- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Asztrofotózás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
SMartin-HU
tag
válasz
Menthirist
üzenetére
Ne is mond... a plusz garancia nélkül, már lassan semmit sem merek megvenni.
és ez nem vicc 
Viszont van egy túlélő monitorom, Dell 1708fp! és gyakorlatilag még egy nyomtató, hdd, táp, optikai meghajtó vagy monitorom sem döglött meg!
Lekopogom.Az ismerőseim nagy része is AMD-s gépeket használnak és soha gondjuk nem volt vele. Ezért is volt az nekem is.
-
pakriksz
őstag
válasz
Menthirist
üzenetére
detto. Nekem is nagyon sok amd proci és gpu-m volt, haveroknál is volt jópár. Van egy 12 éves athlon xp ami még mindig napi használatban van, ráadásul 10 éve tuningolva megy. A többi cucc pedig elavultság miatt nincs használatban, pedig még mindig működik mind. Videokártyán azért van sok hibalehetőség, mert a gpu mellett még van egy lap egy rakás alkatrésszel, na az a rakás alkatrész az el tud szállni, és ott nem lehet csak úgy a gpu-t kihúzni és berakni egy másik lapba

Mondjuk ezek nagy része asztali gép, a laptopok meg mind gányolt foshulladékok... Olyat még nem láttam hogy laptopban normális hűtés volt.Errefelé is, vinyó hal meg a legtöbbször, aztán alaplap, videokártya alaplap, és monitor, és táp, pendrive. Mást még nem láttam tönkremenni. Pedig a haver régi amd-s laptopjában annyira koszos a hűtés, hogy már terhelés nélkül is üvölt benne a ventillátor, és még is megy így évek óta(nem meri szétszedni és megtisztítani...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Szólánc.
- Battlefield 6
- Villanyszerelés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Ford topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Építő/felújító topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Szép állapot! Acer 24 TN LED monitor
- ASUS VZ24EHE 1080p / 75Hz / 60cm (23,8") IPS /1ms válaszidő / Gamer funkciók / FreeSync
- ViewSonic VX2780-2K, 27 inch, QHD, HDR, IPS, 170 Hz, 1 ms gamer monitor eladó
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Monitor tartó / állvány - AlzaErgo ErgoArm S35B
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3770, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

és ez nem vicc 
Lekopogom.