Hirdetés
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
-
PROHARDVER!
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vamzi, hagytunk nektek egy kis meglepést a házba Ilsyde-el, főleg az ő érdeme, mindig talált gyémántot.

Viszont 2 gyémánt csákányunk is eltűnt. nekem nem is volt a kezembe, épp ástam, és kicserélődött földkockára. Ilsyde pedig eldobta, de aztán nem volt ott a földön.
Közel 6 órát toltuk az este, reggel 6ig kb.
-
Space marine
aktív tag
Megint itt
múltkorában végig toltam fél napomat vele erre éjszaka is ezzel álmodtam
nagyon addiktiv ez a cucc
kezdek rájönni, hogy mi mire jó...én azt a pillanatot várom mikor annyira erős lesz a multi rész, hogy harcolni lehet benne csapatoknak

-
Ilsyde
őstag
Kissé hosszú post lesz:
Koszonom a választ, megvettem én is a játékot úgyhogy mostantól csatlakozom a túlélok csapatához
Remélem tudunk egymásnak segíteni, ugyan nem sokat játszottam egyedul de viszonylag sokat bújtam a hivatalos fórumot és a wikit.Jelenleg a szerveren vagyok (nem laggol) a tenger kozepén mert éjszaka van és hanyag módon bámészkodással toltottem az elso napomat. A szárazfoldon csak lenyilazna vagy megdézsmálna valami.
Láttam egy piramis-szeru építményt sárból (ez lesz majd elontve vízzel?) és egy takaros kis házikót máglyával a tetején (vigyáztam mindenre, nem vertem szét semmit
)
Elfoglalom a kezdotol szemben lévo kis szigetecskét, remélem nem gond. Nem fedeztem fel semmilyen mesterséges épuletet úgyhogy gondoltam szabad préda.Érdekességként itt a Nap és a Hold amit használok:

Ezeket az Ultimate HR packból szedtem ki (mert maguk a textúrák nem tetszettek de a bolygók igen), sokat dob a hangulaton. Feltoltottem oket ide ha megtetszett nektek is:
http://www.file-upload.net/download-2889940/sun-and-moon.rar.htmlTextúra packnak jelenleg JohnSmith csomagját használom:
http://www.minecraftforum.net/viewtopic.php?f=25&t=29164
Ami nem túl high-res és szépen illik a játék hangulatához.Aláfesto zenének az egyik Minecraft youtube videoban
http://www.youtube.com/watch?v=asImTDkPWKA&hd=1
hallott zenéket ajánlom. Mind az 5 album ingyen letoltheto (legálisan) innen:
http://www.jamendo.com/en/search/all/mindthings
(ambient electronic instrumental stb. besorolás).
Nem szoktam ilyen zenét hallgatni de a játék alatt most már állandóan megy, rengeteget dob rajta és a hangulatot is emeli
-
válasz
Darahian
üzenetére
De, ugy mukodik mint normal modban, a creeperek meg ugy, hogy ha veled szomszedos mezore kerulnek, akkor robbannak - akkor is, ha van koztetek egy ajto.
Egyebkent szerintem erdemes arkot rakni a haz/bazis kore (mert abba jo esellyel beleesnek), amit izles szerint lehet sulyosbitani lavaval vagy vizzel, ill. ugy altalaban tagabb vedelmi vonalat kialakitani. -
Darahian
tag
Hm. Értem. Minek álltok az ajtóba? Vagy hardon az ajtó nem pont úgy működik, mint normál módban? Nem értem mégse. Mert ajtó mögül engem még sosem lőttek pofán - érdekes módon. Amúgy ha a szerveren életképes csapat gyűlik össze, feltolnám a képem én is
(ki volt írva az IP valahol, hogy tudjak csatlakozni? Majd otthonról utánaolvasok) -
vamzi
senior tag
válasz
Silent77
üzenetére
Nem vagyok be ragadva, csak fut a háttérben
amúgy a laggért bocsi, az én hibám volt. A nagy szőrű szőnyegembe beletettem a notit és ráadásul, még hajnalban a takaróm is ráesett. Arra keltem reggel, hogy üvölt a venti mint az állat és tüzel a gépem
Szegény noti mit nem kap
Amúgy, ha elköltöztetjük a weboldalunkat az itthoni szerverről, akkor megpróbálom oda belőni a szervert, hátha jobb lenne. Most viszont még nem szeretném babrálni, mert csak a java miatt a komplett disztribúciót frissíteni szeretné, de most egész jól be van lőve a szerver, szóval nem. Amúgy nekem van projektem. Építek egy 60x60-as alapú piramist, aminek a közepébe egy 30x30-ast de fejjel lefelé
És valahogy úgy képzelem, hogy a külső piramis üvegből legyen majd később. 
-
törölt tag
nekem egy creeper szétbontotta a fél házamat az elején. csak elmentem az ajtó mellett, 1 kocka széles volt a járat ott, jobbra ajtó, ott állt a mocsok. én sétálhattam vissza, aztán megláttam mit művelt... építettem vissza egy darabig

amit imádok hogy a csontik olyan pontosan lőnek át az ajtó nyílásain mintha nem lenne ott semmi, én meg hiába soroztam meg kb 30 nyilat lőttem az üres részekre, ha egy eltalálta sokat mondok szerintem... azóta egy szolíd "L" alakban vezetem meg a bejáratokat, így van fedezék
-
escape
aktív tag
válasz
Darahian
üzenetére
Az a helyzet, hogy ezek a kis zöld robbantósok (Creeper-ek) akkor robbannak, ha hozzád érnek. Na most te egy kocka "széles" vagy, és az ajtó ilyen módon nem akadály. Ha közel állsz hozzá, akkor hozzád ér, és robban. Ahhoz, hogy ezt elkerüld messzebb kell állni az ajtótól/faltól.
Ma este mi nem nagyon fogunk multizni, de a szerver megy
. Programunk van 
-
Nyiscsák
aktív tag
válasz
üzenetére
Ezzel nincs is gond. Éppen csinálgattam a barlangomat csak leestem egy másik kb 10szer akkora barlangrendszerbe amit elkezdtem felderíteni, csak mindig zombikba ütközöm de már ott tartok hogy inkább lezárom a sötét részeket és ahol fáklya van azokat használom, rendezgetem.
-
törölt tag
válasz
Nyiscsák
üzenetére
keress szenet, nézd meg a linkelt oldalon a fáklya gyártás mikéntjét, csinálj magadnak nappal egy kis házikót, vagy egy üreget a falba, föld alá, akárhol, tegyél be fáklyát, és zárd be a bejáratot, ajtóval, vagy földel, utóbbi esetben egy 2 magas 1 széles bejáratot elég lent torlaszolni, és akkor látod is hogy nappal van e már. a szörnyek csak sötét helyekre jelennek meg, ha kivilágítod a barlangod, házad, akkor nem lehet gond. este bújj be craftolni, építgetni, vagy bányászni, nappal meg mehetsz amerre akarsz. lennebb is írtam hogy ha a háztól távolodsz érdemes kis oszlopokat építeni magad alá ugrálva látótávokon belül, így mindig visszatalálsz, a kezdőpont- ház közé én is ilyeneket pakoltam.
-
vamzi
senior tag
A bal egérgombot ne nyomogasd, hanem tartsd lenyomva. Látni is fogod, hogy repedezik. Ha szétesett, akkor elengedheted a bal gombot és felveheted a kis fakockát. Ha ez meg van, akkor nyomj egy i betűt, ott tudod majd a tárgyakat kombinálni(a figurád melletti 4es kockákban). Én kezdés képen egy 9-es feldolgozót építenék(4db feldolgozott fa kocka. ilyen csíkos fakockának néz ki, mint egy kocka alakú almás láda), hogy tudj mindent építeni. Továbbá fa csákányt építenék 1 darabot, amivel gyorsan bányásznék egy rakás követ és onnantól csak is kőszerszámokat gyártanék. A fentebb linkelt oldalon ott vannak a "receptek", hogy miket lehet kombinálni.
-
PetAd
tag
Igen már meg is vettem

Most már csak azt kellene megtudnom, hogy hogy lehet elkezdeni a játékot, a fát nem tudom kiütni a helyéről, csak az állatokat tudom leverni, most meg már éjjel van, a zombik elől egy kis szigetre húzódtam, van ott egy fa, talán reggelre kiütöm a helyéről puszta kézzel
Ha pl eldobok egy "kockányi" gyapjút azt hogy tudom felvenni újra? Botot, ilyesmit nem találtam csak facsemetét gyapjút, húst, tollat meg bőrt. Esetleg van valami segédlet a kezdéshez amire nem akadtam rá a főoldalon? -
Nyiscsák
aktív tag
Sziasztok!
Bányászás közben találtam egy jó kis barlangrendszert ami tele van zombival és az lenne a kérdésem hogy be lehet e állítani hogy mindig ha meghalok oda rakjon vissza és ne a pálya elejétől kelljen kezdenem a dolgokat mert így mindig vissza kell menni és a ráadásul a cuccokat is újra össze kell szednem.
-
vamzi
senior tag
Nem kapsz semmilyen kódot. Beregisztrálsz a minecraft.net oldalon. Rámész az 50%-ot hirdető bannerra, rákattintasz a a Buy gombra, az továbbít paypalra, oda bejelentkezel az emailcím és jelszó kombóval, szummázza neked, hogy ez pontosan mennyi költség is lesz, majd befejezed a tranzakciót. Ha kész, akkor a minecraft.net oldalon regisztrált jelszó+felhasználónév párossal már játszhatsz is.
Ilsyde:
Igazából eléggé random módon vagyunk. Én már napok óta vagyok szinte egyedül a szerveren, mert a többiek nem érnek rá. Most pl egy piramist építek, csak fejjel lefelé, amit a víz alatti földből vágok ki. Ha kivágtam teljesen, akkor a teljes piramist üvegkockákra szeretném lecserélni és belül is kiépítgetni. Egy youtube vidin láttam hasonlót, de az freeben volt csinálva nem alphában. Sajna tegnap este volt egy durva szerverleállás, ami kicsit összekakázta a map-ot és kegyetlen proci használatot generál, amitől rendszeres időnként erőteljesen szaggat. De már teljesen jól haladok és nem szeretném feladni, ezért megpróbálok a fórumokon okulni, hogy mit is csinálhatnék vele. -
PetAd
tag
Ez valami kegyetlen jó, azt vettem észre pár perc játék után hogy tátott szájjal építgetek meg rombolgatok egy barlangban, még ma megveszem

PayPal-es vásárlásnál az email címünkre kapjuk meg a kódot? -
Ilsyde
őstag
Szeretném megkérdezni hogy multiplayerben mennyien, milyen gyakorisággal és milyen elképzelés alapján játszotok. Kicsit faggatózásnak tunhet de úgy vélem hogy egyjátékosban elég hamar megunnám mert nem motiválna semmi, tobbjátékosban viszont szórakoztató lehet ahogy egy kis csapat foglalkozik a világgal akkor is mikor én éppen nem érek rá. Mindenki kulonbozo dolgokat építget stb. meg persze nem egyedul szenved az ember.
Kulfoldi szerverekre is gondoltam de a hivatalos fórum alapján elég sok a griefer. Egy osszeszokott, normális társasággal szívesebben játszanék.
Koszi!
-
vamzi
senior tag
válasz
NeoExDeath
üzenetére
Ha gondolod neked is tudok segíteni, mint Space marine kollégának. Keress fel pm-ben, ha érdekel a dolog. Üdv.

-
válasz
NeoExDeath
üzenetére
Beszéld meg valakivel, hogy vegye meg neked, te meg odaadod a lóvét.
-
Space marine
aktív tag
válasz
NeoExDeath
üzenetére
sajna sehogy

-
NeoExDeath
aktív tag
Helló,
Ezt a játékot PayPal-on kívül milyen módon lehet megvenni?
Köszi
-
Darahian
tag
Kollégám (akinek én mutattam meg a Minecraftot és rákapott) ma reggel meglepett egy érdekes ténnyel: működik nála egy kandalló ( micsoda romantikus alkat
) amibe egyszer gyújtott be, azóta is az a fa lángol benne.Gyorsan utána is néztem, és meglepődtem - ez a Notch egy zseni.
" Trivia
* The number of rings on the inside of a tree counts the age of the tree. If one counts the rings of a log, the sum is two years.
* For a log to be destroyed by fire it must have several sides simultaneously burning. If only one side is burning, the fire and log will last forever. This is probably a bug but makes for nice fireplaces. "
-
vamzi
senior tag
-
Darahian
tag
Ha úgy lesz ahogy Dabadab írja, mindegy hogy inventoryban lesz vagy kiraktad, mert az objektumhoz rendelt kód megmarad, csak a tulajdonságai változnak meg.
Így minden amit kivilágítasz most a fáklyákkal, november elsején szééépen ki lesz lámpásozva. (plusz az az ezer lámpa a ládákban, amit még fáklyaként legyártottál, biztos ami biztos
) -
Darahian
tag
Oké, megtaláltam én is. Egy elég furcsa topikot is leltem:
"Minecraft FACTS: Big list of what Notch has ACTUALLY said."
Akkor október végén indul a lámpagyár akció.

-
válasz
Darahian
üzenetére
"Belegondoltatok már, hogy a tonnányi kirakott fáklya megy a levesbe okt 31-el?"
Semennyi, az addig legyártot fáklyák a továbbiakban lámpásként fognak létezni. Tulajdonképpen az elalvó fáklyák lesznek az új cuccok, a mostani fáklyák meg új dizájnt kapnak és drágább lesz a gyártásuk.
-
Darahian
tag
válasz
üzenetére
Érdekes dolog ez, mert ahány helyen olvastam nyilatkozatait a játékról, Notch állandóan a Dungeon Keeper feelinget emlegette (meg az infiniminert, meg a Dwarf fortresst, meg a többieket). Kicsit olyan érzésem van, mintha a felszíni ténykedés tulajdonképpen csak azért került volna bele a játékba, hogy legyen mivel érzékeltetni az időt, meg a craftolási rendszerbe beleférjen a sonka sütés meg a szerszámnyél....

Pedig tuti dolog a felszíni élet is - most dobtam össze az első magasvasút vonalamat.
Belegondoltatok már, hogy a tonnányi kirakott fáklya megy a levesbe okt 31-el?
Mókás lesz minden járatot újra megtisztítani a zombiktól. Inkább elárasztom, komolyan. -
válasz
Darahian
üzenetére
Köszi, sikerült!
escape: Ma sajnos én nem tudtam menni, melózok még most is, holnap viszont leszek.

dabadab: Igazad van, sajna tényleg nincsen, de amúgy bejön.
Felraktam amit linkeltél az is jó, lehet megpróbálom a másikba a vizet megoldani, mert az elég gáz.
Most egyelőre hagyom is, bár fura.
Egy dolog nem tetszik, hogy nem lehet mentés nélkül kilépni, ha escape-re nyomok, rögtön ment.

-
törölt tag
válasz
Darahian
üzenetére
20x20 as bánya alatt én nem is dolgozok
most dobott egy olyan mappot, hogy magas egyenes falú tornyok vannak a vízben... 4 össze van már kötve híddal, és bedrockig gyalulva. a nagyobbig nem is tudom mekkora volt, de a fél monitorra kitettem egy filmet hogy ne unja szét magam

-
Darahian
tag
válasz
üzenetére
Dettó. És pont ma délután. Kb 30 darab gyémánttal a zsebemben kicsit érzékenyen érintett
Na azóta egy csákány, egy lapát, egy köteg fáklya és úgy bányászok egy szál gatyában.
Hálistennek sikerült találnom egy szép nagy lávamentes területet a mapomon. Szerintem csinálok a helyén egy kiba_ nagy krátert
Mindenkinek ajánlom a Cartographot, a képek összedolgozásához pedig a Gimpet, így a készített térképeket "egymásra ejtve" elég könnyen eligazodhattok, merre is vagytok arccal.(letöltöttem három packot, de valamiért nem akaródzott belenyúlni. Azért az egyik birka skinnél majdnem meggondoltam magam, lehet hogy mégis felteszem
) -
törölt tag
hmm és megtörtént. én még abban a hitben éltem hogy a bedrock a vége a történetnek. ma valami hihetetlen ügyesen mellékattintottam és kiderült hogy vannak még csodák. beleestem a nagy kékségbe, mert magam alatt bontottam ki véletlenül a követ nem előttem eggyel... kb 20 gyémánt, 200 körül vasérc, gyémántcsákány, vaspáncél stb, ment a levesbe . az oké hogy láva van meg áttörhetetlen sziklák de hogy kizuhanok a térképről azért az kemény
-
escape
aktív tag
Picit pontosítanék. A vashoz és szénhez elég a kőcsákány, de az aranyhoz, gyémánthoz és redstone(maradjunk az angol nevénél)-hoz minimum vascsákány szükséges.
Egyébként gazdaságosabb ha bányászni kőcsákánnyal mentek, mert az gyakorlatilag sosem fogy el, de jó ha van nálatok vascsákány, mert a ritka ércekhez az kell.Silent77:Ma korán keltem, így este nyolckor már alvás volt, azért nem voltam a szerveren
Ma viszont kicsit felnézek nyolc körül, hátha lesz valaki 
-
Nyiscsák
aktív tag
Ha jól tudom ez a szén de hiába bányászom ki nem kapok belőle semmit!
-
Darahian
tag
válasz
Silent77
üzenetére
Itt a válasz, a fáklya valóban nem fog örökké égni (az igéret szerint
)
Lehet én is kipróbálom ezt a re-skin dolgot, nem mintha ez eredeti nem lenne jó, csak láttam egypárat ami felkeltette az érdeklődésemet.
Az október 31-es update az alábbiakat ígéri:
- "pokol", ahol (mint a Constantine játékváltozatában?) utazhatsz. Pokol 10m = való világ 100 méter(ek, ki tudja)
- új szörnyek
- minél mélyebbre mész, annál több fényre lesz szükséged, hogy ne spawnoljanak a dögök
- a fáklyák egy idő után kialszanak, úgy kell majd a kova+acél eszközzel újragyújtani őket, de lesznek lámpák amik örökké égnek (lantern = lámpás, de mivel ez halloween update, nemtom nem-e töklámpások lesznek
)
- lehet pecázni, halakat kifogni (ez is mókásnak ígérkezik - "scary fish?!?" -az mi? piranha?)
- multiplayer fejlesztés
- tök, töklámpás (és tökfödőnek használható, ami amúgy haszontalan)
- receptes gyártható óra, ami mutatja hogy mennyi időd van még a nappalból / éjszakából
- (biomes? - ez nemtom mi - "életközösségek". Oké, ezek már a falvak lesznek, vagy mi?), több zene, jobb hangok. -
Nyiscsák
aktív tag
Üdv.
Meg tudjátok mondani honnan lehet a fáklyához szenet szerezni? Már lement vagy 4 éjszaka de még nem találtam semmit!

-
válasz
Silent77
üzenetére
Lenyugodtam, újra kezdtem.

Nem bírtam tovább.
Nehéz a bányász élete, eddig csak 5 gyémántot találtam.
Nem lehet feljavítani az eszközöket, mert már kb 100 vas csákányt vertem szét, az 1 gyémántot nem is igen használom.
Most már nagyon hiányzik egy magyar fordítás.
Benéztem este többször szerverre, de senki nem volt.

-
törölt tag
válasz
Silent77
üzenetére
a hely nem ismeretlen, az a spawn point, oda dob amikor kezded a pályát, és ha meghalsz mindig. ha onnan messzebbre mész el, akkor érdemes magad alá ugrálva 1-es kockákból "tornyot" építeni, 3-as magasságban hogy ha leugrassz ne legyen gáz, esetleg tetejére egy fáklya, ezeket látótávolságon belül megépíted, és ha meghalsz bármikor vissza tudsz menni a kezdőpontról a házadhoz. a háztól is érdemes így távolodni, főleg ha messze mész.van egyébként egy progi, mineedit a neve, googli megmondja honnan lehet leszedni, azzal ezt a kezdőpontot a pillanatnyi helyzetetdhez igazíthatod. építesz egy házat, progi idít, betöltöd a pályát, environment fülön meg van egy "set spawn point to player pos" gomb. így ha meghalsz a házadba kerülsz vissza.
sok másra is jó a progi, de az invertoryba "becsalt" dolgok szeirntem elveszik a jéték lényegét

ha módosítottad a kezdőpontot akkor érdemes maj egy iránytűt csinálni, wikiben benne van mi kell hozzá (4 vas és egy red dust) az mindig a kezdőpont felé fog mutatni.
-
Nincs mit.
Tökéletes hozzá. 
Kezdek ideges lenni, megöltek ezek a mumosok, nem mentettem el, erre vmi ismereten helyre lerakott.
A másik, rögtön utána is le is fagytam, restart...mentés ismét nincs meg.
Ez így nem kóser, pedig a mappába ott van a mentésem, de a játék nem látja.
szerk: Nem kezdek, nagyon ideges vagyok.
-
törölt tag
válasz
Silent77
üzenetére
mit akarsz égetni? én anno összekevertem elég rendesen pl a vasat és valami mást is, mert elég ramaty az ikonok minősége sajnos, és onmouse se írja ki mi is az, de egy idő után szokható
csinálj róla prtsc-t és dobd fel.még egy ötlet: a kész cuccoknál, ahova a tűzhely kidobja a cuccot ott nincs semmi? mert akkor szokott még ez előjönni ha az foglalt
-
Köszönöm mindkettőtöknek!

Érdekes, mert a nehézség a srácaimnál is peaceful, még is vannak.
Este felteszem normálra+3d ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Darahian
tag
válasz
Silent77
üzenetére
Jaaa, a kályha.
Jobb klikk -> megnyílik a kályha, és látszik kettő kocka egymás alatt, meg egy nyíl a végtermék kockájába.
Az alsóba teszed a tüzelőt, és csak akkor kezd égni, ha beteszed a sütnivalót felülre.
Külön tetszik, hogy simán belefordíthatsz 64db szenet akár, mert csak annyit használ el, amennyire szükség van a felső rubrikába tett cucc kiégetéséhez / megsütéséhez (szeretem, intelligensebb mint a mikró
)
Használhatsz
- botot (5 másodpercig ég)
- deszkát (15 másodpercig ég)
- farönköt (15 másodpercig ég)
- szenet (80 másodpercig ég)
- és egy vödör lávát is(!) - ez ég a leghosszabban (1000 sec), de odavész a vödröd is.Notch (vagy a minecraft wiki cikk írója) egyébként megjegyezte, hogy lehet hogy a szén tűnik a legjobbnak, de a fa megújuló energiaforrás:
The bonus of using planks is that they are a renewable resource. While there is an abundance of coal in many cave systems, the ever expanding distances to find new deposits quickly outweigh the increased burning duration.
Beszarok ezektől, miket belemagyaráznak ebbe a játékba, de tulajdonképpen igaz.
Nekem is mániám hogy amikor kivágok egy fát, összeszedem a lombjából a kis csemetéket és mániákusan újradugdosom őket. -
Darahian
tag
válasz
Silent77
üzenetére
Ha eltévedtél, akkor keress rá a Cartograph -ra, viszonylag egyszerű használni. Legyártja a térképet a saját mappájába (külön beállítva hajlandó pl csak a fáklyáidat is megmutatni, így nagyon ügyesen be tudod tájolni magad: kiraksz egy nyíl ílíkot, hogy "erre nézek", aztán megkukucskálod merre az arra). Amúgy meg bármi amire rászánsz fél napot, megoldódik Hogy értsd: ha nálad vannak a legelemibb dolgok:
- 1db kard
- 1db lapát
- 1db csákány
- 1db szén MINIMUM (ez a legfontosabb, mint tudjuk
)gyakorlatilag bárhol kihúzod az éjszakát. Aztán meg mehetsz keresgélni.
Ha mumusokat akarsz, maradj kint éjszakára, aztán majd meglepődsz.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én a helyedben nem akarnék kályhát, mert esetleg így járhatsz

Én készítettem egy olyan tűzhely jellegű - tulajdonképpen - kukát, amit üveggel raktam körül, és öntöttem bele vödörrel 1db lávát. Néha ki-kipattan belőle egy-két szikra, meg kigyulladnak mellette a dolgok, de nem veszélyes. Lehet vele művészkedni, csak veszélyes, tehát legyen körülötted egy kis vízforrás, ha elbaltázod
Én az elmúlt időszakban szükségtelenül sokat fürdőztem lávában... 
Amúgy a 3D dolog egyik este nálam is okozott nehézségeket, fejfájást, de ez egyszeri volt, már hozzászoktam jól.
-
90 perc volt mire visszataláltam a kunyhómhoz, már kezdtem feladni a dolgot. Úgy eltévedtem, hogy azt se tudtam merre van arccal előre.

Kipróbáltam a 3D-t eszméletlen jó, csak nagyon fárad tőle a szemem.
Mumosokkal még nem találkoztam, az enyémből kihagyták?
Kályhába, hogyan lehet begyújtani? -
HaaS
addikt
Nem értem a favágókat.
Miért nem vágnak ki egy részt, állnak alá, és felfelé darabolják?
-
válasz
Invadrr_Zim
üzenetére
Érdekes, mert a onnan is eltűnt a mentésem, pedig a mappában ott van.

Jó játék volt, köszi. Van még mit tanulnom.

-
escape
aktív tag
válasz
Silent77
üzenetére
Szerintem a böngészőben alkotott dolgokat nem lehet visszaállítani.
Ha békésen szeretnél építgetni, akkor Options menüben állítsd Peaceful-ra, aztán kész
Kicsit lassabban megy, mintha böngészőben játszanál, de így nem fenyeget a kékhalál. Félóránként mentesz, és nem lesz probléma.Várjuk már, hogy mikor jössz multizni, itt nyomjuk heppikével már vagy két órája.

-
vamzi
senior tag
Ahogy jöttünk mi is hazafelé, az egyetemen belül az egyik lépcsőfordulóban áll ki két kocka a falból, de csak úgy, olyan minecraft stílusban, mi is leakartuk kapni onnan
meg az út további részén a ház előtt egy nagy kupac sóder van, amit el akartunk hordani. Lehet nekünk is le kellene tenni 
Az alpha servert próbálta már valaki? Én belőttem egyet, de sajna nagyon bugos még. Ha érdekel valakit, szóljatok és adok címet, ahova lehet csatlakozni.
bocs, ezt a kettőt egybe akartam írni

-
vamzi
senior tag
válasz
Space marine
üzenetére
Ha gondolod segíthetek benne. Keress meg pm-ben.
-
Asszem, most egy ideig pihentetem a cuccot, mert most így sötétedéskor kinéztem a kertbe és az első gondolatom az volt, hogy kellene bele pár fáklya.
-
Space marine
aktív tag
Sziasztok!
Csak paypal-en keresztül lehet fizetni? Nem szereti a kártyám
pedig a mai napot rátudnám szánni a kockulásra 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

múltkorában végig toltam fél napomat vele erre éjszaka is ezzel álmodtam
nagyon addiktiv ez a cucc
kezdek rájönni, hogy mi mire jó...

Ennyire durva a hard, hogy az ajtó nem tudja megállítani őket, ráadásul hangtalanok is?? Jáj. Gondoltam kipróbálom - de így kösz nem, maradok normálon. Néha így is a frász hozzák rám.

Mókás lesz minden járatot újra megtisztítani a zombiktól. Inkább elárasztom, komolyan.