- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- ZIDOO médialejátszók
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csorosz
aktív tag
válasz
Tutu7030 #44796 üzenetére
A Wlan megosztás valóban nem müxik. Én mondjuk eddig még nem használtam erre telefont, de hát ugye mindig akkor kell egy opció, mikor éppen nem képes rá a telefon.
A kamera nálam jó. Az én verziómnál már jól működik a beépitett app is.
Ez az első rom, ahol a telejsitményt és a hatásfokot sikerült jól összegyúrni.
USB mód végre tökéletes.
HDMI nem működik vele. (szerintem Gjangoval sem, de javits ki)
BT zeneátvitelnél ez az első rom,ami átviszi nekem egy JVC fejegységre a számok cimét, album cimet stb..
Viszont nagy fekete pont a BT kihangositás hiányának. (ha cserélem a telefont, ezért fogom, mert cégesnek használom, és sokat dumálok rajtakocsiban, úgyhogy most jack-en keresztül hangosodik)A gyáriakhoz képest mindenképp hatalmas előrelépés van megbizhatóságban, gyorsaságban.
Ha valakinek fontosak a HDMI, usb thetering opciók, az maradjon a gyári megoldásnál.Ez a rom sem teszi S3-á a telefont, viszont az "új-teló érzés" maximális.
Én a django-t nem ismerem, csak gyária romokat, illetve egy cm10-es tonyp ics-t használtam eddig.
Azktól fényévekre jobb, jobban konfigurálható, gyorsabb, stabilabb.
De már nagyon ismételem önmagam. -
Balázs1986
őstag
válasz
Tutu7030 #43802 üzenetére
igen, ez az, ezen lepődtem meg. 80k plusz az "apró". Vagy nagyon le vagyok maradva, vagy nagyon jó az ár/érték aránya. Majd bemegyek a Telenorhoz, kíváncsi leszek, mit mondanak, ők mennyiért vágnák hozzám bónusz programban (flottás vagyok, egyéni elbírálás van). Elég régóta nem használtam a bónusz keretet, kíváncsi leszek
Zlika: Grat, használd egészséggel
Crytek: Telefonfüggő, mi fog jól menni. Ha szeretsz / van időd kísérletezni kicsit, próbáld ki valamelyik CM10.1-et, vagy moddolt ICS-t. XDA-n minden van.
Én most kísérletezős kedvemben voltam, jó pár hónap után Tonyp-féle CM10.1-ről váltottam, gondoltam megnézem már, milyen a gyári ICS. Feltettem egy V30A-t, épp csak root-oltam pár alkalmazás miatt, meg kiszedtem a Szoftverfrissítés, LG közösségi szar, meg Remote Call app-okat. Ezt leszámítva érintetlen.
Bár, nem tudom, mennyire végleges V30A ez, elég fura hogy 0db mozgó háttérkép van benne alapból -
csampei
senior tag
válasz
Tutu7030 #42683 üzenetére
Csinálj hozzá töltőt!5voltos stab IC meg valami táp,a lényeg hogy egyen kraftal menj a stab IC-be!Vagy PC táp,5 voltos részét (piros tyúkbél+fekete) kötsz rá egy usb aljzatot,és kész is a töltő!Bár kókány,és nem utazó,de célravezető!Másrészt nekem a 850mA-s töltő mellett is merül ha be van kapcsolva a kijelző.Bár én úgy oldottam meg hogy rendeltem egy HTC szivargyújtó töltőt (2000mA) és ha keves a kraft arról küldöm adapterrel!Teljesen bika!
-
Balázs1986
őstag
válasz
Tutu7030 #42464 üzenetére
6.0.1.5 van nálam, ebben megint ott figyel az Advanced menüben (Wipe battery stats). De én is úgy emlékszem, hogy valamelyik régebbiben nem volt ott.
Thor Steinar: ICS alá ROM Manager-rel nem lehet CWM-et pakolni. AIO Toolkit kell, az felteszi.
De mihez kell a ClockWorkMod? Ha szoftvert szeretnél cserélni, és ahhoz, akkor minimum bootloader nyitás is kell (szintén AIO Toolkit). Valamint, ha nem ICS-féle partíciókiosztást használja a kiszemelt ROM, akkor azt is meg kell változtatni (szintén AIO Toolkit).puskmik: Majdnem teljesen jó
Ha úgyis bootloader-t nyitottál, meg másik ROM-ot tettél fel, külön a root nem kellett volna. -
-
Balázs1986
őstag
válasz
Tutu7030 #42395 üzenetére
Hagyd rá, régen még volt pár értelmes gondolata, de most már kizárólag trollkodni jár ide. Nincs más értelmes, használható ROM, csak az ő saját, teljesen egyedi (
) GB-je.
Ilyen screenshot-sorozatot azóta nem csinált, hogy kijelentette, hogy 230 app mellett stabil és gyors a rendszere. Pedig anno hangoztatta, hogy szeret mindent tényekkel alátámasztani. Pedig én kíváncsi lennék akár egy kis videó formájában is arra, hogy megy be a telepített app-ok közé, majd lép át az telefoninfóba üzemidőt nézni (ami persze lassan 1000 óra környékén jár) a gyors és stabil GB rendszeren, 230 napi szinten futó app mellett. De egye fene, pár screenshot is megteszi, csak abból a rendszer épkézláb sebessége nem jön le.
Persze a saját ROM erős túlzás, mert csak össze van ollózva mások munkáiból, és még csak egy "Thanks"-szerű említést sem tesz rájuk a telepítőben. Kifogás: P"rivát használatra van, akkor minek?". Ahhoz képest azért már be lett ide linkelveNa meg a másik oldal: ha privát használatra van, akkor minek vele trollkodni?
Mellesleg, ha tényleg olyan gyors és stabil 500+ órákon át 250 napi szinten futó app-al, akkor le a kalappal, sikerült neki megalkotni azt, amit az XDA fejlesztői közösségnek két év alatt sem...ráadásul pont az ő munkájukat használva...érdekes
Persze még az is fura, hogy a "saját" ROM-jának fájlnevének a vége "api29", aki amúgy XDA és Modaco user is, itt PH-n pedig egy végleg kitiltott tag.csampei: Attól, hogy a hülyeségeidet úgy közlöd, hogy hozzáteszed, hogy azok helytállóak és tények, még ugyanúgy hülyeségek maradnak. Most épp konkrétan erre értettem. Felét ki se próbáltad, viszont itt írják az emberek, hogy megy nekik. Akkor mi a halálról beszélsz már megint?
A bunkó stílus pedig nem ide való. Érdekes módon régebben erről magad is tettél egy megjegyzést. Gyorsan felejtesz
És nem, a PH szakmai topic nem arra van, hogy bunkó, lekezelő hsz-ekkel, meg alaptalan kijelentésekkel gyűjtögesd a hozzászólásaidat. Olvass házirendet. -
-
-
tabletgenius
tag
válasz
Tutu7030 #41488 üzenetére
volt nalam mar 3xr ennyi is ez a ROM, csak 1 kirandulas soran csontra merult es kikapcsolt. Akkor sem mukodott rosszabbul, mint most. (nagyon ritkan erzem, h belassul, de ilyenkor sem alkalmazasokat manualisan kiutnom, magatol megjavul. Lehet egy cache torles meg dobna rajta, de elhataroztam,hogy hagyom amig birja. Habar.. ha hetvegen kijon a vegso valtozat, tuti racuppanok)
szinte orara pontosan azonos idot futottak restart nelkul a kutyueink
David beszolasara szantam a valaszt, de most latom, hogy 1el alabb kattintottam.ajaj, felos, hogy most beinditunk egy lavinat es behavazzuk a prohardver szervereit kepernyomentesekkel
-
csampei
senior tag
-
esox
senior tag
válasz
Tutu7030 #39687 üzenetére
A múlrkori paranoid crash óta megint django x1.4 van a telón, pont uagyanaz a kernel és rom, mint ami kb az elmúlt egy hónapban, most viszont kb délre lemerül a telefon. Az akkuhasználat a wifi-t írja legnagyobb hsználónak, de eddig ilyen problémám nem volt. Általában reggel 6.30kor húzom le a telefont töltőről és este 6ig bírja. wifi, 3g megy folyamatosan. De most és tegnap is már délre szinte teljesen megadta magát.
Kell valami akku reset cwm-ből? Mit javasoltok? -
rbence
senior tag
válasz
Tutu7030 #39453 üzenetére
Köszi,de ezzel se működik,csak alkalmazáson belül,illetve lehalkítom a hangerőszabályzó gombbal és ha megnyitom a quicksettings-t,akkor leveszi az értesítések hangerejét is
Mindegy,akkor erre majd odafigyelek,de úgyis ki akartam próbálni az utolsó,stabil paranoid rom-ot,azzal megoldódna a nyavalyám is -
-
Klon
aktív tag
válasz
Tutu7030 #37657 üzenetére
x1.3 előtt az volt, de az is nagyon merült nekem. Tény, hogy azzal az "Android rendszer" nem zabált ~70%-ot...
Valaki írta tegnap, hogy az X1.2-vel, és KOB0.3-mal teljesített neki eddig a legjobban. Sztem azt fogom kipróbálni.
Semmi ötlet, hogy miért eszi a 60%-ot? Ott a listában nem láttok olyat aminek nem kéne futni? (én nem nagyon értek hozzá)
Új hozzászólás Aktív témák
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Black & Decker töltőt keresek
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest