- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- Teclast Tablet Topic
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Megtapogattam az XL-t a Best Byte-ban. Ára már nem volt kint, gondolom nem lehet kapni. Valami retardált rakott rá pin kódot, ezért csak fogdostam. Hát mit mondjak. Először összekevertem a 640 Xl-el, aztán éreztem, hogy valami bassza az ujjamat, és lám, a gombok éles sarka volt az a 950 oldalán. Nincs érdemi különbség a két telefon anyaghasználatában illetve minőségében. Kivéve, hogy a 640-nek kellemesek a gombjai. Gyorsan elő is kaptam a 1520-at a zsebemből és mellé tettem. Hát mit mondjak, én elfogult vagyok, nekem az A Windows mobil, van karaktere messziről ordít róla, hogy mi az. A 950 XL meg tucattelefonként figyelt mellette. Ha nem lenne rajta MS logo, akármi másnak elmenne.
Amikor először megjelent az N9 majd a Lumia 800, én lehidaltam attól a megjelenéstől, és azt gondoltam, ezzel a vonallal fognak előre törni. Egy darabig így is volt (most ne térjünk ki a rajtuk futó os-re), nagyon bejött mindegyik telefonjuk. Aztán amit az MS művelt ezekkel arra tényleg nincsenek szavak.
Félreértések elkerülése végett leszögezem, hogy szerintem ez az eddigi legjobb Win os, ami telefonra létezik, és imádom. Én ezzel az új irányvonallal nem tudok mit kezdeni, amit a dizájnnal műveltek. Egyszerűen nem esik jól ezeket előhúzni a zsebből. Tudom, egyéni szociális probléma, de hiszem, hogy mások is gondolkodnak így, nem vagyok egyedül.Szvsz a telefon ronda és középszernek hat, a kijelző jó, a kamera brutális (ezt még a pinkódos parasztkodás ellenére is ki lehet próbálni), de összességében még sem venném meg, még ha fele ennyibe kerülne se. Hogy úgy mondjam "nem adja", nincs kisugárzása, a birtoklási vágy most elmarad. Talán majd a következő generáció, bár nem látok rá nagy esélyt, hogy újra bevállaljanak színeket és formákat. Az egész kicsit olyan mint az új Star Wars: a régi fanoknak kicsit csalódás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest