- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Videós, mozgóképes topik
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabcsizz
őstag
Mostanra sikerült eljutnom oda, hogy hívjam a futárt a telefon gariztatása miatt, meg is volt az e-mail, amire válaszul kaptam egy másikat, amiben sokkal több mindent kell megadnom. Remek. Csatolmányként kérik email-ben a kitöltött jótállási jegyet, plusz számla másolatot. Most az nem elég ha én a Telekom oldaláról levadászom elektronikus formában és úgy küldöm el? Továbbá "Kérjük a készülékkel minden esetben küldje el annak töltőjét, akkumulátorát, és a készülékhez tartozó számlát vagy jótállási jegyet is." Most akkor mehetek nyomtatni azt a sok sz*rt? Meg én azon mit töltsek ki? Az a baj erre marhára nincs se időm se türelmem mostanában és nem is lesz. Inkább jobban járok ha elviszem a T-hez, ők meg elintézik ezt a sok f*szságot. Addig meg elvagyok az M6 Note-al, amit erre az időre vettem..
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest