Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Videószerkesztés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
-bh-
aktív tag
válasz
guildmember
üzenetére

Határozottan javult elődjéhez képest. Igaz, még nem egy 5D Mark II, de tettek megint pár lépést arrafelé (mint képminőség,, dSLR sose lessz GoPro-ból
) -
válasz
guildmember
üzenetére
Egyúttal azt hiszem ez a legkisebb méretű ilyen kamera a mostani kínálatban..
-
törölt tag
válasz
guildmember
üzenetére
Én 2 hónapig tököltem, melyiket vegyem meg aztán elborult az agyam bevásároltam a legdrágábbat, nem bántam meg, hogy vettem egyet, de igy utólag a Drift mellett kellett volna dönteni. Árban a legjobb, képminőség is kiválló az LCD praktikusságára meg használat közben jöttem rá. Mármint arra, hogy milyen jó lenne, de nincs
A hangot meg lehet pótolni zenével is 
update: itt egy összehasonlítás, teszem hozzá a Contour-ból a legolcsóbb verziót tesztelték, a drágábbaknak sokkal szebb a képe.
-
törölt tag
válasz
guildmember
üzenetére
Ez az angol ebay, de irányárnak jó. Klikk ide.
Egy pár jó tanács mielőtt eldöntöd melyiket veszed: Driftben van LCD, GoPro-hoz sok tartozékot adnak, a Contour meg szép
és van benne GPS, rögzíti merre jártál, valamint külső mikrofont csatlakoztatsz hozzá. A hang tekintetében amúgy a GoPro magasan nyerő, a többi iszonyat szélzajos. -
törölt tag
válasz
guildmember
üzenetére
Egyet feltöltöttem a youtube-ra, de mivel a youtube ez eredetire hibaüzenetet adott (nem mondta miért) ezért lekonvertáltam kisebb méretbe, szóval nem adja vissza az élményt.
Ráadásul sportmotorom sincs, csak egy 125-ös Honda Varadero, de azzal is élvezetes, főleg ha nem a városba motorozol, hanem valami szép helyeken
Vagy ha forgalom van és nagyon sietősre veszed 
Ajánlom nézz utána a Drift Stealth-nek, olcsóbb mint a HD és a Contour, képminőségbe legalább ugyanannyira jó, és könnyebb is kezelni. Az enyémen pl, nincs viewfinder (ahogy a GoPro-n sem alapból), szóval ha felbuherálom a kamerát egy új helyre a motorra mindig Bluetooth-on keresztül kell a telefonnal rácsatlakozni, hogy lássam hova néz a kamera, elég macera, a Drift-nek van saját kis LCD kijelzője, arra pont jó, hogy lássad merre irányítod, sokkal praktikusabb. -
törölt tag
válasz
guildmember
üzenetére
De az élmény visszanézni a motorosvideókat megfizethetetlen, 1 hónapja vettem egy Contour Plus-t, anélkül nem megyek motorozni

-
Márton
nagyúr
válasz
guildmember
üzenetére
Hát nem, de csinálj kevesebből fullhd kamerát, 90g-osat,
víz és ütésállót!
-
Márton
nagyúr
válasz
guildmember
üzenetére
Az előd 60-70e ft volt, most ez is ekörül debütál.
Vagy 80 a gazdasági helyzet miatt
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elemlámpa, zseblámpa
- Villanyszerelés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3605
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
A hangot meg lehet pótolni zenével is