Új hozzászólás Aktív témák

• proradeon

őstag

Sziasztok!

Megjárta a Moto Z-m a németországi szervizt. Leírom tapasztalataimat, hátha valaki hasonló cipőben jár, és hasznát veszi.

A telefonomnak először a BT funkciója mondta fel a szolgálatot, majd nem sok idő múlva a WiFi is. Mivel eredetileg Németországban lett vásárolva, a magyarországi Lenovo nem foglalkozik a javításával. Így a német Motorola ügyfélszolgálat javaslatára postáztam el a telefonomat az alábbi címre:

DAT Repair GmbH, Am Sophienhof 8-10, 24941 Flensburg, Deutschland

A csomaghoz csatoltam egy levelet, melyben leírtam a telefon hibajelenségeit. Más papírt nem küldtem vele. Feltehetőleg IMEI szám alapján csekkolták le a garanciaidejét a telefonnak.
    A csatolt levélben leírtam nekik egy mailboxde-s címet is, mert a Motorola ügyfélszolgálata szerint csak németországi címre hajlandóak kiküldeni a telefont a javítást követően. Utóbbi szerencsére fals információ volt. Gond nélkül visszaküldték GLS-sel az eredeti csomagon feltüntetett magyarországi feladási címre.

A procedúra nagyjából két hetet vett igénybe, onnantól számítva, hogy megkapták a készüléket. Egyetlen egyszer vették fel velem a kapcsolatot: mikor átadták a GLS-nek a csomagot. Ekkor elküldték e-mail-ben a tracking number-t. 3 munkanap múlva a kezemben volt a telefon.

Egyelőre úgy tűnik, hogy szép munkát végeztek (alaplap csere). Végre szépen működik a Moto Z-m. :)

:R

Új hozzászólás Aktív témák