Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
pakriksz
üzenetére
Ne vonj párhuzamot a "pártunk" és a multinacionális cégek között... a nép lehet birka,de ezeket a cégeket pénz hajtja...
Az Intelt sem szerencsés idekeverni az Nv hozzá képest egy kis sufnicég... de pl a Samsunghoz képest is... ha lehet nyugodj meg leperelnek róluk minden centet...(#101) HussarF
Bizony bizony... addig senkinek volt volt sürgős amíg nem jött a G-sync... most meg a köpködés megy,bár az is csak a "sértett" userek felől,akik nem tudják elfogadni hogy esetleg az nV is megpróbálhat innovatív lenni...persze azt sem veszik észre közben hogy ők maguk is profitálhatnak belőle így vagy úgy... -
A dolog technikai megvalósítása nem részecskefizika, komolyabb probléma nélkül megoldható volt. Akkor mindenki beleegyezett, hogy legyen belőle egy szabvány. Aztán olyan jól haladtak a dologgal, hogy az nV 9 év után megunta és megcsinálta magának, hogy legyen végre belőle valami és ne vesszen a feledés homályába. Előtte hallani sem lehetett a arról, hogy ilyen létezik, csak utána kezdett el hisztizni minden vetélytárs, hogy ez lopás, brühühü. Lehet, hogy azt sem lenne túlzás mondani, hogy azt, hogy idén lesznek A-Sync-es monitorok, azt is az nV-nek köszönheted. Érted?
-
Nálam nem is volt Intel proci. Még Cyrix 486-ossal kezdtem, aztán AMD procikkal folytattam (mind a mai napig). VGA-ból már válogatósabb voltam; ott volt S3, NVIDIA, Radeon és NVIDIA. (Vagyis nem most kezdtem...)
Hardverekből nálam összesen egy 7800 GT-s NVIDIA VGA halt meg, amit garanciában cseréltettem egy 7950 GT-re. (Meg a Cyrix proci szórakozott még; de nagyjából működőképes volt.) Ha ez alapján kellene döntenem, akkor nem vennék több NVIDIA kártyát - de soha nem befolyásoltak ilyenek. Azt veszem, ami a pénzemért a legtöbb olyan funkciót adja, amire szükségem van; vagy amelyiknek jobb az ár/érték aránya. -
-
SMartin-HU
tag
Hát ez az... nem véletlenül nem váltottam azonnal, mert gyakorlatilag elképzelhetetlen. Ha működik a hűtő és nem kap nagyobb feszültséget, akkor nem döglik meg! Maximum, ha gyártási hibája volt, de ez sosem derül ki. Senki sem tudott rá választ adni. Egyszerűen kifogtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Cyberpunk 2077
- Napelem
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Yettel topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- LG (35WN75C-B.AEU) 35" QHD GAMER MONIOR ! AKCIÓ
- 1db DELL P2421 + 1db P2423 1920x1200 IPS monitor, állítható magasság PIVOT is, 16:10 képarány!
- Dell UltraSharp U2913WM 2560 1080 monitor + Dell Sound Bar AX510 10W
- Samsung 49" Odyssey OLED G9 G95SC okos monitor (garis) - 5120x1440 Dual QHD - 240Hz - G-Sync
- MSI MPG 325CQRXF (Bontatlan)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 512GB USA modell Szép állapotban!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 100% Akkumulátor
- Eladó Redmi A3 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az Intelt sem szerencsés idekeverni az Nv hozzá képest egy kis sufnicég... de pl a Samsunghoz képest is... ha lehet nyugodj meg leperelnek róluk minden centet...