Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Valami fekete közeleg…
- Pánik a memóriapiacon
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Eltűnt a fél internet!
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltzsolt
addikt
Z-n tényleg nagyon kiszámíthatatlan volt. Közel két hete Play-re váltottam azon kifogástalan a működése. Most vagy a telefonommal volt gond vagy, mint többször gyanítottuk, hogy kell neki a szufla, így lehet, hogy a Play erős akksija szükséges hozzá. De ez csak saját tapasztalat. Bár Z esetében alacsony töltöttség mellett egyáltalán nem ment, de ahogy töltőre lett téve máris működött. Play-en próbáltam nagyon alacsony töltöttségi állapot mellett, akkor is röccenés nélkül ment.
Lehet hogy a Z-m volt rossz, nem is tudták javítani és ez is okozhatta hogy nem igazán tudtam használni a Hasselblad modot, nem tudom, de más is panaszkodott rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Huawei P40 lite
- Eladó iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium, 87% akkumulátor, Tactical Aramid tokkal, fóliával
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRYTAFÜGGETLEN! ÚJ 100%-os akkumlátor! Gyönyörű!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Felújított Sony PlayStation 4 12.02 FW GoldHEN - BD-JB lemezzel és 9db előre telepített PS4 játékkal
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- UPDATE 11.13. HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-13. gen gar.
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest