Hirdetés
- OLED TV topic
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Léghűtés topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tv123
csendes tag
-
'reggelt!
Hol tart most ez a játék?
Meg lehet még venni minden ez után következő update-tel együtt valahogy még? -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Igen, de nem az eddig bebarangolt terület lesz rajta, hanem a térkép kraftolásától kezdi nézni, és az lesz a középpont, ahol csináltad. Valamint a térkép nem fog scrollozni, ha lemész a térképről, újat kell csinálni.
Remélem multiba is meglesz. Amúgy az ígért bugkiírtást most jobban várom.
-
X3B6O0X
aktív tag
Eszerint az 1.6-ban lesz térkép is, ami az eddig bebarangolt helyeket mutatja.
Végre nem kell Cartographal szarakodni.
-
Darahian
tag
Kint van az 1.5. Nem írom le mi az újítás, mert kétszer kattintottam a verzió históriára és mindkétszer mást mutatott (nyilván most töltik fel), de amit láttam, tetszett
-
Darahian
tag
Nem akartam ráduplázni, de ezeket is most találtam: úgy néz ki, megvan egy pár "vasúti"érdekeltség, ami a cikkek szerint szintén az 1.5-ben fog kijönni
Power rail
Detector rail -
Darahian
tag
Egy ideje már megvan a minecraft, de tegnap sikerült a Minecraft Wikin találnom egy érdekességet, ki is próbáltam, és működik. Ha a csontot a workbenc-en megdolgozod, ugyebár kapsz 3db csontport, amit aztán lehet gyapjú fehérítésre használni. Amit viszont nem tudtam: ez a csontpor (bone meal) trágyázásra használható, a búzát is, és a facsemetéket is lehet vele trágyázni. Leteszed a facsemetét / magot, jobb gombbal "meghinted" csontporral, és kész is.Pillanatok alatt megnőnek, így egy csontból egy kenyérnyi búza nyerhető.
...kár, hogy csontváz kell hozzá, hogy kinyerd"Unique to bone meal is its use as a fertilizer - when applied to crops or saplings one bone meal is consumed and the plant grows instantly, though there is a chance of failure and in this case, the procedure must be repeated. Crops become ready to harvest and saplings will grow into trees, provided they have enough space. This effect does not work on cacti or sugar cane. Additionally, bone meal used on saplings that do not have enough room to grow will consume the bone meal with no visible effects. Care must be taken when growing trees as the player does not block tree growth and new leaves or wood blocks may cause suffocation if they grow into the block containing the player's head. "
-
bAtt001
addikt
most keresem hogy hol van a beígért 1.5-ös frissítés és elhalasztották jövő hétre
de megint új dolgokat ígért bele notch, remélem megkaparintom a héten
-
Teasüti
nagyúr
Amúgy ismeritek azt a lehetőséget, hogy egy pontgyűjtögetős oldalon beválthatók a pontok Minecraft accountra (többek közt)?
Akit érdekel, katt az aláírásomban lévő referrer linkre!
Ezzel hozzájárultok az enyémhez is. -
Essencia
csendes tag
Sziasztok 1 olyan problémám, lenne hogy megvan a játék eredetiben viszont minden szerverről 1 olyan 1-2 perc után kidob 1 olyan hibával, hogy:
Internal Exception: java.net.SocketException: Connection reset by peer: socket write error.
Hogy erre tudtok-e valami megoldást, választ köszi előre! (Java, term. felvan rakva)
-
skymoi
csendes tag
Legends of Minecraft
Egy barátommal közösen csináljuk,remélem tetszik.. enjoy! -
ViTaZi
aktív tag
Sajnos mind a sima mind a Bukkit szerverrel nagyon laggol a játék.
Arra gondoltam bérelhetnénk egy szerot? 10 slotos szerot néztem az 2200ft /hó ami sztem elfogadható ár!
Akit érdekel az kérem írjon rám!
-
bAtt001
addikt
egyre jobban eszi a gépet, verziószámmal a melegedés is növekszik ami laptopon eléggé zavaró. valamit kezdhetnének ezzel is mert nem egészséges ez semmilyen gépnek.
-
ViTaZi
aktív tag
Nah sikerült szervert csinálnom és minden jól is megy. Néhány embernek ha van kedve akkor jöhetne.
-
ViTaZi
aktív tag
Valami saját PH! szervert csinálhatnánk!
Vagy valaki esetleg hogy kell szervert csinálni? 3-4fő-set szeretnék.
-
Darahian
tag
Én még nem találkoztam ilyen erősödős moddal, viszont van egy, amit érdemes kipróbálni - Mo Creatures. Az oroszlánok, farkasok, meg ogrék ( hogy a többiekről ne is beszéljek) csak megérik a telepítéssel járó bonyodalmakat, nem?
-
Soni84
tag
Hali!
Új vagyok a játékban, az elején nagyon tetszett, aztán rájöttem, hogy a végén legózásba fog fúlni a game, és "kihal" a túlélő része.
Az elején nagyon tetszett, hogy menekülni kell, gyorsan építeni sheltert, de az elejétől a végéig ugyanazokkal a szörnyekkel találkozol(creeper, zombie, csonti,stb.), és egyre könnyebb lesz. Hiányolom belőle a kihívást. Nonstop építkezni nem nagyon szeretek. Néha fun persze.
Nincs véletlen egy olyasmi mod ami területekre osztja a mapot, és ahogy vándorolsz úgy lesznek erősebbek az ellenfelek? És pl. csak azokon a területeken lenne bizonyos kőzet, amiből új extra dolgokat lehet csinálni?
Néhol lehetne zombitámadás a shelter-ed ellen, csak hogy feldobja a hangulatot.
Egyébként szívesen kipróbálnám ketten valakivel multiba! -
Nova96
őstag
Meg a mcedit nem akar elindulni. pedig bemásoltam a mappába.
-
Nova96
őstag
Na megint írok szerver készítés nem sikerül.. Mert ledob a szerver.
Megváltoztattam a server.properties erre:
#Minecraft server properties
#Sat Mar 26 15:51:41 CET 2011
level-name=world
verify-names=true
server-port=25565
grow-trees=false
hellworld=false
port=25565
server-ip=86.101.18.231
max-player=20
spawn-animals=true
online-mode=offline
pvp=false
server-name=Minecraft Server
admin-slot=false
max-players=20
max-connections=3
public=true
spawn-monsters=true
motd=Remélem sikerült\! -
Nova96
őstag
Valaki leírná hogy kell ezt a módot telepíteni:MineColony?
-
BMWFan
senior tag
Ez mekkora játék még most is
Jó cikk lett!
-
norbiphu
őstag
aaa, épp játszani akarok erre 503minecraft.net halott
-
kexksz
addikt
Elkezdtem egy kommentált EscapeCraft 2 végigjátszást az összes titkos cuccal együtt, aki kíváncsi rá itt megnézheti.
-
Nova96
őstag
OFF: Nem szó csatára készültem . Ha ez látszott akkor én kérek elnézést...
Csak az érdekel hogy titeket nem zavar a nagyon pixeles kép.
És emiatt nem kezdtek, textura packok után nézi.
És nem kérdeztem meg másik fórumba. És szerintem akkor ezzel be is fejezem. Az off-t
Nincs kedve valakinek olyat csinálni ,mindenki be mutatja a házát?Single playerbe vagy multiba? -
Darahian
tag
Nyilván rákészült egy kis szócsatára, ahol majd jól megvédi azt a textúra packot gyk. bármivel szemben, vagy más topikban is feldobta a témát aztán mellé ment a válasz.
én is csak pislogtam kicsit, de mindenki megnyugtatására közlöm (hátha Nova96 kolléga ebből is kihámoz valamit), hogy igen, én is szeretem a jó házi pálinkát, egyébként meg negyvenkettő.
...amúgy ez kicsit arra emlékeztet mikor egyszerre száz felé chatelsz, asszony hozzád szól, aztán borul minden - a chatpartnerek meg egytől egyig pislognak hogy mivan...
-
Nova96
őstag
Ki milyen textúra packot használ? Én a Angel craftot. Ki tud ennél szebbet?
-
kirtarce
csendes tag
Sziasztok Az lenne a problémám hogy
Minecraftban ha leveszem a grafikát szóval mindent akkor elkezdek laggolni ez nem rég történt egy hosszú updatálás után és hát azóta nem szünt meg
ha meg mindent benyomok árnyékolást a kockáknál meg minden akkor f3 at meg nyomom piros az egész persze nem szaggatok de a lagg eltünik és tökéletes lesz én meg ugy szeretek játszani a minecraftal hogy minden levan véve
ha esetleg valakinek volt ilyen problémája és megoldotta akkor kérem írja le
Elörre is köszönöm.
Üdvözlettel Robertó -
Nova96
őstag
Hogyan lehet mentést átküldeni? Mert haveromnak átküldtem és az övé jelent meg
-
Nova96
őstag
Megint lenne kérdésem
Téglát hogy lehet csinálni? -
norbiphu
őstag
lehet warez is, de nem feltétlenül, úgyhogy elmondom
le kell tölteni a minecraft szervert a minecraft.net-ről, majd első indítás után lesz egy server.properties fájl a könyvtárában. azt kell szerkeszteni, pl. erre:
level-name=world
hellworld=false
spawn-monsters=true
online-mode=offline
max-player=20
spawn-animals=true
max-players=20
server-ip=
pvp=false
server-port=25565 -
Nova96
őstag
Üdv nem tudom hogy ez warez e , ha igen bocs.
Hogyan lehet privát szervert készíteni?Haverommal akarok játszani. -
Darahian
tag
Én a csatlakozásom környékén (2010. december) próbáltam először, akkor még nem igazán volt optimalizálva a MC teljesítménye - a maihoz képest
- így pöttyet elcsodálkoztam, hogy a z ASUS K50AB-SX010L típusú családi notinkat megizzasztotta.
* AMD Athlon64 X2 2,1GHz
* 2GB RAM, 250GB HDD
* Radeon HD4570 512MB VGAAzóta viszont a frissítgetések során jelenős teljesítmény-növekedést tapasztaltam, hálistennek röccenés nélkül fut rajta. (megenné a fene, ha nem menne)
-
bAtt001
addikt
két nap alatt két spawnert találtam
a csontikhoz építettem is egy csapdát legyen sok nyilam
mellesleg nem laptop barát a játék, 70 fokra fel is kúszott a videókártya míg játszottam
-
norbiphu
őstag
-
Nyiscsák
aktív tag
válasz
Space marine #527 üzenetére
Nekem meg az a bajom hogy kevés a zombi.
konzone: Akkor tényleg csak annyit tudok mondani hogy telepítsd újra csak a mapot mentsd le előtte.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Kicsit korábban kisilabizálták a kódból, hogy tőled 24méter távolságban nem születnek mobok, de körülötted 144*144 kocka területen születhetnek, ha sötét van, akkor gonosz mobok, ha világos, füves, akkor meg állatok... [link]
-
nepszter1
addikt
válasz
fáklyázd ki
és nem jönnek a zombik
-
Space marine
aktív tag
Sziasztok!
Ritkán írogatok, inkább olvasgatok, de ami mostanság folyik ebben a játékban több mint érdekes... egy kihagyott kockahelyen bemásznak a tehenek, az épületbe hirtelen megjelenek a szörnyek /békésen bányászok, megfordulok valamiért, mögöttem a kanyarban egy zombi/ stb.. pókok felmászása a falon még reális, de ezek...
a békés üzemmód meg uncsi
de ez így gáz..
-
konzone
csendes tag
Nekem meg állandóan bedobja a fekete képernyőt és se kép se hang. Nem tudjátok miért?
-
bAtt001
addikt
válasz
nepszter1 #519 üzenetére
hát én még mindig a sever outdated üzenetet kapom, szóval már nem is próbálkozom, ha játszani van kedvem megyek single-ben, most van is egy szép kis házam és hogy van ágy idő hatékonyabban tudok játszani
ma volt hogy egy kivilágított szobában lefeküdtem aludni, arra kelek hogy egy csonti lő nagy erővel. még most sem tudom mit keresett ott. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
hodostamas #515 üzenetére
Hy!
Nekem van egy Thinkpad T60 laptopom, abban is ilyen van, 400MHz-en megy. Ebből a szériából ez a csúcs. (Core Duo 2Ghz, 2GB ram)
Max grafikán olyan 7-8FPS, levéve lowra, meg az új fények kikapcsolva, 16FPS körül van nálam, itt már egész játszható. Ezt OpenSuse Linux alatt néztem Firefoxban futtatva, win alatt is hasonló eredményeket kapok.
Ezek a karik ennyit tudnak, sajnos Intel nem erőltette meg magát a tervezésük alatt...
nepszter1: nem véletlen nem volt update.
-
hodostamas
addikt
Sziasztok!
Van itt olyan aki intel gma 945-ön játszik a játékkal? Már próbáltam hacked driverrel, de egyszerűen max 10 fps-em van a játékban.
Vagy ennyi lenne a max?
c2d 2ghz, 2gb ram -
Nyiscsák
aktív tag
Na akkor már alakulunk! Már csak egy szerver kell!
-
ViTaZi
aktív tag
Volna igény egy PH! Minecraft szerverre szvsz.
-
Nyiscsák
aktív tag
Én kb egy hónapja játszottam ott 2 hetet minden nap és akkor is lagolt a server de azért lehetet játszani. De tényleg lehetne egy PH! Minecraft csak szerintem kevesen játszuk itt a PH-ról!
gyga: Egy próbát megér! Én nem próbáltam ki. De a youtubon is rengeteg videót találsz. [link]
-
gyga
senior tag
sziasztok otthoni szervert szeretnék kreálni, meg lehet oldani? mit kell tudni róla? jó lenne egy how to....
-
nepszter1
addikt
esetleg van valami magyar szerver ami 1.3 mas már mert meguntam a palsticot. ott tökörésznek az 1.1el ..
-
Nyiscsák
aktív tag
Nekem csak egy gyémántkereső detektor hiányzik
-
-
Darahian
tag
Az 1.3.01 egyszerűen tuti lett! Végre van ágry, meg ez az árnyékolás... Szép lett, na. Egyetlen bajom van az ágyhasználattal: amíg alszol, nem múlik az idő. Az a kisebbik baj, hogy nem sülnek a cuccok gyorsabban, vagy hogy nem nő a nád - ez nem fontos, nyilván hozzászoktam ha,mar, hogy abszolút értékben kell az idő elteltét mérnem. Az viszont gixer, hogy mivel új világot indítottam (seed: It's Darahian's), minden este kipróbáltam az ágyat, mert felszínen dolgoztam - viszont mivel éjszaka kelnek a mobok, ha átalszod, meg sem jelennek. Egy "hétig" minden éjszakát átaludtam normal módban, és a hatása ugyanaz volt, mintha peacefulban játszottam volna. Szóval hiányzik a helyzet előző állapothoz képesti realitása e téren...
-
Nyiscsák
aktív tag
Tud valaki olyan modot amiben lehetőség van hogy a csákány meg ilyenek ne használódjanak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Emlékeztek azokra az időkre, amikor nem a grafika volt minden? Amikor még a játékélmény egymagában adta el a játékokat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- Óvodások homokozója
- Ukrajnai háború
- Futás, futópályák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen routert?
- További aktív témák...
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest