Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
Egyébként jelen esetben pont nem néztem utána alaposabban a telefonnak

Mivel feltételeztem, hogy ha a Microsoft kiadja az új "flagshipet" a rajta lévő rendszer működik is úgy, ahogy elvárható. Ez a része az én hibám, aláírom. Csak nálam a telefon vásárlás úgy jön, hogy eldöntöm és megveszem. ezt is csütörtökön 16 után döntöttem el és miután 17-kor vége volt a munkaidőmnek, mentem is megvenni

Feltételeztem, hogy ha már csúcskategória, akkor azzal nem lesz gondom, mivel android és ios oldalon ilyennel nem nagyon találkoztam még. A Win 10 totál homály volt, de már megvilágosodtam.
Egyébként sem értem mit pörög itt pár ember. Nem a telefont szidja senki sem (leszámítva, hogy valakinél recseg a hátlap), hanem a rajta lévő rendszert. Nem kell kereszteshadjáratot folytatni csak mert WIN 10 szimpatizáns...
Részemről viszont lezárva, amit szerettem volna, azt már elmondtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone (3A) 5G 256GB + ajándék Nothing okosóra
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Macbook Pro 2019 // i9 // 32GB / 2TB // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest