- Fórumok
- PC játékok
- Minecraft
- (kiemelt téma)
-
4100 - 4001
27262 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2016-01-31 10:30 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
netpeti98
addikt

Már próbáltam a water fájlt is, de az a baj hogy nem is tartalmazza a terraint mivel ez csak a fű színét és a guit változtatja. (ha hiányzik egy fájl a texture packból akkor a minecraft jarból használja a játék, ezért működik ez a pack is)
De megpróbálom berakni akkor a terraint vagy fordítva a fű színét tartalmazó fájlt a craftba.Üdv netpeti98
-
brd
nagyúr
Felraktam Antvom texture packját és minden működik rendesen azonban egy kicsit szemcsés a víz és a láva, fent van az Optifine, így nem kell patchelni, meg amúgy is nem tartalmaz olyan dolgokat amiért patchelni kéne.
Valami ötlet hogy visszakapjam az eredeti vizet?
(a packról annyit hogy csak a fű színét változtatja így nincs benne terrain.png, ami tartalmazná a lávát és a víz fájlt se tartalmazza)Üdv netpeti98
Beleteszed...? (Amúgy nem értek a pack-ekhez túlságosan, csak annyit tudok, hogy sima képként van tárolva benne az ilyesmi, nem hiszem, hogy túl nehéz lenne beletenni/lecserélni).
-
netpeti98
addikt
Felraktam Antvom texture packját és minden működik rendesen azonban egy kicsit szemcsés a víz és a láva, fent van az Optifine, így nem kell patchelni, meg amúgy is nem tartalmaz olyan dolgokat amiért patchelni kéne.
Valami ötlet hogy visszakapjam az eredeti vizet?
(a packról annyit hogy csak a fű színét változtatja így nincs benne terrain.png, ami tartalmazná a lávát és a víz fájlt se tartalmazza)Üdv netpeti98
-
Superhun
addikt
-
netpeti98
addikt
-
athos79
tag
Nether kapus dolog nem érdekes, sztem csinálna egy kaput és a levegőbe lógna az egész.
Pálya széle meg leesős, az rendben is van.Viszont ha kaput csinálna a levegőben, akkor az azt jelenti, hogy, építeni is lehet.... Skyblock surival

Amúgy amit eddig találtam, az egyetlen megoldás MCEdittel levágni.....
-
MasterDeeJay
veterán
Nether kapus dolog nem érdekes, sztem csinálna egy kaput és a levegőbe lógna az egész.
Pálya széle meg leesős, az rendben is van. -
Superhun
addikt
Egy olyan bukkit modot/plugint keresek ami kikapcsolja teljesen a pályagenerálást. Az is jó megoldás ha magába a szerverpakkba a generátort valahogy ki lehetne törölni. A PH szerveren szeretném azt hogy ne kelljen a worldguardot használni, hanem a kész pályán szabadon lehessen mászkálni a már kész pálya széléig. (nethert és end-et kivéve persze!)
Ötletek?Ezzel az a probléma, hogy nether kapuval jóval a határon túl is ki lehet jönni a felszínre, és ha nem lenne world generálás, akkor szépen kifagyna az egész.
Meg a másik, hogy a pálya szélén akkor mi lenne? Valószínűleg leesnél a voidba, mert nincs több chunk
-
MasterDeeJay
veterán
Egy olyan bukkit modot/plugint keresek ami kikapcsolja teljesen a pályagenerálást. Az is jó megoldás ha magába a szerverpakkba a generátort valahogy ki lehetne törölni. A PH szerveren szeretném azt hogy ne kelljen a worldguardot használni, hanem a kész pályán szabadon lehessen mászkálni a már kész pálya széléig. (nethert és end-et kivéve persze!)
Ötletek? -
föccer
nagyúr
-
Superhun
addikt
Minden megoldható, akár egy vezérlőkarral is, de mondjuk nagyságrendekkel könnyebb ezt megcsinálni két karral, és mégegy repeatersorral hátul, csak visszafelé, a másik karra kötve. Hátránya, hogy mindkét kart kell piszkálgatni, ami nem olyan kellemes.
-
Dinter
addikt
-
athos79
tag
-
Dinter
addikt
-
mttssz
senior tag
Időzítést rakosgassál a repeaterekre. Asszem úgy kell, hogy vagy előre vagy hátulra rakod a nagyobb késleltetést, most nem tudom ellenőrizni.
-
Superhun
addikt
-
mttssz
senior tag
-
föccer
nagyúr
-
Dinter
addikt
Van vki aki pro nagyon redstoneban?
-
Superhun
addikt
-
Gomez
aktív tag
-
föccer
nagyúr
-
Mery95
csendes tag
Hát igen nagyon nem szép!

-
escape
aktív tag
-
brd
nagyúr
-
athos79
tag
-
Superhun
addikt
-
athos79
tag
-
mttssz
senior tag
-
Mefi16
csendes tag
-
Superhun
addikt
-
netpeti98
addikt
-
pecze
aktív tag
Én egy játék áránál azt szoktam nézni hogy mennyit fogok vele játszani. Egy átlag singleplayer only játékért 1e-2e a max amit kiadok. A multi játékokban ha tudom hogy jópár évig játszani fogok vele akkor akár 5-10e-t is kiadok érte. A legtöbb amit kiadtam az 10eFt volt a RO2 delux verziójáért hiszen az elsővel is 5évet játszottam.
Minecraft meg még nincs is teljesen kész, biztos egy évig fogják még fejleszteni. Amennyire írogatnak hozzá ezernyi modot én azt is el tudom képzelni hogy mmorpg lesz belőle.Egyetlen játék amivel úgymond multiplayereztem az a Trackmania (aminek van ingyenes változata is, nekem speciel valami olyan változatom van, ami minden részt tartalmaz, 3ezerért vettem), ehhez tudnám hasonlítani a minecraftot és 3 ezret ezért is adnék (néha elővenném, lehet multiplayereznék is vele, de általában hidegen hagy, hogy van e ilyen funkciója egy játéknak, a tyütyüs játékokat meg nem értékelem sokra)
-
MasterDeeJay
veterán
Én egy játék áránál azt szoktam nézni hogy mennyit fogok vele játszani. Egy átlag singleplayer only játékért 1e-2e a max amit kiadok. A multi játékokban ha tudom hogy jópár évig játszani fogok vele akkor akár 5-10e-t is kiadok érte. A legtöbb amit kiadtam az 10eFt volt a RO2 delux verziójáért hiszen az elsővel is 5évet játszottam.
Minecraft meg még nincs is teljesen kész, biztos egy évig fogják még fejleszteni. Amennyire írogatnak hozzá ezernyi modot én azt is el tudom képzelni hogy mmorpg lesz belőle. -
mttssz
senior tag
-
athos79
tag
-
vamzi
senior tag
-
Mefi16
csendes tag
-
Cucuska2
addikt
Egyszer volt kutyán Budavásár, akkor 2 darabot lehetett venni 15 €-t, mert Notch (aki csinálta a játékot) megházasodott.
-
vamzi
senior tag
-
Mefi16
csendes tag
-
pecze
aktív tag

Szokták e akciózni? Van dögivel eredeti játékom (kb. 100 darab), de még egyikért sem adtam 6ezret és nem is fogok, annyit nem ér. -
Mefi16
csendes tag
-
vamzi
senior tag
Tudom ajánlani az alábbi linket. Nagyon korrekt releaserek. Nem tesznek bele soha semmi felesleges dolgot és még a hivatalos szervereken is lehet ezzel játszani, nem tiltanak ki:
-
pecze
aktív tag
akkor nem lesz más választásom mint valami jobb változatot keríteni, mert amit leírtál az én változatomban mind jelen van
-
MasterDeeJay
veterán
-
Mefi16
csendes tag
Igen, biztos, csak kreatív módban, megyek lefele és közben építek szobákat, lépcsőket a szintek közé, folyósokat a szobák közé. A falakat, padlót és plafont fával burkolom (vagy téglával, vagy zúzott kővel, de ezekkel nincs baj), hogy szebb legyen, illetve hogy ne omoljon le vagy be és mint írtam a deszkák sötétbarnává válnak idővel, gondolom vizesek lesznek, elkorhadnak. Ez ellen szeretnék tenni
Most nem azért, de:
1. deszka nem ázik be.
2. falat nem omlanak le.
és nemmellesleg a fa sem borul rád ha alulról vágod
UPDATE: awww. nem olvastam minden hsz-t... -.-' bocsi.
-
Superhun
addikt
Mentettem egy képet róla, a sötét darabok, két rétegben vannak a plafonon meg a talajon is, a plafon az érdekesebb, ha lebontom az épp darabot akkor a vizes darab elmállik magától, lyukas lesz a tetőm úgymond, meg nem is túl szép
netpeti98: igen, látom, hogy van négyféle fa, de deszka szerintem csak egyféle van, meg csak idővel változik a színe és a stabilitása is megbomlik, mint írtam
föccer: nem tudom, ez az egy fájl van a mods könyvtáramban: Matmos_packaged, magamtól semmit nem raktam bele, csak letöltöttem és telepítettem, de valami buher változat, mert surviver mód nem is létezik benne
Deszka vizesedés nincs a játékban, modolt (és tört) Minecraftod van.
-
Cucuska2
addikt

Az én verzióm:
Kezdetben én is sima coblestone-al építettem meg, aztán átalakítottam nem kis munkával stone brick-re.
A változó árnyékos shaderes modot kivetted?
-
MasterDeeJay
veterán

Az én verzióm:
Kezdetben én is sima coblestone-al építettem meg, aztán átalakítottam nem kis munkával stone brick-re.
-
mttssz
senior tag
Mentettem egy képet róla, a sötét darabok, két rétegben vannak a plafonon meg a talajon is, a plafon az érdekesebb, ha lebontom az épp darabot akkor a vizes darab elmállik magától, lyukas lesz a tetőm úgymond, meg nem is túl szép
netpeti98: igen, látom, hogy van négyféle fa, de deszka szerintem csak egyféle van, meg csak idővel változik a színe és a stabilitása is megbomlik, mint írtam
föccer: nem tudom, ez az egy fájl van a mods könyvtáramban: Matmos_packaged, magamtól semmit nem raktam bele, csak letöltöttem és telepítettem, de valami buher változat, mert surviver mód nem is létezik benne
Akkor ez a "buher" változat miatt lesz, ajánlom egy "normális buher" változat beszerzését.
Vagy meg is veheted. -
föccer
nagyúr
Milyen modokat használsz?
üdv, föccer
-
pecze
aktív tag
-
netpeti98
addikt
Igen, biztos, csak kreatív módban, megyek lefele és közben építek szobákat, lépcsőket a szintek közé, folyósokat a szobák közé. A falakat, padlót és plafont fával burkolom (vagy téglával, vagy zúzott kővel, de ezekkel nincs baj), hogy szebb legyen, illetve hogy ne omoljon le vagy be és mint írtam a deszkák sötétbarnává válnak idővel, gondolom vizesek lesznek, elkorhadnak. Ez ellen szeretnék tenni
Tipp: ellenőrizd milyen színű fadeszkából építkeztél, az 1.2.4 újítása hogy 4 féle fadeszka van.
Üdv netpeti98
-
mttssz
senior tag
Elkezdtem építkezni lefele, a problémám, hogy nem győzöm cserélni a deszkákat, mert bevizesednek, pedig nem éri víz őket. Már raktam alájuk két réteg vízfelfogó deszkát, de nem használt, véletlenszerűen bevizesednek. Mit pakoljak alájuk, hogy ne legyen vizes, vagy teljesen mindegy, mert ezt nem lehet kiküszöbölni?
Érdekes, hogy az oldalfalaknak semmi bajuk, pedig ugyanolyan deszkából vannak
Kifejtenéd mire gondolsz? Én még nem találkoztam vizes deszkákkal.
-
pecze
aktív tag
-
törölt tag
Bár néha elmegy a kedvem, mikor elszállnak a mentések (mint legutóbb), de maga a játék nagyon ott van, ezért mindíg újrakezdem. -
Cucuska2
addikt
Elkezdtem építkezni lefele, a problémám, hogy nem győzöm cserélni a deszkákat, mert bevizesednek, pedig nem éri víz őket. Már raktam alájuk két réteg vízfelfogó deszkát, de nem használt, véletlenszerűen bevizesednek. Mit pakoljak alájuk, hogy ne legyen vizes, vagy teljesen mindegy, mert ezt nem lehet kiküszöbölni?
Te biztos Minecraftozol?
-
törölt tag
Igen Mester!

-
törölt tag
-
pecze
aktív tag
-
brd
nagyúr
Ööö... most látom, kicsit furán fogalmaztam, de remélem érthető.

Ménem' lehet még szerkeszteni a saját hozzászólásomat akármeddig, ha még nem jött utána hozzászólás...?
-
brd
nagyúr
Az anisotropic filtering kényszerítését (magyul: kapcsold ki, ill. tedd alkalmazás által meghatározottra - application controlled) kapcsold ki a VGA beállításaiban. Ez ATI-ra érvényes, de gondom, Nvidia-n is hasonlóan működik a dolog.
-
netpeti98
addikt
Bekapcsoltam az Optifineban a Mipmapot (Max) és elég érdekesen néznek ki az üveg blokkok távolról, pedig tényleg kicsit szebb lenne tőle a játék.

Valakinek nincs ötlete?Üdv netpeti98
-
Mefi16
csendes tag
-
netpeti98
addikt
-
Mefi16
csendes tag
-
mttssz
senior tag
-
FuRiONight
addikt
Felhivás! Admin-t keresek a saját minecraft szerveremre! Ami fontos: az alapvető bukkit pluginok kezelése és beállitása, alap parancsok ismerete!
Akit érdekel kérem dobjon egy privát üzenetet!
-
Mery95
csendes tag
Mindkettőtöknek köszönöm szépen.

-
netpeti98
addikt
A generálásnál van egy world settings gomb ha rákattintasz felhozz egy menüt és ott állítsd át a "world type:"-t Superflatról Default-ra.
Üdv netpeti98
-
föccer
nagyúr
Esetleg a super flat opciót állíts vissza...
üdv, föccer
-
Mery95
csendes tag
Lenne egy kérdésem. Lehet hogy már berozsdásodtam vagy csak azért van mert nem értek hozzá de miért van az hogy ha csinálok egy új mapot survivalba akkor bead egy ful grass mapot. Alapból egy falu mellé rak le, és mindenhol azok a nagy zöld ugráló valamik vannak.
Mit állítottam el ?
-
MasterDeeJay
veterán
Na most előre készen van generálva 3000-es koordinátáig a pálya (limit 2500 amíg lehet menni). Kellene egy olyan plugin amivel már a szerver nem generál extra pályát (kivéve nether és end). Ezzel kiváltható lenne a worldborder és mindenki szabadon mehet. Azaz le lehetne esni a pálya szélén de tudjuk hogy az mc-ben a föld lapos ezért ez a normális hogy "széle" van a pályának.

-
netpeti98
addikt
Nem ilyenre gondoltam. A kiálló grass és dirt blokk lenne szétvágva úgy hogy illeszkedjen a környezetébe. Pl sarkoknál nem sarok lenne hanem lejtő, ugyanígy nem dirtlépcső lenne hanem egybefüggő lejtő.
Bocsánat akkor én értettem félre. Egyébként nem rossz ötlet.

Üdv netpeti98
-
MasterDeeJay
veterán
Nem ilyenre gondoltam. A kiálló grass és dirt blokk lenne szétvágva úgy hogy illeszkedjen a környezetébe. Pl sarkoknál nem sarok lenne hanem lejtő, ugyanígy nem dirtlépcső lenne hanem egybefüggő lejtő.
-
netpeti98
addikt
Van egy jó ötletem hogyan lehetne szebbé tenni a minecraftot. Ugye van a better grass mod ami már a HD pach része. Ezzel már szebb a játék mint volt. Viszont ez a mod adott egy remek ötletet. (amit már biztos jó sokan kitaláltak már)
Nézegettem hogy mi lenne akkor hogy bizonyos blokkok autómatán "lejtős" blokká alakulnának pl dirtnél. Tehát ha egy dirt blokk több egymáshoz közeli oldala érintkezik másik blokkal akkor tetraéderé/gúlává alakulna. Ezzel együtt a blokk félblokká is változna a játékmechanika tekintetében tehát fel lehet rajta menni nem kell ugrani. Ha a dirt blokk nem érintkezik semmivel csak alulról tartja valami akkor csak egy sima négyszög alapú gúla lenne belőle. Minden más esetben maradna kocka alakú (5 és 6 oldal érintkezése esetén)
Na ha ez megvalósulhatna akkor a játékban lévő összes domb és hegy máris szebben nézne ki. (a vízzel való érintkezés persze bugos lenne és azt is meg kell írni hozzá)
Feltételezem hogy ezzel a gépigény nem változna, mert a videókártya amúgy is háromszögekkel számol.Úgy tudom GLSL Shaders tud ilyesmit, itt láttam:[link] (igaz a videóban csak az aktuális dombon volt ilyen)
Üdv netpeti98
-
Superhun
addikt
#4012-#4012: Hmm, strange... régen az arany volt a 2. legritkább bányászható anyag, most pedig ennyi van belőle?
#4015: Nekem tetszik az ötlet, sokat dobna a kinézeten, bár, lehet, hogy túlságosan is megváltozna a küllem, játékidegen lenne. Az Optifine_MT+Unbelievable Shaders (vagy GLSL Shaders)+Watershader triumvirátust nem tudnád összebarátkoztatni egymással, ha már kódolásra adtad a fejed?
Az nagyon sokat dobna a kinézeten.Most is ritka az arany, de sokan bányászunk, meg netherből is hozunk egy csomót, a zombie pigman-ek droppolnak aranyat.

-
brd
nagyúr
Optifine_MT+Unbelievable Shaders egyben az még oké de watershader már nem jön össze. Kódolás meg elég nehezen megy ugyanis nem vágom a java-t. (basic-es vagyok inkább)
Ezt is valószínű külső opengl-el hackként oldanám meg kezdetben.Tudom, de ugye vagy optifine+us, vagy optifine+ws van (ill. most éppen az sem, mert 1.2.5-höz nincs még működő ws, ha jók az utolsó infóim), az optifine+us+ws az sehogyan sem megy sajnos...
-
MasterDeeJay
veterán
#4012-#4012: Hmm, strange... régen az arany volt a 2. legritkább bányászható anyag, most pedig ennyi van belőle?
#4015: Nekem tetszik az ötlet, sokat dobna a kinézeten, bár, lehet, hogy túlságosan is megváltozna a küllem, játékidegen lenne. Az Optifine_MT+Unbelievable Shaders (vagy GLSL Shaders)+Watershader triumvirátust nem tudnád összebarátkoztatni egymással, ha már kódolásra adtad a fejed?
Az nagyon sokat dobna a kinézeten.Optifine_MT+Unbelievable Shaders egyben az még oké de watershader már nem jön össze. Kódolás meg elég nehezen megy ugyanis nem vágom a java-t. (basic-es vagyok inkább)
Ezt is valószínű külső opengl-el hackként oldanám meg kezdetben. -
brd
nagyúr
Az nagyon sokat dobna a kinézeten. -
MasterDeeJay
veterán
Nem láttam a bemutatót, nem tudom.
Az MC javagl-en keresztül használja a GPU-t. Ha csak szoftveresen menne akkor nem lenne alapfeltétel opengl támogatás. (nálam intel 855Ge-n nem ment).
A fenti gúlásodást csak dirtre esetleg sand-re és gravel-re vontatkoztatva gondoltam. Kódtöredékek már készen vannak, ha sikerül közzéteszem. -
föccer
nagyúr
Van egy jó ötletem hogyan lehetne szebbé tenni a minecraftot. Ugye van a better grass mod ami már a HD pach része. Ezzel már szebb a játék mint volt. Viszont ez a mod adott egy remek ötletet. (amit már biztos jó sokan kitaláltak már)
Nézegettem hogy mi lenne akkor hogy bizonyos blokkok autómatán "lejtős" blokká alakulnának pl dirtnél. Tehát ha egy dirt blokk több egymáshoz közeli oldala érintkezik másik blokkal akkor tetraéderé/gúlává alakulna. Ezzel együtt a blokk félblokká is változna a játékmechanika tekintetében tehát fel lehet rajta menni nem kell ugrani. Ha a dirt blokk nem érintkezik semmivel csak alulról tartja valami akkor csak egy sima négyszög alapú gúla lenne belőle. Minden más esetben maradna kocka alakú (5 és 6 oldal érintkezése esetén)
Na ha ez megvalósulhatna akkor a játékban lévő összes domb és hegy máris szebben nézne ki. (a vízzel való érintkezés persze bugos lenne és azt is meg kell írni hozzá)
Feltételezem hogy ezzel a gépigény nem változna, mert a videókártya amúgy is háromszögekkel számol.Az MC már használja a GPU-t? Úgy tudtam, hogy csak az optifine-al tudja ezt.
Egyébként az ötlet nem rossz, bár az egész játék lego feelingje veszne el...
Egyébként Pingvinharcos tegnapi és tegnap előtti videójában belutatott modok mennyire tetszenek nektek?
Üdv, föccer
-
MasterDeeJay
veterán
Feltételezem hogy ezzel a gépigény nem változna, mert a videókártya amúgy is háromszögekkel számol. -
föccer
nagyúr
-
vamzi
senior tag
Szerintem mind bányászott és/vagy talált anyag. Ami tőlem fut sín a központba az is egy nap alatt megvolt. Eléggé sok nyersi van a játékban és bánya ami minden jóval tele van.
-
MasterDeeJay
veterán
Tele van a pálya elhagyatott bányákkal, azokból rengeteg sín származik. Aranyból is van azért elég sok, szintén Dungeonokból szedve.
-
brd
nagyúr
A PH! serveren a vonatsín ugye nem bányászott anyagból készült? Összesen nem láttam még annyi iron, de inkább gold tömböt a játékban, mint ami ezen az egy pályán van a sínekben...
-
Superhun
addikt
A bal felső sarokban lévő négyzetet én generáltattam ki

Megnéztem hova hoz ki a fortressben lévő portál, és hát jóval a határon túl dobott ki, viszont bekapcsolt a védelem és visszadobott a határon belülre, egy jó sötét barlangba, tele mobbal

-
MasterDeeJay
veterán
Belefagyott a renderelésbe a szerver, szerencsére egész sokat megcsinált. A hiányos részeket majd idővel megcsinálja.
Most már szép kör alakú a pálya.
http://82.144.170.154:8123/ -
törölt tag
Nem ez az egyetlen ilyen gond... Jópár hsz.-szel visszább írtam már mást is. Pl.: térkép.
Míg nincs nagyobb gondom, addig nincs para. -
Superhun
addikt
-
törölt tag
-
föccer
nagyúr
-
Superhun
addikt
Fél falu hiba elhárítva. A pálya kör alakú lett 2500 koordinátáig. A dynmapról takarékosság miatt levettem az éjszakai nézetet, helyette szebb fény árnyékok lesznek a nappalin. A dynmap még renderel pár órát. Ha kész akkor meg fogtok lepődni milyen szép pályátok lesz. A határ ki lett tolva 2250-re minden irányba (ezt lehet majd növelem). Mivel a pálya és a dnymap előre le lesz generálva, ezért az emiatt keletkezett lag is megszűnik és egyértelművé válik meddig lehet elmászkálni.
Érdekes, hétvégén föccerékkel meglátogattunk két falut, amik jóval túl voltak -2000 X koordinátán. Oda hogy mehettünk ki?
-
Mefi16
csendes tag
-
MasterDeeJay
veterán
Fél falu: [link]

Valamit alkotok a térképpel hogy ne legyen ennyire gáz. A wordborderrel le lehet vágatni a fölös részeket azaz 2500 koordinátáig leszedetem a pályát. (természetesen biztonsági mentés után)
Fél falu hiba elhárítva. A pálya kör alakú lett 2500 koordinátáig. A dynmapról takarékosság miatt levettem az éjszakai nézetet, helyette szebb fény árnyékok lesznek a nappalin. A dynmap még renderel pár órát. Ha kész akkor meg fogtok lepődni milyen szép pályátok lesz. A határ ki lett tolva 2250-re minden irányba (ezt lehet majd növelem). Mivel a pálya és a dnymap előre le lesz generálva, ezért az emiatt keletkezett lag is megszűnik és egyértelművé válik meddig lehet elmászkálni.
-
MasterDeeJay
veterán
Fél falu: [link]

Valamit alkotok a térképpel hogy ne legyen ennyire gáz. A wordborderrel le lehet vágatni a fölös részeket azaz 2500 koordinátáig leszedetem a pályát. (természetesen biztonsági mentés után)
Új hozzászólás Aktív témák
-
4100 - 4001
27262 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- PC játékok
- Minecraft
- (kiemelt téma)
- playseat evolution black actifit
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Gamer Gép - MSI H610, Intel I5 13600, 16GB DDR4, RTX 3070 Ti, 1TB M.2 SSD, 750W 80+ Gold
- Asztali PC i7 6700 1650 16GB DDR4 512GB SSD
- ASUS TUF Gaming A17 Gamer laptop , R7 6800H , 16GB DDR5 , RTX 3050 Ti
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Strix Z390-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 5 - R5 5625U I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- RTX 3070 - 5600x - 32GB DDR4
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Black -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5434
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bár néha elmegy a kedvem, mikor elszállnak a mentések (mint legutóbb), de maga a játék nagyon ott van, ezért mindíg újrakezdem.