Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Mennyit szívsz te ezzel az upc-vel.
Ügyfélszolgálaton mit mondanak?
üdv, föccer
mod: most betölti az online map-ot....
üdv, föccer
-
PH szerverrel kapcsolatban!
Most kivételesen csak a net ment el, újraindítottam a modemet de semmi. Előtte szakadozott, most már egyáltalán nincs net. De én végtelenül türelmes vagyok, végülis világvégén lakom és azért 6300Ft ért 30-as net nem annyira rossz, előzőleg az 10-esért fizettem 10eFt-ot igaz hogy azzal soha sem volt semmi probléma. Kiegyeznék én a régi nettel ilyen áron ha nem lenne ennyire instabil mint ez. -
föccer
nagyúr
válasz
Weißturul
üzenetére
Sima pályát is lehet vele szerkeszteni. Elindítasz egy játékot, bejársz egy marha nagy területet, hogy legenerálja neked a térképet a játék. Ezután ezt megnyitod MC editben és azt csinálsz vele amit akarsz. Szabadon cserélgetheted a blokkokat akár füves talajra, akár vízre, vagy levegőre.
Amiről te írsz, az a Wold Edit mod. Az a játékban kiadható konzol parancsokra épít. Az MC Edit viszont egy külön pályaszerkesztő program.
üdv, föccer
-
Weißturul
senior tag
ódezsír

de ez az MCEdit csak multi generálásakor él vagy lehet offline is mívelni? Random generálni tud hegyet-völgyet az olyan részekre ami kb mindegy milyen? sík füves terepen indulnék, azt is lehet?
Találkoztam olyan dologgal is, hogy fabaltával meg kellett ütni (balklikk-jobbklikk) két blokkot és a közte levő térrel akármit lehetett kezdeni (kivágni, kicserélni) -
netpeti98
addikt
A moon modot próbálta már valaki itt?
Üdv netpeti98
-
sto1911
veterán
Letezik olyan map generator, ahol be lehet allitani olyanokat, hogy pl. 30% hegy legyen, 10% tenger, es csak kontinentalis es sivatagi klima legyen benne, allatok surusege, es hasonlok?
Allatokat nem lehet befogni valamivel (lasszo v. hasonlo)? Muszaj betolni a karamba, most, hogy szaporitani is lehet?
@Weißturul: mit epitesz, ha szabad tudni?
-
Weißturul
senior tag
Van olyan mod ami kiszedi az építésimagasság-limitet? Építenék egy világot, de a jelenlegi magasság kevésnek bizonyul

-
Mozaart
aktív tag
Sziasztok!
Futtatok egy (Bukkit) szervert és hiába lépek be Nether be, azt MCEditben nem tudom szerkeszteni, és a players mappában sincs senki mintha be se lépett volna oda senki.
A másik dolog, a PermissionsBukkit nem működik olyan szinten hogy a különböző parancsok amiket a "VIP" groupnak kiírok nem működik. Tehát, valamiért ugyanúgy minden parancsot tudnak használni bezzeg ha magam átállítom VIP-re nekem meg nem működnek a parancsok mert ugye elm. le vannak tiltva. De a group nevek a név elé működnek kiírja, hogy VIP xy és ráadásul a HeroChat is megy.
Segítségeteket előre is Köszönöm!
A permissions első része:
http://pastebin.com/raw.php?i=EMnZRH54
UI.: Azt, hogy lehet megcsinálni, hogy én ne csak egy hanem több groupban legyek?
-
netpeti98
addikt
Lenne egy kérdésem ugye vannak sötét szigetek a trapban (terv kicsit fentebb)és köztük a 35 kocka mély árokok akkor ha az árkok aljába fáklyákat helyezzek el akkor fent spwanolodni fognak igaz?
Föccer:kösz.
Üdv netpeti98
-
athos79
tag
Hála a UPC-nek este megborotválkoztam, kihordtam az üres sörösüvegeket meg pizzásdobozokat, hosszú idő után asztalnál késsel-villával ettem, beszélgettem a családdal, rájöttem, hogy már október van ezért beszedtem a húsvéti díszeket (egyúttal felraktam a karácsonyiakat - ki tudja mikor lesz megint áramszünet), de már kezdek unatkozni.

Szerk.: Hát ezt hamarább is elküldhettem volna, már megy

-
X3B6O0X
aktív tag

Na jó, innentől kezdve csak és kizárólag Peacefulon játszok
. -
netpeti98
addikt
föccer
ár oldallal ezelőtt írta hogy az árammal van a baj és áramszünet után sok idő kell míg újra összeszedi magát a központ.
Más: szerintetek megéri új mapet kezdeni az 1.8 hoz? Annyira nem tartom szükségesek nekem ezeket az óriás hegyeket, ebbe a mapbe pedig már sok energiát fektettem.Üdv netpeti98
-
föccer
nagyúr
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Érdekes, nekem eddig semmi bajom nincs velük

üdv, föccer
-
netpeti98
addikt
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Ugyan nem vok szerver tag. De ez a seed dolog érdekel ugye 1-et ismerek. Milyenek vannak még?
Üdv netpeti98
-
Mivel az 1.9-nél is lesz egy új pályánk, ezért majd a szerverpakk váltásnál lesz lehetőségetek szavazni/javasolni seed-eket!
Természetesen a korábbi pályák mint mindig most is megmaradnak majd!MCPH szerver most net nélkül van. (szokásos pár másodperc áramszünet majd egy két órára elmegy a net, UPC powa)
-
netpeti98
addikt
Hát a toll az felesleges igaz, de a puskapor kell mert már nem tudom hányadik csákányomat koptatom el a sima kőben, a csontból csont lisztet csinálok és azzal pillanatok alatt sok fát lehet termelni, fonal meg még sok dologhoz jó.
Üdv netpeti98
-
klambi
addikt
szevaszto1 saját szerveren játszok és 1 érdekességet találtam, voltak előre épített háza a szerveren, és már single-nél is hallottam ilyenről, ez alapból benne van a pályában vagy valami csinálja?
-
föccer
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
És igazán nem is a toll meg a csont a lényeg
Sokkal inkább a fonál és a puskapor. Nincs az a mennyiség, amit ezekből el ne lehessen használni 
üdv, föccer
-
kexksz
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem kell sose vadászni majd rá. Meg ennyi erővel mi értelme nagy várost építeni, ha az 5x5ös házban is elfér az ágy? Sandbox.

-
sto1911
veterán
Ilyen lesz. Egy weboldal segitsegevel kell dekodolni az item enchant tulajdonsagat, es XP szint alapjan lehet kozuluk valasztani. Tehat ha 5-os szintu vagy, akkor max. 5-os szintu enchant-et valaszthatsz. Ha egy 3-ast kersz, akkor a szintedbol levonodik, igy mar ismet kettes leszl, ujra gyujteni kell az xp-t.
-
netpeti98
addikt
Olyan trapra gondoltam hogy lennének ugye ilyen szigetek köztük árkok és azok között 35 kocka mély árkok. A jelenleg trapemet alakítom át szóval ez mélyen a föld alatt lesz.
Nem vált be a kaktuszos gyilkosság
Na mik a vélemények?
Azt kihagytam hogy a falban lennének kaktuszok (megvan rá a módszerem és az esetleg meg nem halókat ki nyírná és pistonnak beengednék néha vizet hogy gyűjtse össze a tárgyakat.Üdv netpeti98
-
-
sto1911
veterán
Nektek tetszik az irany, ahova a Minecraft tart? Ertem ezalatt a tehenekre novo gombat, a varazslos enchantment asztalt meg hasonlokat. Nekem nagyon nem jonnek be

-
X3B6O0X
aktív tag
válasz
netpeti98
üzenetére
Ugyanannyi az életük, mint az embernek. Ugyebár a Minecraft úgy számol, hogy három blokknyit eshetsz úgy, hogy nem sérülsz meg, utána blokkonként egyet. Ahhoz, hogy teli életről lemenjen nullára, minimum 23 kockányi különbség kell. Én láttam már olyan mobcsapdát, ami úgy működött, hogy egy olyan helyiségben születtek a mobok, aminek nem volt alja. Esett 25 kockát és meghalt. Előnye, hogy az Endermen nem hordja el a falát, mert egyszerűen nincs annyi ideje. Itt van, 2:00-nál.
-
netpeti98
addikt
Lehet egy kérdésem: egy mobnak mennyit kell zuhannia ahhoz hogy az eséstől meghaljon?
A pókot most ne számítsuk ide. 20 kocka mélység elég?Üdv netpeti98
-
föccer
nagyúr
Tudja a penész.
A legtöbbet a javítások vitték el, amit a betévedő creeperek okozta robbanások után kellett elvégezni 
Meg összeszedni a rengeted clay-t, meg gyapjút, glowstone-t.
Na meg kitalálni, hogy hol, mi legyen. A tetején PH! felirat, az alja tiszta tégla, az oldalán egy óra, egy céltábla, egy lávával teli rész és egy mosolygós, nyelvkidugós creeper fej
Üdv, föccer
-
amoba
tag
Ph szerora is kellene ilyen event.

Külön kis map, rajta egy fasza kis erőddel, és csapdákkal
. 
-
netpeti98
addikt
Megvan életem első tntje.

Bár a trap nem vmi hatékony.
Üdv netpeti98
-
nepszter1
addikt
nincs esetleg valakinek egy gyémánt terrarian.png képe?
-
BMWFan
senior tag
-
Weißturul
senior tag
Az én városommal nem tudnál mit csinálni hamán: Obsidiánból van

Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 5560 ,15.6" FHD+ IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB ujjolv IR kam gar
- Dell Latitude 7430 14" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó egy Samsung Galaxy A55 5G 256GB/12GB RAM verzió, rózsaszin 1 évesen, mint az új, karcmentesen!
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Gombászkönyvek egyben
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- Samsung Galaxy A13 64GB /Független/Hibátlan/Új állapot/Számlával!/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
..

Ahová berakod a vizet, ott van. Arra folyik, amerre helyet talál magának, és arra is csak 8 kockányit. Ha MC Editben y=2-re rakod a vizet az egész térképen, akkor az ott van.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ár oldallal ezelőtt írta hogy az árammal van a baj és áramszünet után sok idő kell míg újra összeszedi magát a központ.

Mikor ezt kezdtem, akkor még semmi formájuk nem volt a térképeknek. Most az új modal már beérett egy pályacsere is, és sikerült találni egy megfelelő helyet.