Új hozzászólás Aktív témák
-
kurion
senior tag
Kösz mindent srácok, a mai nap megváltam készülékemtől.
-
válasz
Tesztelo.hu #26096 üzenetére
V20S Tweak.
Viber, gtalk, facebook, meg ami még pár dolog fut a háttérben.
-
válasz
Levi941127 #26091 üzenetére
Hát nem tudom, azt a romot nem próbáltam, de nekem rengeteget gyorsult már az 1.2GHz-re vételtől is...
Amúgy jelenleg a V20S-t használom, 1 maggal, és 1.4GHz-en. Gyors, mint állat
-
ntomka
nagyúr
válasz
balazs8907 #26087 üzenetére
Akksi persze, hogy ugrál, mert a DS verziót tetted fel. Ezerszer ki lett tárgyalva itt a topciban, hogy ennek a verziónak ez a hátulütője.
-
válasz
Levi941127 #26088 üzenetére
1500on azert pirit a kicsike. 7300pont antutuba.
-
balazs8907
tag
válasz
Levi941127 #26088 üzenetére
nem várok eget rengetőt, de pont az hogy még minimálisan sem gyorsult a teló. Minden más romon érezhető volt a gyorsaság javulása.
-
Levi941127
senior tag
válasz
balazs8907 #26087 üzenetére
Ne várj olyan egetrengető gyorsulást, az a rom 800 mhz-en is gyors, fölösleges az OC...
-
balazs8907
tag
két napja használom a kang cm7.2+ etana_oc_ds 3.0.34-es kombót. Ma elkezdtem egy kicsit tesztelni az overlclock adta lehetőségeket. Amit tapasztaltam az nagyon nem teszik. Először felhúztam 1.1ghz-ig de simmilyen gyorsulást nem észleltem a benchmark programok kivételével.Aztán jött 1.2, de szintén nem történt gyorsulás. Egészen 1.5-ig húztam és semmi. Továbbá az aksi százalékos kijelzésem sem ok, mert egyszer mutat 27-et utána felugrik 35-re. Össze vissza mutatja a töltöttséget.
set cpu adatok:
quadrant adatok:
(Nem tudom mi az a BogoMIPS de az eddig csak 2998 volt
Az egyik progi csak egy magot mutat míg a másik kettőt. Nem értem.
-
wolruf
őstag
válasz
Sousuke #26085 üzenetére
Na, akkor kérdés
Neked hány napig van átlagban bekapcsolva a telefon? Nem lassul le használhatatlanra 3-4 nap után? Milyen gyári alkalmazásokat futtatsz? Nekem a v20s rettenetes élmény volt. Egyetlen előnye annyit tapasztaltam, hogy sokkal gyorsabban mászott fel hálózatra. -
Sousuke
tag
Nekem jelenleg a V20S van rajta, semmi bajom nincs vele, bár én a V10B-ről frissítettem erre, szóval nem tudom hasonlítani más verzióhoz. Elégedett vagyok így vele, bár a kisördög folyton motoszkál, hogy főzött ROM-ot is kipróbáljak
A frissítést az LG Mobile Support Tool-al csináltam, igaz kellett pár próbálkozás, mire kiismertem a programot, hogy melyik utasítása fals információ, de végül sikerült -
-
kurion
senior tag
válasz
Levi941127 #26078 üzenetére
beállítások->A telefonról->szoftverfrissítés
És ha ott kipipálom az Automatikus ellenőrzést ott írja
-
kurion
senior tag
válasz
Levi941127 #26076 üzenetére
igen igen
nagyon tájékozottak vagytok
Hát a 2.2 volt letöltve gépre
aztán PC progival meg nem sikerül frissíteni
esetleg erre valami megoldás .D
-
kurion
senior tag
Nem tudom jelent e valamit de a telefon azt írja gyári 2.2-vel hogy a következő frissítés 2012.09.20 lesz elérhető.
-
kissb2011
csendes tag
válasz
bull84ghia #26071 üzenetére
Így csináltam én is előszőr de azt írja hogy üres a névjegyzék nem tud mit importálni:S áttette m egy másik teloba a SIMet és 150névjegyzék van rajta, nem tudom mibaja
-
kissb2011
csendes tag
Sziasztok! Feltettem a stabil cm7.2 öt és nem látja a SIM kártyán lévő telefonszámokat, nem tudjátok mi lehet a hiba? temasek kernelt tettem fel hozzá. köszi előre is a választ.
-
zsoltix
tag
Sziasztok! cm 7.2 höz szeretnék olyan kernelt ami stabil, gyors és jó az akkuideje. Tudnátok ajánlani valamit ha lehet linkel eggyütt. Köszi
-
Levi941127
senior tag
Kedves fórumozók, lenne egy kérdésem: Ha még él a telenoros garancia és úgy beviszem függetleníteni a telenorba, akkor kifüggetlenítik a garancia elvesztése ellenében?
-
-
-
-
Superbad
tag
Hali!
Lenne egy olyan problémám, ami nem tudom, hogy csak nálam jelentkezik-e, de állandóan "ledob" a gsm hálózatról a telefonom.
Több romot használtam már, de mindegyikkel megvolt ugyanez a probléma, így valószínűleg valami hardveres gond lehet. (?)Vizsgáltam milyen rutin útján jön elő ez a probléma, de nem sikerült megfejtenem. Totál randomnak tűnik.
Találkoztatok már ezzel a problémával? Van esetleg erre orvosság? Vagy cseréljem le a ..... ? -
besti
csendes tag
Nemrég raktam fel a Tegra 2-es Galaxy Tab 10.1-re az ICS-t. Azaz, már van olyan Tegra 2-es kütyü, amiben nem Nvidia UMTS chip van és elkészült rá a ICS. Remélem lassan azért az LG-nek is sikerül.
Egyébként jelentősen jobbnak érzem az ICS-t a HC után (a makro laggok mostmár inkább mikro laggok
, na nem lett azért egy iPad), ejj ha telefonon is megkapnánk, project butter nélkül is sokat javulhatna a gyári rom, böngésző...
-
Bolond^^
tag
ja, és temasek kernel alatt se olvassa most az SD kártyát.... a k**** *****!!! :@
-
Bolond^^
tag
Nem bírok más ROM-ot rakni telefonra a mostani wiui-n kívül mert mindig bootloop-ot kapok. NOVA HD régen 2-3 perc alatt betöltött most 10percig hagytam és semmi.. backup-al visszaraktam a wiui-t. Tanács?
-
babosf
aktív tag
válasz
Pistiboy88 #26042 üzenetére
köszi, erről a swapról egy kicsit bővebben írnál.
üdv -
5ent1nel
aktív tag
válasz
Tesztelo.hu #26055 üzenetére
Itt Temasek CM7 + alap Etana kernel és 170MB körüli (168-173) a szabad RAM. Szintén semmi extra nem fut, és nem is buheráltam semmit rajta!
-
kurion
senior tag
válasz
Tesztelo.hu #26055 üzenetére
Megnéztem már én is. 192MB szabad átlagban. 5 oldal full widgetekkel(időjárás, közösségi oldalak) mellette egyedi lockscreen ami szintén zabálja szerintem a dolgokat.
-
kurion
senior tag
válasz
Pistiboy88 #26053 üzenetére
itt azt írják várható
nekik van ICS is
persze olyan mint a többi
-
Pistiboy88
aktív tag
válasz
Levi941127 #26050 üzenetére
Nem tudok róla, hogy gyári romhoz lehenne ram hack-es kernel.
Más, JellyBean-ről nem tudtok semmit? Csinlják-e már, vagy valami. Csak jó lenne, ha lenne egy CM10. Bár előbb driverek kellenek.
-
balazs8907
tag
és a cm9-en (nova hd) tudok valahogy ext4 fájlrendszert csinálni?
-
ntomka
nagyúr
válasz
balazs8907 #26049 üzenetére
Ott alapból az a hátráltató tényező, hogy nincs nvidia driver. Amúgy GB aalapú ROM-okon sem panaszkodott még senki azzal, hogy problémája lenne a 48MB elvonás miatt. Ez a határ. 64MB-tól kezdődnek a problémák.
-
Levi941127
senior tag
válasz
Pistiboy88 #26046 üzenetére
Még egy kérdés: gyári rom alatt létezik ramhack?
-
ntomka
nagyúr
válasz
balazs8907 #26047 üzenetére
Felesleges lenne. Egyrészt 48MB-nál semmi nem szenved csorbát, másrészt nincs grafikus gyorsítás rajta, úgyhogy nem tudnád kihasználni amúgy sem.
-
balazs8907
tag
Sziasztok! A nova hd 1.1.0-bal valahogy kilehet kapcsolni a ramhack-et? Nem akarom hogy a gpu-ból elvegyen.
-
Pistiboy88
aktív tag
válasz
Levi941127 #26043 üzenetére
Itt megtalálod, amit használok.
Azóta pár kernel beállítás más, de azzal mindig játszok.
reflxx
Titanium Backup, vagy akármien root-ra képes fájlkezelő. -
Balázs1986
őstag
-
reflxx
aktív tag
válasz
egy hülye kérdés : ezeket a programokat amiket nem használtál hogy törölted?
-
Levi941127
senior tag
válasz
gyári romot használsz? ha igen, dobnál egy linket a kernelről?
-
Pistiboy88
aktív tag
válasz
Pistiboy88 #26039 üzenetére
Na, akkor mondom is, hogy nálam még mi, hogy van. Car home, alap weather widget, billentyűzet, SNSl, Fsecure, Zene 4.0 meg még amit találtam haszontalan hülyeség törölve. Alap launcher jegelve, helyette a Holo nevezetűt használom, weather widgetnet a HD widgetet, billentyűzetnek pedig a SwiftKey 3.0-át.
A kernel progiban a swap be van kapcsolva, egy kicsit variáltam, hogy a második mag csak akkor induljon be, ha 1500ms-nál tovább megy 800Mhz-en az egyes mag, s ennyi volt az egész módosításom.
-
Levi941127
senior tag
V20q_Tweak_Pack_V3_FD_on_by_Flix123.zip
V20q_Tweak_Pack_V3_FD_off_by_Flix123.zipaz FD on/off mit takar?
-
Balázs1986
őstag
válasz
babosf #26035 üzenetére
Sajnos a hw anyagminősége olyan, hogy ami az egyiken megoldható, az a másikat lelohasztja. Ezért nem szerencsések az végletekig "optimalizált" dolgok sem, jó eséllyel a készülékek felén nem fognak menni. Esetedben is ez lehet, talán pont ez a kikapcsolt 2 mag a RAM telepakolásának az oka is. Tegyél fel HP-t aztán meglátjuk, mi lesz
(most nézem, a v20s tweak-ben alapból ez a kernel van: Kernel: guestekrnL-FlixEdition-v1.3.1-Power)
-
Bolond^^
tag
válasz
machogrande #26034 üzenetére
Ha neked nem fog hiányozni a videózás és a videó nézés akkor ICS-t rá! nekem nagyon tetszik, iszonyú gyors a NOVA HD, ráadásul LG UI 3.0
csak nekem kellenek a videók ezért bukott ügy..Más: Most veszem észre hogy benne van a wiui-ban a gyári időjárás widget. fuu, legjobb.
mindig is kerestem valami jót de semmi nem volt az igazi. de szerintem ez nagyon szép..
-
reflxx
aktív tag
Üdv! Most már (vére!!!!) sikerült root-olnom a telefont. Felraktam rá egy newmiui nevű témát ami tök jól néz ki meg minden, de
[link]
Ezt szeretném kijavítani a telefonon... Mit ajánlanátok?
Előre is köszi! -
babosf
aktív tag
válasz
Balázs1986 #26033 üzenetére
pistiboy88 ajánlotta a párost, mivel a kernel automatikusan kikapcsolja a 2. magot, ezért az akksi sokáig bírja, a memória is 170M volt neki több nap után....
na, nálam ebből egyik sem játszik
azért kérdeztem, hogy esetleg a kernel beállításoknál kell valamit okoznom -
machogrande
tag
sziasztok ,
2x telefonom még a gyári 2.3.4 szoft van ,Lg nagyon nem erőlteti a frissítést...érdemes valami buherált rom-ot felraknom /ics/ vagy elégedjek meg ezzel?
-
babosf
aktív tag
válasz
Balázs1986 #26030 üzenetére
az nem lehet, hogy a gueste sz..at?
a múltkor is azért raktam vissza a V20o-t mert a V20r plusz gueste-nél 2-3 sec eltelt mire történt valmi, ha rányomtam valamire.....
v20s-re jó az a HP ami a leírásomban szerepel?
köszi -
babosf
aktív tag
válasz
Balázs1986 #26028 üzenetére
már csak 20-25M
csak alkalmazásokat raktam vissza a titaniummal.
van egy két futó alkalmazás ami érthetetlen számomra....biztonsági mentés?
a gmaps is elvisz vagy 20-at pedig nem is megy,,,,, ?
hotels.com alkalmazás szálloda keresés) visz 4-et pedig amióta újraraktam a telcsit nem indítottam el..... ?
WTF? -
Balázs1986
őstag
válasz
babosf #26027 üzenetére
40-45Mb 1 nap után?
Nálad vagy valami program zabál, vagy ennyire el van toszva a v20s patch-je. De inkább valami programra tippelnék. Vaaaagy...ha esetleg visszatetted a lementett dolgaidat, véletlen nem csináltál rendszerbeállítás-visszaállítást is? Az nem mindig tesz jót.
-
babosf
aktív tag
válasz
Pistiboy88 #25606 üzenetére
szia,
felraktam és is a V20s-t, a tweaket és a kernelt.
háááát, egy napja vann fenn, szinte semmit nem használom, mert szabin vagyok, akksi most
29%, szabad memória 40-45M között mozog.
Esetleg a kernel progiban kellene állítanom, tudnál segíteni?
köszi.
üdv. -
Tegnap picit "baszogattam" a telót.
Go Launcher Ex van rajta. Hihetetlen smooth, gyors, UI 3.0 skin, tehát szép is.
V20S rom, kiváncsi voltam, mit tol egy mai egymagoshoz képest. Úgyhogy szépen letiltottam a 2. magotA cucc valami brutális még így is. Antutuval teszteltem.
800MHz-en 3200 ( a ram felére esik... nagyon belassul 800MHz-en. Nem tudom miért... )
1000MHz-en 4200pont
1400MHz-en 5200pont. 1 maggal. Azért az kemény. Nem sok telefon tud 1 maggal 4000 fölé menni...Minden tisztelet a Tegra2-nek.
Azt nem kell mondanom, hogy 2x1400MHz-en brutális a teljesítménye, semmi, azaz semmi nem tudja megakasztani.
Akksi viszont bevállt. 1600mAh, 1500Ft volt a speedshopba, és 1 napot kibír gond nélkül egész napi wifi, net, zene, játék mellett... A gyári nagyon merül. Az valszeg nekem már rossz, elvégre kicsivel több, mint 1 éves.
-
dongasre
tag
Sziasztok
Ma vettem egy O2X-et és rootolni szeretném...kaptam is egy leírást az UnlockRoot programhoz de viszont...azt írja hogy Usb hibakeresés pipa be(megtettem) majd adattár módba csatlakoztassam de viszont mikor csatlakoztatom a usb hibakeresés nem marad kipipálva. ez mitől lehet? és így a root se működik.... ötlet?
-
Bolond^^
tag
válasz
ntomka #26016 üzenetére
#######################
## Regular device mount
##
## Format: dev_mount <label> <mount_point> <part> <sysfs_path1...>
## label - Label for the volume
## mount_point - Where the volume will be mounted
## part - Partition # (1 based), or 'auto' for first usable partition.
## <sysfs_path> - List of sysfs paths to source devices
####################### Internal SD card
dev_mount emmc /mnt/sdcard 9 /devices/platform/tegra-sdhci.3/mmc_host/mmc2# External SD card
dev_mount sdcard /mnt/sdcard/_ExternalSD auto /devices/platform/tegra-sdhci.2/mmc_host/mmc1Parancsolj
-
Dusee
őstag
válasz
ntomka #26013 üzenetére
most hogy mondod, nekem is van előtte #.
nekem van egy olyan problémám, hogy egy ~negyed óra wifi-zés után nincs mobilnetem, unknown-t ír a mobilhálózat típusához.
ennél a sornál meg írnak ehhez kapcsolódóan, szóval kicsit megörültem
most kivettem előle a #-et, meglátjuk mi lesz. -
ntomka
nagyúr
Erre van megoldás! Én is ütköztem vele, de csak annyi, hogy a build.prop-ban elcsesz egy sort. Mindjárt kimásolom.
Szerk.:
/system/build.prop
Itt keressétek ezt a sort:
ro.additionalmounts=/mnt/emmc
Írjátok át erre:
ro.additionalmounts=/mnt/sdcard/_ExternalSD
Mentés, reboot.
Ez vadonka kernelének hibája. Optimalizálgat a build.prop-ban, ami még nem is baj, csak azt nem veszi figyelembe, hogy az előbbi verzió a CM7-hez jó, míg az utóbbi kell a MIUI alapú ROM-oknak.
-
peter_27
aktív tag
válasz
Bolond^^ #26000 üzenetére
Dusee, Bolond^^, Cruiserke, próbáljátok ki Temasek kernellel [link], vagy skynet kernellel, (skynet kernelt nevezzétek át pontosan így: Skynet48_v1.0-anim-font-gapps.zip) esetleg a rom saját kernelével. Érdekes ez az sd hiba, én soha nem találkoztam vele a saját telefonomon, de a kollégám és öcsém telefonján is előfordult már pedig ugyanazt a romot/kernelt raktam fel nekik mint magamnak. Sokáig egy noname 8GB-os cl10-es kártyát használtam, most egy 16GB samsung cl6-os kártyám van, mindkét kártya win alatt volt formázva FAT32-re.
-
Dusee
őstag
válasz
Bolond^^ #26000 üzenetére
eddig cm9 alatt működött gond nélkül, most meg egyszer csak semmi...
a kártyaolvasó és a kártya (nekem legalább is) tuti jó, mert cwm-ben a mounts and storage részben ha rányomok a mount USB storage-ra, akkor gépen megjelenik az sd kártya és a tartalma is, tehát vagy kernel vagy rom gondszerk: valami kernel bug lesz, az etana XDA topikjában mások is panaszkodnak: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Samsung LCD és LED TV-k
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen egeret válasszak?
- BIOS frissítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Peugeot, Citroën topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest