- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- ZIDOO médialejátszók
- Váratlanul kapott a piac egy új 16 GB-os Radeont
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
950-em nem volt, ahhoz nem tudom hasonlítani, csak 640-em meg ATIV S előtte. 640 az ehhez képest jégkocka volt, az ATIV S meg hasonlóan melegedett, csak sokkal jobban merült.
Jó hűtése volt a snapi 810-nek ebben a telefonban, csak sajnos voltak körülmények ahol ez kevés volt. Mindennapi használatban nálam is csak ez az egy alkalom volt amikor túlmelegedett, de mondom, a körülmények itt elég hátrányosak voltak. 36C, tengerpart, szikrázó napsütés, és HDR fotóztam, kijelző max fényerőn hogy lássak is valamit. 5 perc alatt azt írta hogy akkor ő most nem fotóz, mert melege van.
Egyébként több helyen is írják hogy a snapi 810 nagyon melegedős fajta és MS egyik hibája ez volt a csúcskészülékeinél, hogy ezt rakta bele, hiába a jó hűtés.
Nálam a fentitől eltekintve, ami 1,5 év alatt tényleg csak egyszer jött elő, ezekben a helyzetekben volt melegedési problémám:
- 20-30 perc játék után, a készülék kijelző felől kellemetlenül meleggé válik
- autóban navigáció 100%-ról waze-el olyan 2,5 órát bír, ezért tölteni kell, ha nem félig lemerült telefonnal akarok megérkezni, töltés és navigálás közben pedig többször előfordult, hogy a kettőt együtt nem bírta, letiltotta a töltést majd lemerült, és kikapcsolt. Ez nyáron fordult csak elő, de megoldottam azzal hogy szellőző elé tettem a tratót, és telibekapta a légkondit.
- Continuum alatt index olvasással is fel lehet jól melegíteni, miküzben töltőn is van, annyira hogy letiltja a töltést.Ezektől függetlenül nem volt a hétköznapokban sosem gondom a készülékkel, néha még bánom is hogy eladtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hardcore café
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 14 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest