- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- DUNE médialejátszók topicja
- Dell notebook topic
- Hővezető paszták
- Milyen egeret válasszak?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
guildmember
tag
válasz
üzenetére
Felettébb érdekes..150 font, durván 50k,( nem állok most neki számolni, este van..
), és ingyenes a szállítás, ugyanakkor itthon a legelső amit kidobott gugli az 62 k volt..laza 10es marad a zsebben, ami kezdésnek nem is rossz..Mondjuk ha GoProhoz sok a tartozék, akkor feltételezem a tankra vagy bárhova sokkal könnyebben fel lehet nyomni( ugye motor esetében..
), a hang..ejjejj jóféle ez a GoPro, csak nekem magas az ára..majdnem 100k-t kiadni egy gépre, úgy hogy nekem is 125-re kellene sok (ha egy 600-as gixxi lenne..mindjárt más lenne a leányzó fekvése
), annyi hogy talán tartós is lehet..
Új hozzászólás Aktív témák
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- sziku69: Szólánc.
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- World of Tanks - MMO
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- 14000 expo - Sony A6100 megkímélt állapotban, gyári dobozában és összes tartozékával OLVASS LEÍRÁST!
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
- Hoya HD Filter CIR-PL 58 Digital - Prémium cirkuláris polárszűrő + Dörr Advanture filter tartó
- Sony G 24-105 f/4 - Sigma 50mm f/1.4 Art (SONY E)
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G szett
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- 160 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
), és ingyenes a szállítás, ugyanakkor itthon a legelső amit kidobott gugli az 62 k volt..laza 10es marad a zsebben, ami kezdésnek nem is rossz..Mondjuk ha GoProhoz sok a tartozék, akkor feltételezem a tankra vagy bárhova sokkal könnyebben fel lehet nyomni( ugye motor esetében..
), a hang..ejjejj jóféle ez a GoPro, csak nekem magas az ára..majdnem 100k-t kiadni egy gépre, úgy hogy nekem is 125-re kellene sok (ha egy 600-as gixxi lenne..mindjárt más lenne a leányzó fekvése
), annyi hogy talán tartós is lehet..