- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Töltő témában leírnám a tapasztalatom...
Hátha valaki érdekel, vagy tud nekem újat mondani.
Gyárilag TurboPower töltő van a telefonhoz, ami a gyártói weboldal szerint a QC2.0 telefonokkal kompatibilis gyors töltésre. Tehát ezek szerint képes 5V/9V/12V feszültségre és és max 2A áram erősségre. Ennek ellenére a gyári töltő hátulján csak 5V van feltüntetve. Tehát nekem az volt a gyanúm, hogy ez egy QC2.0 töltő, ami limitálva van 5V-ra (ill ugye max 2A, ez így 10W)
Ki is próbáltam, hogy egy QC3.0 BlitzWolf adapterem mennyivel képest tölteni a Moto Z-t. Végig 5V/2A volt, tehát a telefon önmagában limitálja. Amúgy minden más QC támogatott telefonnal tud 5/9/12V@2A-t a BlitzWolf. De nem is írják sehol, hogy támogatná QC töltést a Moto Z, a töltőjével ellentétben.
A konklúzió számomra, hogy a TurboPower önmagában egy QC alapon működő limitált 5V/2A max töltés.
Amit viszont nem értek, hogy van több QC töltőm, de nem mindegyikkel képes tölteni 5V/2A azaz 10W teljesítménnyel a Moto-t.Tudom, hogy vannak külön szabványok pl a Samsung-nál, Huawei-nél. De a gyári töltő leírásábán mely szerint az QC2.0 kompatibilis arra enged következtetni, hogy ehhez a TurboPower-hez elegendő egy QC2.0 töltő. Hát marhára nem... Pedig én keresek egy olyan töltőt, ami dual QC3.0 csatlakozós és tölti a Moto Z-t.
Én ezt a Vinsic 36W adaptert vettem, de potyára: [link] A BlitzWolf töltője tökéletes hozzá, megy vele az 5V/2A csak nem dual QC3.0 csatis: [link]
Bocsi, hogy hosszú lett, hátha valaki végig olvassa...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged