- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Pánik a memóriapiacon
- Harmadjára is bevásárolná magát az AI-ba az Intel?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
SMartin-HU
tag
válasz
Menthirist
üzenetére
Ne is mond... a plusz garancia nélkül, már lassan semmit sem merek megvenni.
és ez nem vicc 
Viszont van egy túlélő monitorom, Dell 1708fp! és gyakorlatilag még egy nyomtató, hdd, táp, optikai meghajtó vagy monitorom sem döglött meg!
Lekopogom.Az ismerőseim nagy része is AMD-s gépeket használnak és soha gondjuk nem volt vele. Ezért is volt az nekem is.
-
pakriksz
őstag
válasz
Menthirist
üzenetére
detto. Nekem is nagyon sok amd proci és gpu-m volt, haveroknál is volt jópár. Van egy 12 éves athlon xp ami még mindig napi használatban van, ráadásul 10 éve tuningolva megy. A többi cucc pedig elavultság miatt nincs használatban, pedig még mindig működik mind. Videokártyán azért van sok hibalehetőség, mert a gpu mellett még van egy lap egy rakás alkatrésszel, na az a rakás alkatrész az el tud szállni, és ott nem lehet csak úgy a gpu-t kihúzni és berakni egy másik lapba

Mondjuk ezek nagy része asztali gép, a laptopok meg mind gányolt foshulladékok... Olyat még nem láttam hogy laptopban normális hűtés volt.Errefelé is, vinyó hal meg a legtöbbször, aztán alaplap, videokártya alaplap, és monitor, és táp, pendrive. Mást még nem láttam tönkremenni. Pedig a haver régi amd-s laptopjában annyira koszos a hűtés, hogy már terhelés nélkül is üvölt benne a ventillátor, és még is megy így évek óta(nem meri szétszedni és megtisztítani...)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

és ez nem vicc 
Lekopogom.