- Részesedést vásárolhat az USA az Intelben
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
Egyébként jelen esetben pont nem néztem utána alaposabban a telefonnak
Mivel feltételeztem, hogy ha a Microsoft kiadja az új "flagshipet" a rajta lévő rendszer működik is úgy, ahogy elvárható. Ez a része az én hibám, aláírom. Csak nálam a telefon vásárlás úgy jön, hogy eldöntöm és megveszem. ezt is csütörtökön 16 után döntöttem el és miután 17-kor vége volt a munkaidőmnek, mentem is megvenni
Feltételeztem, hogy ha már csúcskategória, akkor azzal nem lesz gondom, mivel android és ios oldalon ilyennel nem nagyon találkoztam még. A Win 10 totál homály volt, de már megvilágosodtam.
Egyébként sem értem mit pörög itt pár ember. Nem a telefont szidja senki sem (leszámítva, hogy valakinél recseg a hátlap), hanem a rajta lévő rendszert. Nem kell kereszteshadjáratot folytatni csak mert WIN 10 szimpatizáns...
Részemről viszont lezárva, amit szerettem volna, azt már elmondtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Spórolós topik
- Milyen autót vegyek?
- Androidos tablet topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest