- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Mini-ITX
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Everman
addikt
"Nem tudom, miért nevetsz, azonos felbontás mellett a nézési távolsággal lehet játszani, és akkor kvázi ugyanazt látod."
Általában azonos távolságról használja ezeket az eszközöket az ember, ha ölben tartja akkor azért, ha asztalon, akkor a keze miatt, amivel gépel. Lehet közel hajolgatni, de az egyrészt ergonómiailag nem éppen elfogadható, másrészt nem is túl kényelmes.
"És mit ad isten, már meg is jelentek a dokkolható Ultrabookok"
Üzleti és biztonsági szempontból ez megafail, egy komolyabb nagyvállalat rendszeréből ki sem vihetsz az épületből minden adatot, nemhogy egyetlen készülékeden tárold azokat.
De ha ettől eltekintünk, akkor sem értem még, hogy minek az x86-os felület?
Az MS mindkét platform számára elérhetővé teszi a teljes Office csomagot, az állításuk szerint semmi különbség nem lesz köztük. Innentől megint érdektelenné válik a natív Windows az átlagos irodai felhasználás szempontjából.----
Én két dolgot tartok elképzelhetőnek. A Microsoft vagy azért adja ki x86-re és ARM-ra alapozva is a tábláit, hogy két vasat tartson a tűzbe. Vagy amire én tippelek az az, hogy ez egy első lépés arra, hogy a Windows felhasználók nagy részét szép lassan átvezessék x86-ról ARM-ra és ez egy köztes eszköz, amivel ez komolyabb "fájdalom" nélkül megtehető.
Az ARM platform ma még sok mindenre nem alkalmas, pl. játékokra sem a legjobb. De ha a MS szemszögéből nézzük, akkor ők erre már remek választási lehetőséget nyújtanak az xBox formájában.
A maradék az akik munkaállomásokat/vagy annak megfelelő tudás eszközöket használnak (grafikusok, tervezők), számukra megmarad egyelőre az x86-os platform, de ha az eladott gépek számát nézzük, akkor bizony ők elég kicsi részesedéssel vannak ott jelen. A legtöbb gép az átlagos irodai felhasználásra, illetve otthoni tevékenységre van vásárolva.Én nem hinném, hogy a saját tabletjüknél az vezetné őket, hogy a natív Windows-os alkalmazások is elérhetők legyen, mikor a desktop rendszereken is pont a Metro felületet és alkalmazásainak elterjedését szorgalmazzák a Windows 8-al legjobban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest