Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Megérkezett a hardverszállítmány
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
guildmember
tag
válasz
üzenetére
Felettébb érdekes..150 font, durván 50k,( nem állok most neki számolni, este van..
), és ingyenes a szállítás, ugyanakkor itthon a legelső amit kidobott gugli az 62 k volt..laza 10es marad a zsebben, ami kezdésnek nem is rossz..Mondjuk ha GoProhoz sok a tartozék, akkor feltételezem a tankra vagy bárhova sokkal könnyebben fel lehet nyomni( ugye motor esetében..
), a hang..ejjejj jóféle ez a GoPro, csak nekem magas az ára..majdnem 100k-t kiadni egy gépre, úgy hogy nekem is 125-re kellene sok (ha egy 600-as gixxi lenne..mindjárt más lenne a leányzó fekvése
), annyi hogy talán tartós is lehet..
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Formula-1
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), és ingyenes a szállítás, ugyanakkor itthon a legelső amit kidobott gugli az 62 k volt..laza 10es marad a zsebben, ami kezdésnek nem is rossz..Mondjuk ha GoProhoz sok a tartozék, akkor feltételezem a tankra vagy bárhova sokkal könnyebben fel lehet nyomni( ugye motor esetében..
), a hang..ejjejj jóféle ez a GoPro, csak nekem magas az ára..majdnem 100k-t kiadni egy gépre, úgy hogy nekem is 125-re kellene sok (ha egy 600-as gixxi lenne..mindjárt más lenne a leányzó fekvése
), annyi hogy talán tartós is lehet..