna, de még romlott a helyzet. Most azonnal baszakszik pár kilobájt letöltése után a cm7. Érdekes.
-
DEARevil
tag
A wifi konkretan. Csatlakozva van csak kb 30 mb leszedese vagy ket weboldal megnyitasa utan nincs adatmozgas. Megszakad de a wifi jel ott marad. Probaltam conf filet torolni, ujrarakni a froyot majd megint a cm es mindent wipeoltam ezerszer. Mar csak az rsd-s froyo telepites es egy sd kartya teljes torlese maradt. Tiszta lappal indulni. Kb ez a baj.
-
DEARevil
tag
válasz
#35202114 #44989 üzenetére
Sajnos nem sikerult. Hiaba mountoltam fel majd formataltam a cachet es a ext3at. Azt mondjuk kiirta szerinte nincs app2sd particio igy arrol nem is torolt. Remelem ha elorol kezdem akkor menni fog. Ez a froyo sokkal lassabb es idegtepobb. Cmben a flash videok is szepen futottak. A stable cm7el nem lenne erdemes probalkoznom? A SEA amit te hasznalsz h jatsza le a bongeszoben a flasht?
-
DEARevil
tag
Sziasztok! Nemrég telepítettem a cyanogen mod 7.2 rc1-et.
Egy darabig minden rendben is volt, de a wifi egy ideje hiába mutat csatlakozást az adatok csak nem akarnak mozogni. Tudok arról a megoldásról, hogy egy conf fájlt kell törölni. Törlöm is, de pár oldal betöltése után vagy egy nagyobb fáj letöltése vagy youtube video streamelése közben szépen előjön ismét a hiba. Egy másik rom telepítése megoldhatja a problémát? Vagy más megoldás után nézzek? Előre is köszönöm a válaszokat!Ui: kerestem a fórum keresőjében, de nem tudom mi lehet a jó megoldás.
-
DEARevil
tag
válasz
Flexy90 #44308 üzenetére
Egyenlőre azért nem tettem még fel semmit, mert nekem a froyo is bőven elég
Nem is nagyon akarnék cm-et, már a kaiseren is unom, bár az persze teljesen más...De jó lett volna az ics. Nekem pár program miatt kellene. Ami tabokra van igazán, de érdekelne. Asszony meg nem adja oda a tabját soha...
Köszönöm a választ
-
DEARevil
tag
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék afelől, h 2.2 froyo mellé, dual bootban, meg lehet oldani valahogy egy ics feltelepítését? Előre is köszi.
-
DEARevil
tag
http://www.appbrain.com/app/device-spoofer/com.scheffsblend.devicespoof
próbálta valaki valamire használni ezt a programot?
-
DEARevil
tag
Miért van az a Defyvel, hogy felmásolok valamit akkor az nem jelenik meg, Sem a törlés se semmi. Visszalépek a mappában és az új fájlok sehol, de amit töröltem még mindig ott vannak.
Tud erre valaki valamit? Vagy a defy ennyire szar, h eszi a memóriakártyákat? -
DEARevil
tag
Sziasztok!
A whiterabbit-ot használóktól kérdezném a bravia support mit takar ebben a romban? -
DEARevil
tag
http://www.youtube.com/watch?v=NK_XCnfqpR0&feature=fvst
sziasztok, ezt esetleg használja valaki?
-
DEARevil
tag
Sziasztok! Szeretnék beszélni privátban olyan defy tulajjal akinek ICS fut rajta. Akinek esetleg ilyen op rendszer fut a telóján kérem írjon rám privátban. Szeretnék pár dolgot kérdezni. Előre is köszönöm!
-
DEARevil
tag
válasz
caverinha #42520 üzenetére
És mivel futtatja a ps2 játékokat? Biztos működik nem mondom, de telefonra tuti nem. És van valami speciális programozás a dologban, ami igénybe veszi jobban a procit vagy abszolút nem kompatibilis a kód. Én így emlékszem. És így elég nagy erőmű kell,h valahogy meg lehet oldani. De ha tévedek pc-s ügyben akkor bocsánat.
-
DEARevil
tag
válasz
BloodyEddie #42472 üzenetére
Mi nálad a jó ár? Ha beírod a gugliba elég sok helyen meg lehet venni.
-
DEARevil
tag
sziasztok! Egy kérdésem lenne illetve kérésem ha megoldható. Galaxy Tabon megy a photoshop touch. Nekem nagy szükségem lenne rá a defyn. De mivel csak 3.0 android támogatott és elvileg csak tabon megy. Aki ICS-t használ a defyn megnézné nekem h elindul vagy sem? Ha ad email címet, el is küldöm a lementet apk fájlt. Előre is köszönöm!
-
DEARevil
tag
Segítséget szeretnék kérni. Ismeri valaki a Lord Of Darkness című játékot? Ha esetleg valaki kipróbálta vagy kedvet kap hozzá miután rákeresett, megmondaná nekem,h szaggat vagy akadozik neki? Van egy 16 GB Samsung memk a defyben, csak arra lenék kíváncsi,h nálam is előjött a kártyahiba vagy csak egyszerűen az a játék ilyen. Amúgy ok nélkül szaggat, egy bizonyos idő letelte után. Köszönöm előre is aki válaszol vagy kipróbálja, jó game!
-
-
DEARevil
tag
Had legyen egy gyors kérdésem!
Ahogy visszaolvastam eddig, látom van ICS DEFYre. A cm9 és a Galnet miui-t látom sok helyen. De mintha úgy írtátok volna,h ezek nem ICS alapú romok, hanem csak kb skin és egy két dolog átvéve a romból. Akkor most mi az igaz?
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
DEARevil
tag
Boldog Új Évet kívánok mindenkinek! Sikerekben és egészségben gazdag legyen, különösen egészségben!
BUÉK -
DEARevil
tag
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
-
DEARevil
tag
Van köztetek olyan aki használ Acer a100-as tabletet?
-
DEARevil
tag
válasz
hodostamas #39975 üzenetére
várunk igen, de lehet elindulna valahogy, ezért van a chainfire is. valahol
-
DEARevil
tag
Rendben. Többen írták, h nekik megy. Acen kívükl a zte bladen is fut. Az audio fájlok törlésével még gyors is. Ha marketen nézed akkor benne van a kompatibilis kistában is. Ha megvetted akkor a nem froyo custom rom amin biztosan megy. Érdemes az adatojkat wifin leszedni. A warez sd fajlok rosszak . Ezt csak ugy mondom.
A hvga apk kell neked. Azt is tölti le ha megveszed. Szval meglesem mit irtak az acerol es kuldom priviben.
-
DEARevil
tag
Egy felfedezés jár a fejemben, de lehet tévedek. Mióta frissült az Adobe Flash, azóta mintha használható sebességgel mennének a videók a böngészôben. Vki hasonló észrevételel rendelkezik?
-
DEARevil
tag
válasz
AizawaKouta #39952 üzenetére
rájöttek volna, h mégsem az?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Graphics: Nothing Phone (3a) Pro - Valóban profi? - bemutató és kisteszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Tőzsde és gazdaság
- Külpolitika
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SörcsaPH!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB Kék / Új akkuval / normál állapotban / 12 hónap jótálással
- Beszámítás! Xiaomi Redmi 9 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest