- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kurzuh
aktív tag
válasz
KD6-3.7 #30298 üzenetére
[Itt folyamatosan változtatják, ha van valami újdonság.]
Engem is már nagyon izgat, szívesen feltenném már, de Bluetooth hiányában ezt nem teszem meg.
-
KD6-3.7
őstag
Hogy állunk? Lemaradtam! sd kártya, hang, wifi/mobilnet fixelve van? Bele van már főzve valamibe csak magunknak kell buherálni?
-
tothl
addikt
Xda-ra tettem fol soundfixet. Csak par file kellett a su660 leakjebol.
Igy mar egesz pofas az ics leak -
válasz
Tesztelo.hu #30294 üzenetére
kiéheztetés?
-
KD6-3.7
őstag
válasz
everest140 #30292 üzenetére
Kicsit elhamarkodott volt amit írtam... nem teszem fel ezt az ICS beherációt sem, mert ebben is sok minden rosszul működik és sok a macera. Marad a Hybrid.
-
KD6-3.7
őstag
válasz
Jimothy #30289 üzenetére
Nekem is a legelső leak-el az volt a baj, hogy megakadt a smartflash telepítés, de vagy 3. próbára csak felment a kicsi ics
Én bepróbálom mihelyst lejön!A nagy telepítgetések után muszáj voltam nvflashel visszahozni az életet a telóba és felkerült utána a 2.3.4 gyári. Hát szörnyű! Tegnap 100%.on volt a teló 4 óra körül és reggel azt vettem észre, hogy csutkára lemerült! Semmire sem használtam amúgy csak 3x csekkoltam a nap folyamán!
2.3.4 felejtős. Hybrid 3.7 + symbiosis kernel a nyerő az ICS-ig!
-
Jimothy
csendes tag
válasz
Levi941127 #30286 üzenetére
Ezt néztem reggel, azt írják, hogy simán smartflash-ből kell, le is töltöttem, viszont utána olvasgattam az ICS threadet és páran írták, hogy megakad a telepítés és a telefon pedig nem reagál semmire, úgyhogy inkább várok a CWM verzióra
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Levi941127 #30286 üzenetére
Bár engem közvetlenül nem érint, de erre kíváncsi vagyok. A 2x-es XDA-s fiúk eddig is ügyesebbek voltak mint a Black-esek.
-
hali_tomi
tag
No egy kis ideig nem néztem a fórumot, és mennyi történés...
Végre van valami.
-
dergander
addikt
Storno
-
peter_27
aktív tag
válasz
tzsolesz #30262 üzenetére
Ha kattintottál volna az általam linkelt oldalon a linkre, megkapod az lg koreai oldalát. Ott kiválasztod a su660 és lám, ott az ics. Linkelni nem tudom a keresést az lg oldalán de itt egy kép róla: [link]
Valamint itt a SU660 ics kdz link:
http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/LGSU660/ASKTDW/V30c_00/V30C_00.kdz
Amiben már nem "rndtestsw" van mint a korábbiban.
http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/RNDTESTSW/LGSU660/SKT/822KY8EP10/V30c_00/V30C_00.kdz -
defy456
aktív tag
Én meg a mi esetünket nem értem, hogy miért: Április óta lenne ics-ünk, de nem foglalkoztak vele... Ha már őket ennyire nem érdekli akkor miért nem hagyták, hogy mások foglalkozzanak vele! szerintem ez a legnagyobb szivatás! Már rég boldog lenne mindenki, és még az lg embereit sem kötné le a mi romunk. De neeeem szívjanak csak a marhák, hogyha voltak olyan hülyék, hogy megvették ezt a telefont! ezt nem tudom felfogni ezt a hozzáállást!
-
deminos
aktív tag
válasz
tzsolesz #30274 üzenetére
Értem, bár felfogni nem tudom miért kell ennyi verziót csinálni egy bizonyos modellből. Csak saját magukat sz.patják vele-> két különböző rom készítése ugyebár, stb....
Egyébként láttam xda-n (bár biztos te is tudsz róla) módosított gyári ICS-t a Black-re, amit a koreai verzióból csináltak. -
wolruf
őstag
válasz
tzsolesz #30276 üzenetére
Én is, nehogy megnyomjam a hangszórót vagy a mikrofont magát. Sajnos a tű befelé nyomja a dzsuvát, nem kifelé, úgyhogy... na mindegy
Most kitaláltam egy olyat, hogy cellux picire gyűrve és odanyomogatva a rácshoz a nagyját leszedte. sajnos a lyukak továbbra sem tisztultak ki, még agyalok az ügyön
-
wolruf
őstag
Kérdés: Ti mivel szoktátok tisztítani (egyáltalán szoktátok?) a telefon alján a hangszóró és a mikrofonnál levú rácsot? Tiszta kosz, szerintem ez is halkítja az amúgy is hatalmas hangerőt
-
deminos
aktív tag
válasz
tzsolesz #30271 üzenetére
A koreai Black miben különbözik az európai-tól?
Csak azért kérdezem, mert a SU660 és P990 hardveresen nem ugyanaz. Ugye a koreai verzióba van középen egy fizikai gomb, ami a többi 2x-nél nincsen és ezért nem jó egy az egyben a miénkre.
Viszont, ha Black-nél nincsenek ilyen különbségek, akkor jónak kellene lennie elviekben nem? -
deminos
aktív tag
válasz
wolruf #30268 üzenetére
Aki ért a Smartflash-hez annak egyáltalán nem bonyolult felrakni. Az általad linkelt xda oldalon már van javított verzió, amiben minden működik. Csak egy baj van azzal a rommal, hogy nem végleges és ezért elég bugos is, elég sok app (pl.:Angry birds
) nem működik rajta megfelelően.
Én kipróbáltam, nagyon bejövős volt (még javítatlanul is), de mindjárt kettő dolgot szomorúan vettem észre:
1. FullHD videó felvételnél akadt(remélem csak az alfa verzió miatt)!!! Pozitívum viszont, hogy 10MBit/s-re növelték a bitrátát. 720p-be viszont tökéletes a videó és szebb is, mint GB-n.
2. Még mindig nincs autofocus videózás alatt, ami engem nagyon elszomorít. Remélem, ha lesz hivatalos ICS-nk ezt "javítják". -
wolruf
őstag
Erről csámcsognak itt a népek már egy ideje
Innen szedható a v28-as agyontweakelt változata (vagy agyontweakelendő), ha nem tudod mit kell csinálni, neki se fogj. Én sem fogtam
Nem egyszerű működésre bírni, de van, akinek sikerült már. Tehát ez sem a "simán tudok HD videózni ICS-el helyzet", hanem egy lehetőség. Célszerű megvárni a véglegest, én is azt teszem már egy éve
-
deminos
aktív tag
válasz
tzsolesz #30262 üzenetére
Ez a SU660-ra vonatkozik.
Hivatalos bejelentés (LG twitter):https://twitter.com/LG_Mobile_/status/256291211890020352
Hivatalos oldal: http://lgmobile.co.kr/lgmobile/front/download/retrieveDownloadMain.dev
Szerk.: Most látom, hogy a hivatalos oldalon fenn van a Black ICS-je is. Neked/tek az nem jó?
-
wolruf
őstag
-
8Zolee8
csendes tag
válasz
wolruf #30263 üzenetére
Valójában nem jogi okok miatt nem adja ki a CM10-et RC hanem mert ő megkapja az LG-től az éppen aktuális legújabb telefon fejlesztői változatát. Ő az egyetlen akinek főzőtt rom van a 4X-én mert az a fejlesztői változat és ezért nem zárt a bootloader. Ha korábban kiadná a CM10-et mint LG a forráskódot akkor lehet többet nem kapna telefonokat tőlük.
-
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
peter_27 #30256 üzenetére
Azon agyalunk a Black topic-ban, hogy mi is olvastunk már hasonló dolgokat az XDA-n, meg jöttek is kétes eredetű romok, de valahogy nem igazán hisszük el, hogy valóban megjelent volna Koreában a Black-re az ICS hivatalosan is. Mi számít bizonyítéknak ilyenkor, gondolom az LG hivatalos oldalán közzétett infó. Ilyen infó azon az oldalon van egyáltalán?
-
SamS20
senior tag
Az első Koreai leak és a final version között mennyi idő telt el? Kíváncsi leszek h milyen kernelt használ a végleges ics su660on.
Most már csak a mi verzionkra kell várni, vagy 1-2 normális főzött romra
-
snipr
aktív tag
válasz
Magnat #30255 üzenetére
Igen, emlékszem (bár úgy emlekeztem frissebb 1.3-as kerneled volt eredetileg és arról javasoltam az 1.2-t vagy az 1.1.2-t)... azért is mondom, hogy ha 1.1.2-vel fagysz, akkor valószínűleg fagyna mással is... kevésbé gondolom ezt ROM problémának mint kernelnek, de annyi misztik történt már ezzel a telefonnal, hogy jobb híján megér egy próbát a romcsere is!
-
peter_27
aktív tag
Egy újabb (nekünk csak félig) jó hír. LG Koreában hivatalosan is kiadta az ICS-t a su660-ra. Xda-n az írják pár napon belül lesz forráskód is, mert azt az lg hamar ki szokta adni. [link]
-
SamS20
senior tag
lg mobile facebook oldalán találtam egy gyöngyszem hozzászólást az Optimus L9 promóció alatt a szöveg a következő :
The perfect phone if you want to rape yourself with a cactus.xDDDDDDDD
-
dbocskai
tag
Hát sajnos mától én se a 2X-esek táborát erősítem, további sok szerencsét.
-
Sousuke
tag
válasz
reflxx #30250 üzenetére
Mondjuk az MX Player, a VPlayer Video Player és a MoboPlayer
-
reflxx
aktív tag
Üdv! A teló tud lejátszani .mkv file-t vagy feliratot (akár egyszerre?
)
Ha igen mivel?
Előre is köszi! -
snipr
aktív tag
válasz
Magnat #30247 üzenetére
Sajnos tényleg nagy a szórás a készülékek közt... nekem pl soha egyetlen kernellel/rommal sem produkált töltés közben fagyást, ellenben pl képet meg szarabbat csinál mint az átlag bármilyen kamera modot is használok (mondjuk ha választanom kellett volna ezt választom
)
Egyebkent 1.1.2 és 1.2 az a két kernel, ami talán a legkevesebb töltős fagyást okozza (xda visszajelzések) a hybrid rommal... félő hogy ha 1.1.2-vel fagysz, akkor 1.2-vel is fogsz :|
-
Magnat
veterán
válasz
stickrs #30246 üzenetére
Köszi,
nekem 1.1.2 van, de az újabbakat is próbáltam ... kérdés, h akkor a rom okozza vagy csak az én telefonom érzékenyebb az átlagnál ... illetve utóbbi biztos igaz, mert nekem még azokkal a hivatalos romokkal is volt bsod, amivel már szinte senkinek. Mondjuk az újabbakkal szerencsére már nem.
3.7-ről 3.6-ra visszaállni köll a full wipe?
-
Kurzuh
aktív tag
válasz
Levi941127 #30240 üzenetére
Ebbe van magyar nyelv?
Engem is nagyon érdekel, lehet megpróbálom
-
wolruf
őstag
válasz
Levi941127 #30237 üzenetére
Itt próbálják a videózást is, elvileg megy
-
Simtu
senior tag
Aki 3.7-es hybridet használ:
Mennyire stabil ez a ROM? Ma reggel húztam le a töltőről, és teljesen ki volt fagyva. Aztán délelőtt indítottam 4-5 hívást, 2 alkalommal 1x-1x kicsörgött, majd rögtön kikapcsolt.
-
tothl
addikt
A hangot szerintem megoldottam, a su660as ICs -ből szedtem mindent amit az audio-hoz találtam és átmásoltam a P990 -leakbe
-
SamS20
senior tag
hát de könyörgöm nehogymár egy áprilisi releasenek így keljen örülnünk... hogy jaj de jó megy rajta az sd kártya felismerés meg rootolható.
adják ki végre a hivatalos mindenben működő rendszert és csókolom
-
dergander
addikt
Javították az SD kártyát
Rootolhatóság superuserrel
Engineer mód kivéve -
tothl
addikt
Egyelőre úgy néz ki, a rádión, a bluetoothon és némi hangproblémán kívül okés az ICS leak.
-
peter_27
aktív tag
[link] Próbáld meg ezt (nem csak xp-re jó). Ne használj usb hub-ot, és próbáld közvetlen alaplapi usb-vel. Csatlakoztatás után a telefonon válaszd ki az adattár módot, és adj neki időt, hogy felismerje.
(#30222) Simtu
Es-ben megnyomod a favorites gombot és ott kell lennie az sd kártyának is. -
Simtu
senior tag
Még egy kérdés: ES File Explorer csak a belső memóriát látja. A memóriakártyát mivel tudom kezelni?
-
Simtu
senior tag
Srácok, biztos én vagyok a hülye, de hogy lehet elérni, hogy lássam a háttértárat és az memória kártyát PC-re dugva? 2 gépen próbáltam. Először csak szimplán feldugtam a gépre, erre közölte, hogy hw telepítés sikertelen. Aztán felraktam a drivert, gép restart de semmi. Otthon egyszer valahogy sikerült látni mindkettőt, de azóta sem.
-
cjvt3o
aktív tag
válasz
gabe96 #30216 üzenetére
Mint az ábrán is látható, alapvetően más és más kommunikációs réteghez kapcsolódnak, a baseband alapvetően hardveres (az ún. baseband processor) feladatok vezérlését, míg a ril (radio interface layer) a telefonos szolgáltatások és a rádió eszköz között kommunikáció vezérlését végzi.
Ha azt kérdezed, hogy ezeket a feladatokat és funkciókat miért választották így külön, illetve az egyes feladatok ellátásáért felelős vezérlő szoftvert miért nem "égették" bele a hardverbe, akkor arra nézve az alapvető felelősként bizonyos Neumann János nevű urat tudom megjelölni, aki sok egyéb mellett kitalálta, hogy az eszközök (hardverek) képességeit válasszuk el a munkavégzés elvárásaitól, utóbbit is bontsuk szét eljárásokra (programokra / szoftverekre) és adatokra, azzal együtt, hogy az eljárásokat és adatokat hasonlóan tároljuk el. Neumann úr ötlete és példája annyira ragadós volt, hogy az informatika teljesen a neumanni elvekre épült rá az évek során, így aztán a 60-as évek végén, 70-es évek elején pl. a Motorola, mint a mobiltelefónia de facto feltalálója, szintén ebben gondolkodott tovább.
-
gabe96
aktív tag
egy amatőr kérdést hagytegyek fel: mi az a BB és RIL ?
-
Vizinyenyec
aktív tag
Aki hybridet használ és felrakta mellé a 0218-as bb-t az tapasztalt némi javulást az üzemidőben?
-
Jimothy
csendes tag
válasz
Vizinyenyec #30210 üzenetére
Hát akkor már csak abban bízhatok, hogy az ICS megváltást hoz..
-
norbi642
tag
válasz
Ferenczi Áko #30206 üzenetére
Köszi erre lettem volna kíváncsi mert felraktam egyet de semmi változást nem vettem észre
-
norbi642
tag
Sziasztok!Az ilyen aksi kímélé és aksi élettartam kímélő app ok nak van valami értelme,és ha van,akkor mondana valaki valami jót?Köszi előre is!
-
Jimothy
csendes tag
Ma vonattal mentem be Pestre, a félórás út alatt 100%-ról 75-re esett le úgy, hogy facebook messengeren chateltem, megnéztem az e-mailjeimet, rss olvasóban volt kb. 20 olvasatlan cikk, azokat végigpörgettem (képek nélkül ha számít) és körülbelül 5 percre felnéztem tumblr-re. Tényleg nem értem miért van :S
-
snipr
aktív tag
válasz
Jimothy #30200 üzenetére
A "másra" tudok csak irni... rengeteg, amit irsz, nekem akkor eszik ennyit, ha F1 live timing appot futtatok élő közvetítés alatt... de ez folyamatosan koppon járatja az egész telót, szinte forró a hátlap (realtime mutatja ugyebár melyik autó éppen hol van a pályán, illetve minden szektoridő stb)... Ha "csak" szimplán netezek (play aruhaz, frissites, bongeszes), akkor biztosan nem eszik ennyit...
Django 1.2... flix 1.3.1-power kernel, nincs húzva
Új hozzászólás Aktív témák
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Samsung Galaxy A12 SM-A127F/DSN - 64GB, Dual SIM!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest