- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobak 27
tag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Zsoltzsolt, neked mi volt a baja a telefonodnak?
A Z szerintem még mindig nyerő választás.
A Hasselblad mod sajnos csak 50%-os töltöttségig működik, de addig tökéletes. Remélem, hogy javítani fogják, mert így azért nem tökéletes.
Én evvel az akkumulátor dologgal próbálkozom, és tegnap este egy barátommal beszélgettünk, akinek szintén Z-je van, aki azt mondta, hogy nála a GPS tesz be az akkunak. Korábban ugye a GPS-t csak akkor használta a telefon, ha kellett, nem működött állandóan. Olyan, mintha ezt az egyik frissítés alkalmával elszúrták volna, és állandóan működne. Ma lelőttem a gps-t és gyakorlatilag alig merült a telefon. 1 évig szinte tökéletes volt, de most kb 1 hónapja valami nem kóser. Próbálkozom mindennel, mert telefon amúgy szerintem nagyon jó, a modokkal együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Path of Exile (ARPG)
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen routert?
- Sorozatok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Poco F7 – bajnokesélyes
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Narancssárga Színben Kártya-független,36 Hónap Garancia,Bontatlan
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Redmi Note 10C 64GB / 4GB RAM
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- IPhone 16 Pro gyári független 100% hibátlan 2026.04.30.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S25 / FE / 25 Ultra / S25 Edge / Flip 7 - 256GB / 512GB - Bontatlan - 2/3 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3680, 100% Akkumulátor
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest