- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobak 27
tag
Tegnap én is feltettem az Oreo-t. Szokni kell, de nem rossz, nagyot nem rontottak.
Az akku egyelőre stabil, reggel óta most esett 50% alá, igaz a gps-t tegnap lelőttem ahogy írtam. Amúgy is zavart, hogy a google állandóan kérdezgette, hogy itt meg ott jártam e, hogy tetszett stb...
A Hasselblad elsőre hisztizett, de reggelre helyreállt. Sajnos 50% alatt a jelenség maradt, nem engedi használni. Érdekes, hogy rádugtam egy külső power bankot, hogy akkor mit csinál, simán engedett fotózni 46%-on... Nem tudom, hogy ezt miért csinálják, de jó lenne, ha kiüthető lenne belőle, mert így ha a nap végén akarok fotózni, akkor már probléma lehet.
Amúgy megnyugodtam, mert visszatért a normál fogyasztáshoz a telefon végre. Holnap kipróbálom gps-szel, mert régen csak akkor használta, ha nagyon kellett, nem pedig állandóan.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB CHIEFTEC Libra Zalman 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest