Új hozzászólás Aktív témák
-
mobilizmo
addikt
Például úgy, hogy felraksz egy root jogot kérő appot, ha sikerül megadni neki és működik akkor tényleg van. De a kérdésem valójában arra irányult hogy csináltad, mert manapság a root-hoz vezető út a bootloader nyitásán keresztül vezet. Már nagyon régen nem működnek a gagyi King(O)root és társai. Egyébként azokat akkor sem volt ajánlott használni amikor még működtek.
-
benzol
aktív tag
Nálam volt amikor automatikusan feldobta a teló a Google féle Smartlock-ot, hogy használjam, akkor be is állítottam, de mintha semmit sem csináltam volna, (ugyanez a beállítás Samuéknál tökéletesen megy). Anno amikor próbáltam, utána olvasgattam fórumokban és akkoriban nem igazán volt rá megoldás...
-
-
Monya78
veterán
Beállítások -> Navigation & multi-task -> Navigation bar -> mBack (Flyme 7.0.1 verzión)
Használat:
gombon egy érintés = eggyel visszalép (háromszög)
gomb benyomása = vissza a főképernyőre (kör)
gomb melletti sávról indított ujj felhúzás (mindkét oldaláról működik) = futó progik behozása (négyzet) -
Sógi
addikt
Nova, apex launcher + exdialer megoldja ezeket:
- nincsen külön ikonja a címjegyzéknek
- nem tudok a címjegyzékből gyorshívó ikont kirakni
- nem tudom kitörölni a gyári szoftver ikonokat az oldalakról (nem kell óra, naptár, üzenetek, böngésző, meizu-fiók, stb)De a minta feloldásra is írt volna itt valaki, valami okosságot
-
tokyo2
tag
Azért ne felejtsük el, hogy ez nem egy noname kategória, kb hasonlóan sikeres brand mint a Xiaomi Ázsiában./na jó egy picit túlzás
/ Régóta vannak a piacon kifejlett hardware és software jellemzi őket, az adott hibákat nem elfeledve. De ezek minimálisak vagy egyediek. A mai napig tökéletesen működik nálunk egy mx3 is és ezzel az m6 note-al sincs semmi bajunk. Abszolút ár/érték győztes ma a piacon!!!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest