- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázs1986
őstag
válasz
Kurzuh #33776 üzenetére
És mi lesz az utód?
Nvflash-ből ami tisztán gyári, az froyo. Gb-ből is láttam egy verziót, de abba belenyúltak. Szerintem úgy csináld, hogy Nvflash-sel tedd fel a v10b-t, majd arra Smartflash-sel mondjuk a v20q-t vagy v20r-t (vagy ha nálad a v20s nem volt vacak akkor azt).
(Ha tudsz egyből Smartflash-ezni akkor az Nvflash ki is maradhat).kecske65: Root jog kell hozzá, és egy fájlkezelő, amivel ki tudsz menni egészen a rendszermappákba. A system/app mappába kell bemásolni a fájlokat, restart után elvileg már telepítve lesznek. Arra figyelj, hogy ha volt mellettük .odex fájl is, azt is másold át (ha cwm telepítős rom-ból szedted ki, akkor nem volt).
-
Naras
őstag
válasz
Kurzuh #33475 üzenetére
Nos, épp most kapcsoltam be, így nehéz újdonságokról illetve egyéb dolgokról véleményt írni... majd meglássuk
kristoof92: Van megoldás a cserére, CWM zip file, most hirtelen nem tudom a linket, valaki betolta korábban, asszem pont az én kérdésemre, próbálj meg rákeresni kérlek...
Azért Hybrid akármennyire is smooth, CM10 - et nem veri, de ha újra beszarik a hang, akkor megy vissza ...megin'
-
god992
aktív tag
válasz
Kurzuh #33104 üzenetére
elvileg már van NVflashes v28e parancsolj! és ez már alapból a rootolt!
ha ez nem működne így akkor vissza v10b és utána arra mehet, de egy próbát megér!
És ha felraktad ezt a verziót beszámolhatnál hogy benne van e minden lg alkalmazás, és nincs e kipucolva a rendszer! -
god992
aktív tag
válasz
Kurzuh #33093 üzenetére
hát a T a régebbi(1 nappal) meg azt vettem észre hogy az lomhább volt mint az E, sajnos az E-nek is vannak érdekes dolgai néha, de ettől függetlenül alkalmas napi használatra, nállam az akkuval nagyon jól bánik 14órája vettem le töltőről, ebbe van 2óra 20perc kijelző használat, 20 perc zenehallgatás, és wifivel töltöttem le 500MB-ot, és jelnleg 15%on állok, éjszaka kikapcsolt állapotba 1%ot merültem(ez akku függő egyébként, én gyárival használom, és meg is lepődtem mert már 1,5éves)
-
buktagt540
senior tag
válasz
Kurzuh #31868 üzenetére
Vásárlás után 1 órával már JB futott rajta és csak lestem,még mindig nem tudok betelni vele
(mind a JB mind magával a telefonnal),és ezt mind 35ezerért(beszámította a gt540et).1magos,sokkal kevésbé jó telefonok kerülnek 50k vagy még többe.
Naras:Dugd rá a gépre,menj az eszközkezelőbe és nyomj egy hardverváltozások keresését.Hátha megtalálja..
-
Tutu7030
veterán
válasz
Kurzuh #31687 üzenetére
Nálam ilyen anomáliák még nem voltak. Egyedül a gyors akksi merülés és az automatikus idő probléma zavar (meg az, hogy cwm frissítése után a cwm-ből eltűnt a kikapcsolás opció, csak reboot van). Az időt megoldottam a ClockSync alkalmazással (előző romoknál is ezt használtam).
-
Levi941127
senior tag
válasz
Kurzuh #31544 üzenetére
XDA-n azt írják bevált, szóval ajánlott végigcsinálni. ITT ÍRJÁK HOGYAN KELL.
-
Bolond^^
tag
válasz
Kurzuh #31466 üzenetére
De nem tudom miért. Angolra állítottam a telót, a Google Now-ot is, még beírtam egy Charlie nevű személyt is a telefonomba, hogy na hátha azt felhívja mert könnyű kimondani a nevét is. Belemondom hogy "Call Charlie", rendesen fel is ismerte a telefon, hogy mit mondtam de ugyanúgy csak rákeres Google-ba.. Felidegel..
-
god992
aktív tag
válasz
Kurzuh #30473 üzenetére
igen azt csinált :S meg amikor a wifit kikapcsolod és vissza újraindul a telefon, meg reggel 20%on volt az akksim. egyik pillanatról a másikba elsötétedik a kezemben, el nem tudtam képzelni mi baja van, szereztem egy töltőt rádugtam és sikerült életre keltenem vele, mindennapos használatra nemtudom elképzelni még ezeket a leak-eket, ment is vissza a v20q, de már érzem hogy nem kell sokat várni
-
Balázs1986
őstag
válasz
Kurzuh #30420 üzenetére
Kint van a 3.8 is
CWM van ICS alá? Ha igen, akkor szerintem elég azzal rápakolni. Ha nem, akkor SmartFlash (vagy ha nem megy akkor nvflash)->gyári ROM, majd arra a Hybrid cwm-mel.
-
deminos
aktív tag
válasz
Kurzuh #29706 üzenetére
A hardware-s gyorsítás hiánya miatt az "alap" camera-val nem, de másik progival lehet vele felvenni, de valami nagyon kicsi felbontásban. A Videocam Illuson nevű programmal kipróbáltam, de élvezhető 25 fps-el csak 320*240-ben volt képes felvenni. E felbontás felett már képregény volt az egész, még húzott procival is.
-
ßrainiac
addikt
válasz
Kurzuh #29255 üzenetére
A megvaratasert minimum kene hogy szoljanak a kiadas pontos idejerol.. csak azert nem szolnak mert ahogy eddig is, sz@rnak rank..
a masik lehetoseg persze, hogy fogalmuk sincs, mi az az ICS.
Dusee:
Egy telefonbetyar beszelgetesbol van, ami szokas szerint "nagyon tanulsagos"
Majd belinkelem, ha megtalalom.
EDIT: termeszetesen nem anzadnak ejtik azt mi irjuk ugy, ami kulon vicces mert az anzad "Australia and New Zealand Armoured Division"-t jelent es akkor hasznaljuk haveri korben amikor vki "ownolja" a masikat, pl. "ANZAD VAGYOK" AHAHA ^^
-
persil
nagyúr
válasz
Kurzuh #29244 üzenetére
Olyan anyagi helyzetbe kerültem, hogy már nem engedhettem meg magamnak egy 180 ezres telefont, szóval eladtam, a pénzből kiegyenlítettem, amit ki kellett és vettem (szó szerint) fillérekért egy omnia 7-et, amit nem rég eladtam és szintén nagyon olcsón jutottam hozzá(konkrétan 1-1ben az omnia 7-ért kapott pénz) a 2x-hez.(8 hó garival, patika állapotban)
Egyébként első droidos telóm
Van, ami hiányzik, de van, ami meg ott nem volt, más világ a kettő, de egyiket sem hívnám rosszabbnak, sőt odáig jutottam, hogy már a fröcsögést sem olvasom el az iOSvsDroid topikokban
Simtu
Ébredést nem tudom, a legkisebb telefon által keltett neszre is kelek, mert tudom, hogy kellRégen sokáig egy olyan Arkona szám volt az ébresztőm, aminek az első 30 másodperce egy kb hallhatatlan búgás, mégis mindig felkeltem rá, ahogy elindult
Viszont a csörgés tényleg lehetne hangosabb. Barátnőm y200-a mellett olyan, mintha az enyémen nem működne a hangszóró -
babhun
aktív tag
-
wolruf
őstag
válasz
Kurzuh #28307 üzenetére
Zanzásítva: Lesz ICS majd pár készülékre. VAgy nem. De az is lehet, hogy mégis. Majd szólunk. Hogy mikor? Hát majd szólunk, ha majd szólunk. Vagy nem...
Valami ilyesmiSzerk., hogy valamennyire on legyek. Elvileg szeptember végére lesz az ott leírt telefonokra a frissítés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- iPHONE 15 128GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Asus ZenBook 13 UX325 OLED - 13.3"FHD OLED - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest