Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabcsizz
őstag
Mostanra sikerült eljutnom oda, hogy hívjam a futárt a telefon gariztatása miatt, meg is volt az e-mail, amire válaszul kaptam egy másikat, amiben sokkal több mindent kell megadnom. Remek. Csatolmányként kérik email-ben a kitöltött jótállási jegyet, plusz számla másolatot. Most az nem elég ha én a Telekom oldaláról levadászom elektronikus formában és úgy küldöm el? Továbbá "Kérjük a készülékkel minden esetben küldje el annak töltőjét, akkumulátorát, és a készülékhez tartozó számlát vagy jótállási jegyet is." Most akkor mehetek nyomtatni azt a sok sz*rt? Meg én azon mit töltsek ki? Az a baj erre marhára nincs se időm se türelmem mostanában és nem is lesz. Inkább jobban járok ha elviszem a T-hez, ők meg elintézik ezt a sok f*szságot. Addig meg elvagyok az M6 Note-al, amit erre az időre vettem..
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topic
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Nem tudták megverni a Huaweit
- Autós topik
- iPhone topik
- PLC programozás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- További aktív témák...
- Bontatlan Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB Dual sim mobiltelefon
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 13 2020! I3 / 8GB / 256 SSD. Akksi- 124 Ciklus
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest