Hirdetés
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltzsolt
addikt
Z-n tényleg nagyon kiszámíthatatlan volt. Közel két hete Play-re váltottam azon kifogástalan a működése. Most vagy a telefonommal volt gond vagy, mint többször gyanítottuk, hogy kell neki a szufla, így lehet, hogy a Play erős akksija szükséges hozzá. De ez csak saját tapasztalat. Bár Z esetében alacsony töltöttség mellett egyáltalán nem ment, de ahogy töltőre lett téve máris működött. Play-en próbáltam nagyon alacsony töltöttségi állapot mellett, akkor is röccenés nélkül ment.
Lehet hogy a Z-m volt rossz, nem is tudták javítani és ez is okozhatta hogy nem igazán tudtam használni a Hasselblad modot, nem tudom, de más is panaszkodott rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Huawei P Smart Z 64GB / 4GB RAM Zöld
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!!! Samsung Galaxy A12 64GB / 4GB RAM
- Eladó RedMagic 9 pro (16/512 GB)
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Dell G15 DDR5 Gamer laptop // i5 12. gen. // RTX 3050 Ti // Számla+Garancia //
- Lenovo P510 - 1650-2680 v4 akár 14 mag/28 szál, 32GB DDR4 RAM, akár M4000 8GB VGA, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő