- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiraly1985
csendes tag
válasz
banuszzs79 #32891 üzenetére
hali,
egyszerű magyar érthető leírás:
a leírásban említett GB romok helyett letöltöd ezt
Minden más ugyanaz.
Egyébként step by step:1.: LG driver feltelepít. Mindent lementesz a belső SD-ről mert el fog veszni. Igen minden beállítással együtt.
2.: Letöltöd a smartflasht: [link]
3.: elindítod a SmartFlashTool_P990.exe-t
4.: kapcsoljuk ki a telefont és vegyük ki belőle az akkumulátort
5.: csatlakoztassuk a telefont az USB kábellel a számítógéphez miközben folyamatosan nyomva tartjuk a „hangerő le” gombot. Ekkor a telefon képernyőjén meg fog jelenni egy „szoftver frissítés” üzenet, miközben a futtatott smartflash program COM ablakában az adatok betöltődnek
6.: válasszuk ki a „ROM Copy D/L” fület és ezen belül a „Normal Mode”-ot. Az ’ERASE CAL” ne legyen kiválasztva
7.: az előzőleg letöltött és kicsomagolt rom .fls (baseband) részét illesszük be a CP bin sorba, míg a .bin (rom) részét az AP bin sorba
8.: kattintsunk a start ikonra és várjuk meg amíg az új rom flash-elése megtörténik
9.: vár míg végez a telepítés a progiban zöld felírat megjelenik, hogy download competeEz után várj míg a telóról eltűnik a software upgrade felírat. Ha eltűnt visszateszed az akksit, majd bekapcs a telót, majd élvezed az új szoftvert.
a leírás peter_27 leírása alapján a fenti linkben leírtak szerint történt.
enjoy
K
-
god992
aktív tag
válasz
kiraly1985 #32882 üzenetére
-
Zlika
aktív tag
Hopsz duble volt...
-
Zlika
aktív tag
De most ha ezzel bezárul a bootloader akkor ugye miután pl újra rakok egy v10b-t smartflash-el ismét nyitva lesz?Bocs ez kicsit láma kérdés egy "ős" 2x tulajtól de nem tudom a választ...
-
banuszzs79
tag
Na ez az végre egy normális leírás erre várok röpke négy órája, ahelyett hogy a helyesírásommal foglalkoznátok inkább ezt írtátok volna le korábban...Képekért is köszi nagyon jók..végre van itt néhány arc aki a lényeggel foglalkozik nem hülyeségekkel...Köszönet Köszönet Köszönet...
-
persil
nagyúr
válasz
kiraly1985 #32888 üzenetére
húhú, ez nagyon fasza!
Remélem lesz belőle cwm-es, ilyen kdz, meg nem tudom micsodákkal nem akarok szopakodni. Addig legalább kiderül, hogy mennyire stabil etc.
A hybrid-et meg annyira belaktam már, hogy kicsit tartok az "átállástól". -
babhun
aktív tag
válasz
kiraly1985 #32888 üzenetére
Nekem is nagyon bejön, ezt vártam a kiszivárgott v30c hybrid óta! Elég gyors, van szabad RAM bőven, megy minden! Királyság! Megmarad a telefon mégis!
-
kiraly1985
csendes tag
-
Dawee
tag
válasz
Nagyon jó, választ kaptam kérdésemre! V28T vs V28E, a V28E a frissebb!!! nekem cikkszám 121108, ott pedig 121109 és nincs ott, hogy pre1.
-
Dawee
tag
Hmm, marha érdekes, hogy a v28T-t tettem fel, de szoftverinfóban v28e pre1
aki a v28E-t tette fel annak mit ír? BB 11.08. szóval nem régi. Wi-fi, 2g/3g, gps működik, bluetooth is bekapcsol, keres de mivel nincs itthon most semmi bt-s így nem tudtam kipróbálni. Sebességre nálam nem lassult be egyenlőre (kb. 1 órája nyüstölöm). Amúgy magyar nyelv, előző leakekhez képest több funkció (főképernyőn mappakészítés, böngészőben döntéssel nagyítás ilyenek). FM rádió működik, végre megy a hangerőszabályozó, bár a max hangerő még mindíg elmarad mintha zenét játszanék le. Fent van minden LG app a szoftverfrissítés, smartshare stb.
Kamera műxik, videó is felvétel is és lejátszás is.
Sebességre aztmondanám normális, nem villám, a CM10 szerintem folyamatosabb, néha megrezzen azért, de nekem ez még ingerküszöbön belül van.Elsőre ennyi, de ezek 1 órás információk, hanghívást csak 1x kipróbáltam, ment.
-
tami92
aktív tag
semmi
-
persil
nagyúr
válasz
Na ez jól néz ki tetszik. A lockscreen milyen?
És maga a működés mennyire gyors, mennyire folyamatos?
-
akela91
addikt
Ma is jött ki új nightly, nekem elsiklott a szemem előtt eddig.[link] Vélemények?
-
kiraly1985
csendes tag
sziasztok,
csináltam egy-két képernyőfotót:
így néz ki alapból első blikkre. Nekem tetszik, szép animációk, a régi szokásos LG felület, amit megszoktam és szerettem. Nem találtam olyat, ami nem működik. Amit tudtam tesztelni: telefonhívás, wifi, bluetooth, GPS megy szépen. Akksiidőt értelem szerűen még nem tudom, majd holnapra írok róla. Felüdülés azért a béta CM 10 után
rootolni még nem próbáltam, de egyelőre nincs is rá szükségem.
üdv
K -
Naras
őstag
Látom mindenki nagyon rá van flash - elve az új leakre... azért majd írjatok, hogy érdemes-é felvágni, vagy mi van vele kérlek. Ahogy néztem, már 1-2 ember feldobta, de túl sok tapasztalat még nincs...érdekes dolgok történnek itten, alakulnak a dolgok...
-
Dawee
tag
Na, nálam az a kdz to smartflash konverter működött, bár elsőre a smartfalsh elesett a csatában, így jött egy nvflash, másodjára felment a v28T kipróbálom, ha nemjó megyek én is E-re.
Ha már nvflash volt, jópofa nosztalgia volt a v10b
-
suppe
tag
válasz
buktagt540 #32875 üzenetére
Amikor én ezt kértem egy még most is aktív itteni kollégától, le lettem oltva, hogy tanuljak meg olvasni, értelmezni...
-
8Zolee8
csendes tag
-
Wolfy74
csendes tag
V28E smartflash: http://www.multiupload.nl/OPY7VHJNRA
-
persil
nagyúr
válasz
banuszzs79 #32839 üzenetére
Könyörgöm használj mondatközi írásjeleket, mert eszméletlen zavaró ezt a katyvaszt olvasni.
-
Crytek
nagyúr
válasz
banuszzs79 #32869 üzenetére
Erre sajnos nem tudok mit mondani én ugyanazt a kinézetet használom mint régen.Ilyen kinézetmodosítással soha nem görcsöltem.
Azért frissitettem hogy a wifi megjavuljon. Majd sok wifi csatlakozás után kiderül javult-e!A GPS-t majd megnézem hátha mostmár nem csak fogalomként lesz jelen a telefonban!
-
banuszzs79
tag
Lg appok vannak benne mesélj már felület kezelő widgettek milyenek engem az érdkelne...
-
peter_27
aktív tag
válasz
god992 #32863 üzenetére
Akkor próbáld a V28E-t : http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/RNDTESTSW/LGP990/NEU/S9FNH90DO0/V28E_00/V28E_00.kdz
-
peter_27
aktív tag
XDA-n közzétettek egy kdz-smartflash konvertert!!! [link]
Ezzel a ics kdz file-ból, smartflash-el feltehető fájlokat lehet konvertálni (.bin, .fls)megelőztek
-
Dawee
tag
Akinek bajos a KDZ-s telepítés, de a smartflash megy annak itt egy converter ami átcsomgaolja kdz-ből bin/fls formátumra smartflashez: LG-P970 ROM COVERTER Automatic converter from KDZ to BIN/FLS + ROOT
A fórumban azt írták megcsinálta a P990 ICS leaket is ami most jött ki. Én még nem próbáltam, mert még töltődik a kdz-s fájl, de majd referálok
Állítólag valamikor kérdez a cwm-ről ott NO-t kell választani, mert azt nem tesztelték még. -
god992
aktív tag
a v28T változat iszonyatosan belassul egy idő után megnézem a v28e-t hogy mit tud :S
főleg amikor alkalmazásokat töltök le playről...a telepítésről ne ies beszéljünk -
buktagt540
senior tag
válasz
banuszzs79 #32861 üzenetére
Én is megvárom a hivatalos bejelntést,megjelenést addig jól elvagyok a CM10-zel amin jelenleg minden működik,ráadásul villám gyors.Aztán lehet hogy áttérek gyári ICS-re amíg ki nem jön CM10-ből egy stable verzió,majd visszaállok arra,ugyanis általában sokkal jobb mint a gyári+cm fícsörök
-
banuszzs79
tag
Lehet megvárom amig kiadják az automatikusan magát frissitő verziót lehet már holnap lesz olyan...
-
Crytek
nagyúr
válasz
banuszzs79 #32858 üzenetére
Wifi és 3G-s net működik szépen. Hívást tudok indítani fogadni is nem recsegek.
2.3.4-hez képest semmivel nem érzem gyorsabbnak a telefont! -
Máté94
addikt
Letöröltem az előbb a B2C-t, most visszatenném, de nem rakja fel...
-
banuszzs79
tag
Mesélj róla...nézd meg a kamerát gps mobilnet bluet wifit hivást ilyesmit...vannak rajta lg szoftverek? fut e nem akad e van e olyan gyors mint a cm10 tölte rendesen ilyesmit...
Hogyan tetted fel melyik eljárással ird le lépésről lépésre légyszi...
-
Crytek
nagyúr
Elvileg felraktam ezt az új KDZ-t!
Android: 4.0.4
Kernel: 2.6.39.4Mit nézzek hogy kiderüljön jó-e a cucc?
-
banuszzs79
tag
Nem tol itt senki semmit én is csak várok de mindenki kussol kijött az ics amiért itt rimánkodik lassan egy éve mindenki most meg úgy ülnek mint sza... a gazban...
-
Balázs1986
őstag
Új leak tapasztalatokat, screenshot-okat lehet ám tolni
Sajna én még nem tudom kipróbálni... -
gabe96
aktív tag
cm10 changelong-ját hol találom?
-
god992
aktív tag
válasz
Levi941127 #32852 üzenetére
igen, leszeded a szükséges dolgokat, megcsinálod azt ami le van írva a korábban általam linkelt oldalon, és mehet!
-
banuszzs79
tag
Na király ezt én ugyan végig nem szenvedem felét nem is értem...nekem ez tul bonyolult...
-
god992
aktív tag
válasz
Levi941127 #32849 üzenetére
igen erre gondoltam, itt egy leírás!
http://www.lg-phones.org/how-to-flash-lg-optimus-2x-to-android-2-3-4-gingerbread.html -
Levi941127
senior tag
-
god992
aktív tag
válasz
banuszzs79 #32844 üzenetére
az a T-sem lehet valami régi, mert a BB verzió a tegnapi dátumra utal, de innen már ha jönnek az új verziók azokat kdz, vel simán rá lehet nyomatni!
-
god992
aktív tag
válasz
Levi941127 #32845 üzenetére
az UpTestEX_mod2_marwin nevű exe-sel, és pár hsz-el feljsebb linkeltem egy eljárást amit előtte végre kell hajtani!
-
Crytek
nagyúr
Ezt az új kdz-s verziót hogyan kell felrakni?
Valaki leírná magyarul érthetően?
Most ez van a telón: Android 2.3.4
Kernel 2.6.32.9 -
banuszzs79
tag
Azt irják közben nézem hogy az e a legújabb...
-
banuszzs79
tag
V28E is van meg T is melyik a jobb esetleg van harmadik is? Benne vannak az Lg szoftverek is meg ilyesmi?
-
Máté94
addikt
Nekem abszolút nem működik a KDZ extract...
-
banuszzs79
tag
Zsir akkor mond el légyszi hogy kell feltenni és honnan letölteni lépésről lépésre és már teszem is fel
a kicsikét
-
god992
aktív tag
na nálam az új leak fut egyenlőre gyönyörűen, sajnos telepítés után nyomnom kellett neki egy factory resetet, mert ahogy djangoféle romra ráflesseltem a phone.process.com vagy mi ... mindig leállt, de így teljesen jónak tűnik
de ügyes vagyok nem másoltam le a cuccaimat a belső sd-ről... nem baj a lényeg úgy is a küldőn volt hálistennek
-
banuszzs79
tag
Fel tudja valaki tenni vagy feltette már és hogyan kell mi ez a kdz valakinek már info felteszem izibe...egyébként létezik hogy mostani cm10 es progik meg beállitások megmaradjanak vagy gyalulni kell?
-
Psychonaut
veterán
válasz
banuszzs79 #32834 üzenetére
Gyári, de mivel még nem verték nagy dobra a megjelenését, ezért leak. A két fogalom egyáltalán nem zárja ki egymást.
-
dergander
addikt
Win8on feszt leáll a marwell program nemtudok flashelni,valami ötlet?
-
banuszzs79
tag
Mi az a csak leak most akkor van vagy nincs gyári ICS amúgy akármi is jött ki gyári annak az alapja most sokkal tutibb nem thát a cm-esek gyorsabban és pontosabban tudnak majd fejleszteni ha jól gondolom esetleg ennek a bb-je már tökéletes lesz a cm10-hez?
-
Tutu7030
veterán
A mai cm10-et próbálta már valaki?
-
Levi941127
senior tag
CM10 után lehet kdz-vel frissíteni ezt a V28T ICS-t? vagy inkább álljak vissza gyári romra és utána kdz?
-
gentlemann02
tag
Hopp lehet én voltam a falfék nem engedélyeztem újra az lg modemet most megtettem és megy újra a smartflash mindjárt kiderül hogy jó e.....
-
gentlemann02
tag
Na smarflash elvérzet error maradna az nflash
-
8Zolee8
csendes tag
Lesz hamarosan cwm telepítős változat is.(persze sok app kiszedve, hogy ráférjen a régi system partícióra)
-
gentlemann02
tag
Na feldobtam jó hír magyar nyelv van benne tetszetős a rendszer csak nekem valamiért a kdz-s telepítés nem ment végig először de mégis elindult a rendszer csak épp a hállozatott dobálta el most újra smartfleshelem azt újra kdz meglátjuk mit hoz jó kis nap reggel óta romolás nagyon finom .....
-
SBMke
tag
Hali,
a CM10 böl nekem a 6 odikai volt a legjobb, azóta most rosszabb lett és a hívás kicsit elbaszódott, nem mindig hallanak a tuloldalon, szoval visszarakom a cm10 1106 ot. vagy ha addig teszteli valaki, akkor ezt ami most megszökött
Más :
Megjött a potaksi + töltö kombó.
Ebay ról rendeltem 1 töltö + 2x pótaksi 1800mAh.Összesen pack shipmenttel együtt 3100 forint volt, és ahogy nézem elég jó
15 perc beszélgetés, folyton nyomkodott viber + 3g és 93 % nál járok. ( kb 30 perce van benne ).
Csak FYI volt
Üdv
-
stickrs
senior tag
-
babhun
aktív tag
Ha valakinek sikerül felrakni, írja meg lécci hogyan kell! Miről kezdte, hogyan csinálta! Köszi!
-
gentlemann02
tag
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy miért lehet az hogy probálom cwm-ből felrakni a django manuche 1.6.1 et és ha végez ujrainditom a rendszert és csak villog az lg felirat majd kikapcsol az 1.7-nél pedig a telepítés elején még 0.000% nál visszalép cwm-be sajnos
-
babhun
aktív tag
Vééééégreeeeeeee!
A KDZ-t hogyan is kell felrakni?
-
wolruf
őstag
Tudtam, hogy akkor jön ki, ha eladom. Örüljetek nekem
-
Pistiboy88
aktív tag
válasz
8Zolee8 #32811 üzenetére
Hm kdz telepitos. Jol hangzik, csak pont ilyenkor megyek dolgozni. Majd ha holnap lesz időm meg is nézem. hátha már ez tökéletesen működik. cm10ből már elegem lett, azért is használok most v30c hybridet. Ezzel most nincs sok gond. vagyis van, de az tulelheto. Remélem ez fain.
-
8Zolee8
csendes tag
Van új ICS P990 leak: link
-
andriska0725
tag
tegnapi nightly-t megéri feltenni? javítottak valamit? mondjuk a telefonálásban??
-
SamS20
senior tag
Nekem mikor beszart a cm10 akkor anyám mondta hogy "fiam rakd vissza azt a romot amivel még hallottalak is"
Nekem most 1.7django van rajta és ameddig nem lesz jó a cm10 addig nem is váltok mert jó lenne ha a telo kibirna legalább egy napot.... -
stickrs
senior tag
válasz
banuszzs79 #32799 üzenetére
999%? azigen
-
-
deminos
aktív tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 SM-A127F/DSN - 64GB, Dual SIM!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest