- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali médialejátszót?
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
tami92
aktív tag
Sziasztok. A tegnapi naptól kezdve áteveztem japán vizekre, egy xperia sp személyében. Köszönöm a rengeteg hasznos tanácsot amit adtatok és a sok segítséget. A 2x a családba marad, asszony örökölte meg
-
tami92
aktív tag
válasz
Balázs1986 #44548 üzenetére
Ja, én egyáltalán nem a 2x-re gondoltam. valami friss modelre gondoltam, xperia z, optimus G vagy hasonlóakra, mint mondjuk pl régebben a defy, mert az ha jól tudom szolgátatóknál is független volt
-
tami92
aktív tag
Sziasztok. Nem tudjátok véletlenül, hogy a Telekom-nál vagy a Telenornál van-e olyan telefon ami kártyafüggetlen? Rootolás és egyéb mókolások végett kérdezlek titeket, hátha tudtok segíteni.
-
tami92
aktív tag
Mindenkinek Kellemes Ünnepeket!
-
tami92
aktív tag
válasz
cjvt3o #44329 üzenetére
A 7.-eit még nem próbáltam de a 4.-ei nem volt annyira instabil "csak" amikor lezártad a kijelzőt egyből újraindult meg nem volt benne wifi, amúgy jónak tűnik
szerk.: Ja meg még annyi, hogy ha felrakod esetleg, akkor keres hozzá 4.4-es KITKAT GAPPS-ot mert amiket ajánlottak hozzá nekem nem működött
-
tami92
aktív tag
válasz
Balázs1986 #44225 üzenetére
igen gondolkoztam az optimista G-n is csak azért a Nexus az Nexus, és a G-nek nem tudom milyen a háttere. FM rádiót pedig spirit fmmel megoldom
-
tami92
aktív tag
Sziasztok! Elég jó kis közösség van itt a fórumon, ezért kérdezlek titeket. Új készülék vásárlása előtt állok, csak egyenlőre még nem tudok dönteni. Egy Nexus 4 és egy Xperia Z között vacillálok. Szerintetek melyikre lenne érdemesebb lecserélni?
-
tami92
aktív tag
válasz
Levi941127 #44092 üzenetére
az LG 3.0 launcherre gondolsz? ha igen akkor itt megtalálhatod. én is innen szedtem le és ha a nova launceher nincs fent akkor ezt nyomatom
-
tami92
aktív tag
válasz
Levi941127 #44083 üzenetére
valóban rég lehettél erre
nézz szét XDA-n. már működő cm10.2 is van
-
tami92
aktív tag
válasz
Balázs1986 #43849 üzenetére
Ezt a szemét bandát... Biztos a másik 2 is ezt csinálta volna. Azért az úgy szép hogy független telefont olcsóbban megveszel mint egy függött
-
tami92
aktív tag
válasz
Balázs1986 #43841 üzenetére
Akkor jó kis ajánlatot kaptál a telenortól
Használd egészséggel, és köszönjük a telefonnal kapcsolatos munkáidat
-
tami92
aktív tag
volt mar olyan valakinek h ezen a k@rva telefonon a CWM ROM telepites kozben formazta a belso sd-t? jellycream 1.2rol van szo. esetleg vissza lehet allitani azt ami rajta volt? leginkabb a kepekre gondolok. elore is koszi
-
tami92
aktív tag
válasz
pach-adams #43420 üzenetére
szerencsés vagy
-
tami92
aktív tag
válasz
Meszes1991 #43417 üzenetére
annyi probléma van vele szerintem , hogy ami volt rajta Android az NewBL-es amit meg te akartál felrakni az OldBL-es(ha a hivatalos CM oladlról szedted le.) Ha így van akkor innen szedd le a romot ami new BL-es és a hozzátartozó gappsot és rakd föl.
-
tami92
aktív tag
válasz
Balázs1986 #43386 üzenetére
remélem kezdett valamit a RAM kezeléssel, mert most megint földhözk@rtam ezt a kib@szott telefont...
benyomtam a home gombot hogy felpakoljam a fényerőt maxra, mert rohadtul zavart hogy folyamatos változtatja a fényerőt, erre bezárta a játékot..kérdem, minek kell EZZZZ?????
-
tami92
aktív tag
válasz
karcsika98 #43356 üzenetére
valami hasonló
andriska0725 : kowalski 125 a kernel
david_97 : new bl
-
tami92
aktív tag
válasz
andriska0725 #43351 üzenetére
nekem a Tonyp féle cm10.1 (04-es) verziója átlagosan kibír 1 napot
pedig szerintem az aksim kezdi magát megadni
-
tami92
aktív tag
válasz
umbibumbi1 #42728 üzenetére
Az nem is lesz jó ha new bl-én van a telod. Én old bl-rel használom és v20q bb-vel és működik az autó óra.
-
tami92
aktív tag
ennyi off sz@rságot, tököm tele van az ilyennel ...
-
tami92
aktív tag
válasz
Balázs1986 #42494 üzenetére
megpróbálom
-
tami92
aktív tag
sziasztok. valakinek nincs valami praktikája/megoldása a bekapcsologombra? olyan problémám van vele hogy valamikor 3szorra birom csak bekapcsolni a kijelzőt. a hangerő+ is kezdi megadni magát szóval az se jó hogy azt állítom be kijelző bekapcsra.
-
tami92
aktív tag
válasz
babhun #42447 üzenetére
én a boat browser mini-t használom és teljesen meg vagyok vele elégedve
-
tami92
aktív tag
válasz
Balázs1986 #41518 üzenetére
tonyp féle cm10.1-ről lehet tudni valamit? most a beta11 cm10.1 van fent ics bl-en de ma majdnem földhöz basztam a k*rva telefont... lehet nekem túl nagy az elvárásom telóval kapcsolatban
-
tami92
aktív tag
válasz
Balázs1986 #41495 üzenetére
+1
-
tami92
aktív tag
válasz
Balázs1986 #41423 üzenetére
azon gondolkodtam h lehet a recoveryvel van baja a tweakpacknek. most nem tudok felrakni 5.xxx recovery-t de mind1 is nem éri meg ennyit sz*pni vele.
-
tami92
aktív tag
válasz
Balázs1986 #41421 üzenetére
így is bootloop az eredmény, majd még megprobálom milyen a gueste féle hybrid mert régen azt sokáig használtam ha nem válna be akkor megpróbálom majd fullwipe-os dolgot.
-
tami92
aktív tag
válasz
Balázs1986 #41419 üzenetére
hát az úgy elmaradt
-
tami92
aktív tag
válasz
Balázs1986 #41417 üzenetére
Ugyan így csináltam, CWMes telepito v20q arra a tweakpackod és bootloop. Nem tudom mi lehet a gond.
-
tami92
aktív tag
válasz
Balázs1986 #41361 üzenetére
Szia Balázs. Ezt a tweakpackot amit csináltál fel lehet rakni v20qra? Mert én felraktam de csak bootloop volt az eredménye, vqgy miz csináltam rosszul?
-
tami92
aktív tag
válasz
Balázs1986 #41378 üzenetére
Nekem most a 20.ai nigthly van fent és kemény 40 óránál tartok
-
tami92
aktív tag
válasz
Balázs1986 #41372 üzenetére
Balázs te még mindig Official cm10.1-en vagy? mert nem nagyon panaszkodsz a telóra és kipróbálnám milyen az
-
tami92
aktív tag
valaki nem tud esetleg olyan megoldásról h pl. 2.3-as gyári romhoz meg lehetne azt oldani hogy zene hallgatás közben a hangerő gombokal lehessen számot váltani úgy mint a CM romoknál? ha valaki tud valamit akkor ne tartsa magába kérem
vagy esetleg még STOCK ICS alá
-
tami92
aktív tag
válasz
Balázs1986 #41354 üzenetére
elvileg volt már aki elkezdte h átportolja de nem sikerült neki mert arra hivatkozott h a verzió számok különböznek és nem megoldható. azóta le is tett róla , nem tudom h más próbálkozott-e vele, lehet érdemes ott is körbenézni
találtam egy ilyet [link] lehet cm10-zel működik
-
tami92
aktív tag
válasz
biglion-lord #41065 üzenetére
én úgy szoktam h a google-ös email címmel szinkronizálok és utána új romnál pedig csak simán vissza szinkronuzálja a telefonra és bummm... "így lett a csokapik"
komolyra fordítva így a legegyszerűbb sztem és a leggyorsabb módszer.
-
tami92
aktív tag
válasz
Pistiboy88 #41037 üzenetére
rá lehet varázsolni az ui-t
-
tami92
aktív tag
valaki esetleg próbálta már az új miui-t (beta 2) ? valaki nem tudja esetleg hogy a root-ot jogot h kell beállítani?
ez volt a problémám az előzővel is. -
tami92
aktív tag
válasz
SigmaW #40750 üzenetére
nem értem ha nvflashbe fölismeri akkor miért a smartflash-el szarakodsz?
nem lehet h valami félre néztél és smartflash mód helyett nvflashmodba indítottad a telót?"kapcsoljuk ki a telefont és vegyük ki belőle az akkumulátort
- csatlakoztassuk a telefont az USB kábellel a számítógéphez miközben folyamatosan nyomva tartjuk a „hangerő le” gombot. "így csatlakoztattad a telefont vagy úgy h nyomtad a hangerő+ és a hangerő-?
-
tami92
aktív tag
válasz
mr.szabados #40507 üzenetére
mi lesz az utód?
-
tami92
aktív tag
válasz
darthdenes #39927 üzenetére
remélem full-hd-ba megfelel
[link]
-
tami92
aktív tag
válasz
cassius.clay #39882 üzenetére
nem feltétlen beta állapotú a rom, csak sztem a fejlesztőnek ez az elnevezés jött be.
-
tami92
aktív tag
válasz
mr.szabados #39571 üzenetére
egyenlőre csak old bl-re van de a fejlesztő azt írta hogy folyamatba van ics bl-re. hát igazából annyit tudok róla mondani h ha betölt a rendszer akkor elég "smoot" az egész.
ami nem működik :
-telefonálás
-nekem a wifi se
-kameraamúgy ha valaki old bl-en van akkor érdemes ki próbálni mert tényleg nagyon pofás.
-
tami92
aktív tag
jó lesz ez az ubuntu ha egyszer elkészül
ma de. nyomkodtam egy kicsit, de azért még nagyon alfába van a rendszer
-
tami92
aktív tag
válasz
biglion-lord #39511 üzenetére
ezzel a temasek féle cm10.1-gyel egy du alatt több BSOD-om volt mint a hivatalos nigthly-val egy egész hét alatt(2-0)azt hiszem megy is vissza a nigthly.
más: alig várom már az Ubuntut hátha az majd
-
tami92
aktív tag
válasz
mr.szabados #39380 üzenetére
én tegnap legalább 2órán keresztül próbáltam felrakni mikor újra elolvastam a "Does not complete the boot yet" szóval még nincs rendes
-
tami92
aktív tag
sziasztok. jelenleg cm-10.1-20130219-NIGHTLY-p990 van fent. az lenne a kérdésem h ha újraindításnál nem jön elő az a 3 választható fül(újraindítás,recovery,bootloader). és így csak manuálisan tudok belépni a recoverybe. próbáltam a django romjában lévő quicbot bebootolni a recoverybe de úgy is csak simán újraindult.
-
tami92
aktív tag
válasz
Balázs1986 #39133 üzenetére
valamit a speciális állítgattam én is , és most elvileg nekem is jó
-
tami92
aktív tag
válasz
Balázs1986 #39130 üzenetére
az zsír mert épp a swype ami nagyon tetszik benne
de akkor megválok tőle mert nagyon bejön a billentyűzet.szerk. kipróbáltam de úgy se jó nekem
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Villanyszerelés
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest