Új hozzászólás Aktív témák

• SP!T

addikt

Töltő témában leírnám a tapasztalatom... :D Hátha valaki érdekel, vagy tud nekem újat mondani.

Gyárilag TurboPower töltő van a telefonhoz, ami a gyártói weboldal szerint a QC2.0 telefonokkal kompatibilis gyors töltésre. Tehát ezek szerint képes 5V/9V/12V feszültségre és és max 2A áram erősségre. Ennek ellenére a gyári töltő hátulján csak 5V van feltüntetve. Tehát nekem az volt a gyanúm, hogy ez egy QC2.0 töltő, ami limitálva van 5V-ra (ill ugye max 2A, ez így 10W)

Ki is próbáltam, hogy egy QC3.0 BlitzWolf adapterem mennyivel képest tölteni a Moto Z-t. Végig 5V/2A volt, tehát a telefon önmagában limitálja. Amúgy minden más QC támogatott telefonnal tud 5/9/12V@2A-t a BlitzWolf. De nem is írják sehol, hogy támogatná QC töltést a Moto Z, a töltőjével ellentétben.

A konklúzió számomra, hogy a TurboPower önmagában egy QC alapon működő limitált 5V/2A max töltés.
    Amit viszont nem értek, hogy van több QC töltőm, de nem mindegyikkel képes tölteni 5V/2A azaz 10W teljesítménnyel a Moto-t.

Tudom, hogy vannak külön szabványok pl a Samsung-nál, Huawei-nél. De a gyári töltő leírásábán mely szerint az QC2.0 kompatibilis arra enged következtetni, hogy ehhez a TurboPower-hez elegendő egy QC2.0 töltő. Hát marhára nem... Pedig én keresek egy olyan töltőt, ami dual QC3.0 csatlakozós és tölti a Moto Z-t.

Én ezt a Vinsic 36W adaptert vettem, de potyára: [link] A BlitzWolf töltője tökéletes hozzá, megy vele az 5V/2A csak nem dual QC3.0 csatis: [link]

Bocsi, hogy hosszú lett, hátha valaki végig olvassa... :DDD

Új hozzászólás Aktív témák