- Hisense LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SMartin-HU
üzenetére
7 éve mennek opteronnal sun szervereink, gond nélkül.
Rokonságban dettó rengeteg ex konfigom megy, főleg amdkkel, gond nélkül.
Cégnél többünknek 8megásodott az intel ssd-je, de talán a hibás satavezérlőikre sem kell emlékeztetnem.
8800gt már kb senkinél nem megy, mert ~mind meghalt, de voltak komplett notisorozatok, amikben elégett az nv megoldása.... és ez semmit nem jelent, mindenki gyárt szutykot is és jót is

-
Cifu
félisten
válasz
SMartin-HU
üzenetére
de azok egyértelműen a hűtés, hanyag megtervezésének a következményei. ([AMD - CPU, GPU
már megint....)]Késő van már, lehet én nem értem az iróniát (ha az)... De a hűtés megtervezéséhez mi köze van az AMD-nek?

-
válasz
SMartin-HU
üzenetére
Mi lesz veled, ha valami hiba folytán az inteled is meghal? vagy az nvidia-d
A cyrix már kihalt 
Amúgy sorozatban sokadik procim amd (utolsó intel procim talán egy 300-as celeron volt), vga-ból is többségében voltak a radeonok (de abból voltak nvidia-k is). Egyikkel sem voltak hardveres gondjaim, mind leszolgálta az idejét és eladtam vagy elajándékoztam. Keresztanyáméknál 10+ éve megy egy Toughbred Athlon XP.
De ugyanez igaz a környezemben lévő intelekre és amd-kre is. Egyszerűen nem szokása az ismerősi körömben vinyón és monitoron kívül másnak meghalni
-
válasz
SMartin-HU
üzenetére
nekem a fiam verte szét az egyik laptopom hűtését. nvidia+intel. a gyerek nem volt még egy éves, állni sem tudott még, csak ülni.
-
actival63
aktív tag
válasz
SMartin-HU
üzenetére
Valakinek ki kell mondania. Te kamuzol!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Cifu
félisten
válasz
SMartin-HU
üzenetére
A gyártó alatt az Acer-t értettem...

-
Cifu
félisten
válasz
SMartin-HU
üzenetére
Ismét no offense, de 4 és fél éves Toshiba C55 (AMD A8) laptop itt van mellettem, most raktam rá újra a Win 8.1-est. Akkor most mi van?

No értsd félre, én nem vagyok se AMD, se Intel,se nVidia párti alaphangon. Csak ezt a vaskalaposságot csodálom. Nem feltétlen az AMD-t kell anyázni, ha mindhárom Acer laptopod behalt, miért is kizáró ok, hogy a gyártó volt a ludas eme problémában?

@pakriksz: Én láttam már halott CPU-t, de attól még tényleg ritka dolog. De hogy 3 CPU haljon meg 6 év alatt... Az már meredek...
-
pakriksz
őstag
válasz
SMartin-HU
üzenetére
és hogy sikerült megsütni ha olyan jól működött a hűtés? Bizonyára, úgy hogy nem működött... bár még így is gyanús, mert mindben van túlmelegedés elleni védelem. Belevezetted a 220-at vagy mi?
Laptopnál mondjuk más a helyzet, azokat mindet sütésre tervezik ott el is képzelhető hogy leforrasztja magát az alaplapról... csak az meg nem a chipgyártó hibája...Olyanról még nem is hallottam hogy "tönkrement proci", maximum úgy hogy még régen a hővédelem előtt hűtő leeséssel égett szét, vagy leejtették és javíthatatlanul elgörbültek a lábai.
-
Cifu
félisten
válasz
SMartin-HU
üzenetére
Akkor most mindenki hozza fel az AMD/ATi és az nVidia melletti érveit/ellenérveit, és akkor jobb lesz mindenkinek?
Nekem van 10 éves és 6 éves működő AMD procim is, napi használatban. Viszont pusztult meg felső kategóriás Radeon kártyám (4870X2) két és fél év után. Akkor most utáljam vagy szeressem az AMD-t?
Egyébként ha 6 év alatt 2 VGA és 3 CPU halt meg a kezeid között (egy gépben), akkor én táp és/vagy alaplap problémára gyanakodnék...
-
dtracer
tag
válasz
SMartin-HU
üzenetére
Alaplapot cseréltél eközben? Nem lehet hogy túlfeszültséget adott a procinak is meg a videokarinak is? Te pedig szorgalmasan cserélted azokat, és szidtad az AMD-t...
Új hozzászólás Aktív témák
- 1db DELL P2421 + 1db P2423 1920x1200 IPS monitor, állítható magasság PIVOT is, 16:10 képarány!
- AOC AG276QZD2 QHD, 280 Hz OLED monitor eladó
- HP EliteDisplay E233 23"FHD Üzleti Monitor, 2xUSB , Álló/Fekvő mód, emelhető, használt, üzletből
- HP EliteDisplay E243 23.8"FHD Üzleti Monitor, 2xUSB , Álló/Fekvő mód, emelhető, használt, üzletből
- MSI MPG 325CQRXF (Bontatlan)
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB mobiltelefon
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

már megint....)]