- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Milyen videókártyát?
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért ha jól tudom, nem is ok nélkül, legalábbis mintha rémlene olyan, hogy még az amd által ingyen felajánlott procikat sem vehették át az OEM gyártók, mert azzal fenyegette őket az Intel hogy akkor nem kapnak több Intel procit. Emiatt talán 1-2 milliárd büntit ki is kellett fizetni, de az amd-re mért marketing és gazdasági hatás ennél nekik sokkal többet hozott...
-
-
Mármint mert a reddit közösségi oldalon 3 random ember azt mondta hogy kamu?
Ennél azért durvább bizonyítékokat szeretek
De mondom, amint pár relatíve független és közismertebb csapat megerősíti hogy van akár egyetlen olyan eszköz is, amivel képes ez a g-sync működni nem gsync-es monitoron, az nvidia állítása máris megdől. Addig azért óvatos vagyok a témában, de őszintén nem lennék meglepve. Emellett ez az egész még csak 1-2 napja tűnt fel, elvileg a srác még dolgozik a hacken, szóvla adjunk neki pár napot, hetet hogy kiderüljön, tényleg fals-e
-
-
Szerintem vr esetben nincs igazán értelme ezeknek. Eleve 60 fps alatt nem beszélhetünk vr-ról, a 60 a nagyon minimum, és konstansul kell hoznia a magas framerate-et. Emellett pl OR esetén a low persistence során a kép csupán fel van villantva, az idő nagyrészében nem is látszik. Szerintem ennek olyan hatása is lesz, hogy nem fog tört kép kikerülni.
#64: Cifu: +1. Nem az első, és nem is az utolsó ilyen húzása ez az nv-nek. Pedig igen, a Riva 128 meg MX400-as időkben mekkora király volt a cég hozzáállásban is.
-
-
válasz
SMartin-HU #40 üzenetére
Mi lesz veled, ha valami hiba folytán az inteled is meghal? vagy az nvidia-d
A cyrix már kihalt
Amúgy sorozatban sokadik procim amd (utolsó intel procim talán egy 300-as celeron volt), vga-ból is többségében voltak a radeonok (de abból voltak nvidia-k is). Egyikkel sem voltak hardveres gondjaim, mind leszolgálta az idejét és eladtam vagy elajándékoztam. Keresztanyáméknál 10+ éve megy egy Toughbred Athlon XP.
De ugyanez igaz a környezemben lévő intelekre és amd-kre is. Egyszerűen nem szokása az ismerősi körömben vinyón és monitoron kívül másnak meghalni -
Csakhogy a normális emberek nem megrögzöttek. Attól függ hogy mit vesznek, ami épp akkor a legjobb a saját pénzügyi keretüknek. Én is úgy voltam vele, hogy noha nem szimpatizálok az nv-vel, de ha kijön a 380X, akkor meglátjuk melyik lesz. Erre ugye jön a sávszél gond, ez a g-synces viccelődés, stb. Lassan már én is ott leszek hogy mindegy mit hoz ki az amd, az lesz a következő vásárlásom. francért nem mi vagyunk a fontossági sorrend élén az nvidia-nak, hanem a kis hatalmi játéka.
-
Nem tudom ezen mit kell meglepődni, az nvidia maradt az nvidia. Szarik bele a világ többi részébe, beleértve a usereket. A vásárlással pedig szavazunk. Én mostanában ellene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Autós topik
- Windows 11
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen légkondit a lakásba?
- Synology NAS
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Dell 1707FP 17" LCD monitor eladó
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged