Új hozzászólás Aktív témák
-
god992
aktív tag
válasz
Balázs1986 #41029 üzenetére
az s3 minivel szemezgetek nagyon, tudom teljesítménybe kb ugyanaz mint a 2x, de azért ott van az az 1GB RAM, és a samsung elég penge JB rendszere, meg múltkor kipróbáltam és nagyon bejön
-
god992
aktív tag
én is mondok egy Adios-t srácok, a mai napon megváltam a 2x-emtől, köszönöm szépen a sok segítséget az elmúlt 2 évben, remélem nekem is voltak hasznos hozzászólásaim a témában, kitartást nektek! Üdv: Dávid
-
-
-
god992
aktív tag
CivZ-FLEX_ICER_Rev4.7 rom-ról eddig, csak jót tudok mondani, rengeteg szabad RAM-om van, és TW launcher is hasít, és az akksival is jól bánik
-
god992
aktív tag
válasz
csampei #40431 üzenetére
nekem is csinál néha érdekes dolgokat, múltkor pl a képernyő egyik felén ment a háttérvilágítás, másikon nem, a megoldás csak annyi volt, hogy lezártam a képernyőt és feloldottam, és semmi probléma, illetve még GB alatt találkoztam olyannal, hogy foltok voltak a képernyőn(1 vagy 2 ) és körülöttük pedig sötétebb volt, ez is megoldódott egy lezárás feloldással, de a 2 év alatt, amióta megvan a telefon max 3 szor ha láttam ilyet.
Nemhinném, hogy hardver hiba lenne, mert akkor nem oldalán meg a restart! -
god992
aktív tag
szerintetek mennyivel javulna az üzemidőm egy új gyári akksival? a mostani már 2 éves, és emlékszem amikor új volt a teló és még froyoval és GB-vel egésznap bekapcsolt 3G-vel kibírt egy sulis napot, úgy hogy nem keveset játszottam rajta, most pedig az ics készenlétbe is bekapcsolt 3g-vel szép lassan merül...kérdés hogy ez csak a régi romok alacsonyabb fogyasztásának volt köszönhető, vagy az akku állapotának volt köszönhető.
Mert feleslegesen meg nem szeretnék egy új akksit :\ -
god992
aktív tag
Nekem nagyon bejon az 1.5, felraktam hozza civz legujabb kernelet, es most fogom elerni a 100oras uzemidot, ami nalam nagy szam, mert eddig az osszes cm10-es, es gyari ics-vel(djangokkal is) max a ket napot ertem el,mert fagyott lassult, vagy ujraindult magatol a telefon, es ezzel a rom+kernel kombolval eddig semmi nyoma ezeknek a hibaknak, es mindezek melle az akku ideje is nagyon jo, nincsenek battery drainek, szoval ha django akkor ajanlom hozza a civz kernelt, soha nem voltam ilyen elegedett a 2x emmal!
-
-
god992
aktív tag
Valaki nm tudja veetlenul,hogy ics alatt hogy lehet elovcsalogatni azt az akkuasznalat grafikont, ami gb alatt is volt?(ami kijelzia toltest a kepernyo hasznalatot, mobilhalozat hasznalatot es a wifit is)
-
god992
aktív tag
válasz
Seirei #40079 üzenetére
persze, egyenlőre az akksis dolgot megtudom erősíteni, nagyon jó 10% ról nagyon lassan mentem le 2ig, KoB-al állandó kijelzővel ez kb nálam 10perc volt ennyit merülni, most nem túlzok ezzel olyan fél órán keresztül bírta wifin, és úgy hogy nyúztam közbe a telót, egyenlőre tetszik a dolog
-
god992
aktív tag
lecsréltem 1.5 alatt a Kob0.6os kernelt "CivZ_SkyWalker_RF2.0_32RH-B"-re, mert Kob eléggé zabált, és ma 50%nál úgy gondolta hogy ő kikapcsolt, aztán össze-vissza ugrált az akkuszintem... Első tapasztalatom az, hogy ez látványosan jobban bánik az akkuval, illetve benchmark teszten(tudom nem számít semmit) is jóval több pontot ad, ha jól emlékszem KoB0.6-al a DM1.5 6100pont körüli értéket kapott(javítsatok ki ha tévedek), most 6941!
-
god992
aktív tag
ha valakinek van ismerőse aki 2x-et venne, írjon nekem privátba, mert van egy eladó 2x-em!
-
god992
aktív tag
eddig nagy különbséget nem tapasztalok, 1.4el csak az volt a bajom, hogy kaptam elég sok BSOD-t... elvileg ebben az már fixálva van, szabad ram 100MB fölött, úgy hogy van facebook+fb messenger, viber és társaik. közel 40 telepített app., de ha találok valami hibát leírom, remélem nem fogok
-
god992
aktív tag
esetleg valaki aki nálam okosabb megtudná mondani, hogy pontosan mi is ez a Fast Dormany és Dynamic Fsync? keresgéltem már mindenhol, de nem találtam semmi okosat, annyit tudok hogy a fast dormany valami hálózatos dolog, csak azt nemtudom hogy van e értelme használni kis hazánkban
Úgy érzem amióta bekapcsoltam a Dynamic Fsyncet azóta, mintha kicsit darabos lenne a rendszer, de lehet csak bemesélem magamnak
-
god992
aktív tag
válasz
dedy19 #39914 üzenetére
azt tartalmazzák a romok, de ahogy tudom te django 1.4et raknál fel, az aroma installer majd felkinál több választást is(én ezek közül a KoB0.5öt javaslom), de ha bírsz még várni egy kicsit, "nemsokára" elérhető lesz a django 1.5 Kob0.6os kernellel
addig mondjuk felrakhatod nyugodtan az 1.4est, legalább meglátod mennyivel gyorsabb a gyárinál
Mehet rá wipe-ok nélkül is, de javasolt a full wipe, ha biztosra akarsz menni
-
god992
aktív tag
Ez fast dormancy egeszpontosan micsoda? Mivel tud ezzel tobbet a telo?
-
god992
aktív tag
válasz
Balázs1986 #39631 üzenetére
pár napja fújtam ki sűrített levegővel
-
god992
aktív tag
válasz
Balázs1986 #39622 üzenetére
ez érdekes történet, mert múltkor volt nálam egy másik 2x flashelésre, és úgy kapaszkodott bele a kábelem, mintha az élete múlott volna, a kapcsolat is f*sza volt vele, haverom galaxy s2-jébe is szépen kapaszkodik, de ott voltak gondok flashelés közben, gépem nem ismerte fel a telefont, felhoztam faterom htc kábelét és egyből jó volt minden, de nekem a legnagyobb broblémám az, hogy kicsúszik belőle a kábel marha könnyen, lehet a kapcsolat jó lenne másik kábellel, de nem akarok már erre a sz*rra költeni, mondjuk kéne egy új akksi is lassan :\
-
god992
aktív tag
nektek is ennyire szar az usb csatlakozótok mint nekem? csináltam egy videót róla... (bocsi a minőségért, az 1000éves webkamerámmal tudtam csak felvenni)
szerintetek erre van valami megoldás? töltésnél még nem vészes a dolog, igaz néha a töltő is kiesik már belőle, de ha pc-re akarok csatlakoztatni nagyon precízen kell letenni a telefont hogy megmaradjon a kapcsolat, vagy nagyon határozottan kell csatlakoztatni -
god992
aktív tag
válasz
Vizinyenyec #39476 üzenetére
a fényerős dolog azért nem működik mert kowalski kernellel használod a romot, ha felrakod a KOB kernelt hozzá azzal menni fog a fényerő állítás. A zeneváltást hangerő gombokkal gyári zenelejátszóa nemfogod tudni megoldani, lehet van másik app amivel megoldható, de én nem tudok neked névszerint ilyet mondani.
-
god992
aktív tag
válasz
Balázs1986 #39221 üzenetére
Pont nekem volt ilyen,hogy megvaltozott, es tok veletlenul vettem eszre, es ilyen hypertetminal feleseggel tudtam visszairni, nevetseges milyen egyszeru muvelet volt :S
-
god992
aktív tag
válasz
david_97 #39144 üzenetére
django 1.5 kob 0.5 el(nooc), és meglepő módon már lassan 3 napja megy a telefonom(69 órája) , pedig nekem a restartolgatós szériám van, nem értem mi történt, 3 napja újraflasheltem és a létező összes dolgot lewipeoltam rajta, pluszba még az aroma insallerben is wipeoltattam vele, kíváncsi vagyok meddig marad ez így, mert ez a rom+kernel kombó szórakozott velem már párszor
-
god992
aktív tag
PAC romot lehet ugy is hasznalni hogy ugy nezzen ki mint egy sima cm10? en ezt az agyon temazgatast nagyon nem szeretem
-
god992
aktív tag
igen 1.4, jöhetne már az 1.5ös verzió, nem szívesen váltok régebbi django-ra mert ez iszonyat gyors, de jönnek elő sajnos ezek a hibák szépen lassan, cm10 ben meg nincs fm radio és nekem az fontos
Algotis most nem kellett restart, alkalmazásokba nyomtam neki egy kézi leállítást
-
god992
aktív tag
válasz
Algotis #38578 üzenetére
na szép, djangó ma nálam is kidobta, hogy nem tud a kamerához csatlakozni, ezelőtt még csak cm10 en találkoztam ilyennel, aztán alkalmazás kezelőben kilőttem a kamerát utána jó volt, aztán 53%os akksiról leugrott 0-ra, a telefon kikapcsolt, visszakapcsoltam 7%, ezen már meg sem lepődtem, zsebrevágtam kicsit később ránézek 20%, aztán mire hazaértem megint lemerült... 2X ÉN ÍGY SZERETLEK!
-
-
god992
aktív tag
imadom hogy nekem a szar fajta 2x-em van,mar naponta 2-3szor fagyok django 1.4el,ugy hogy csak az akku kivetel segit, szivem szerint izombol falhoz vagnam mar ezt a hulladekot, soha tobbe nem veszek olyan telefont amit nem nexusnak hivnal!
-
god992
aktív tag
Na en Django 1.4 melle inkabb Kob0.5ot hasznalok,mert kowalski kernellel folyton kilotte a launchert miutan kileptem egy alkalmazasbol,meg mintha nekem ezzel az akksi is jobb lenne!
-
god992
aktív tag
válasz
Balázs1986 #37850 üzenetére
cm10.1-ben működésre lehet bírni az fm rádiót? remélem pengus hamarosan belegyúrja cm10-be is, én nagyon meg vagyok vele elégedve, nem érzem hogy szükségem lenne a 10.1-re majd, max ha pengus elkészíti a saját változatát belőle, amúgy jólenne már a STABLE OFFICIAL CM10.1 !
na mind1 a lényeg hogy működik, rendesen, megszüntek a battery drainek, így a random kikapcsolgatások újraindulások is, talán BB-t cserélem majd v20asra, ha megint eldobja a hálózatot
-
god992
aktív tag
sziasztok, valaki használ cm10et v30a BB-vel, és tapasztalt már olyat mint én ma, mentem a metrón, és egyszer csak rezgett egyet a zsebemben a telefon, előveszem, és láttam hogy nincs térerő, és nem is akart visszajönni, megnéztem a beállításoknál az alapverziót és tök hiányosan írta ki(tehát nem ebben a formátumban volt:EUR-XXX-NOV-30-2012+0, hanem csak így írta valahogy: 20121130), ezután újraindítottam és újra volt hálózatom, lehetséges fel kéne dobnom rá egy v20 BB-t... amúgy legújabb pengus kernellel eég sokat javult az akkuidő, és battery drainem se volt!
-
god992
aktív tag
nem tudom ti hogy vagytok vele, de néha már ez is ezt tenném a telefonommal
-
god992
aktív tag
jó dolog ez gingerbrad, stabil, talán az akksi is jobb vele, de olyan iszonyt lassú pl a facebook alkalamzás vele, szaggat, a képernyő lapozás is, meg nagyon ronda ICS vagy CM10 után, úgyhogy szerintem visszapakolok valami mást rá, inkább indulgasson újra, de érezni akarom azt, hogy egy 2magos telefon van a kezemben!
-
god992
aktív tag
válasz
Hopkins_001 #37580 üzenetére
ugyanez lenne a kérdésem, csak cm10.1 hez, felraktam próbaként, és nem ismeri fel a belső sd-t... valami mappát kell létrehozni neki valahol?
mind1, nem foglalkoztat, inkább küldöm fel a gueste féle gb-t!
-
god992
aktív tag
válasz
Algotis #37576 üzenetére
ez jó kérdés, ha a gyári ICS-d újraindítgatások nélkül megy, akkor szerencséd van, valószínűleg a cm10(.1) ekkel sem lesz gondod, nekem csak a sz*pás megy az összessel :S A telefont 2011 áprilisában vásároltam a telenornál, az akksimon márciusi dátum van, szóval szerintem még nagyon az első eresztésbe voltam benne
-
god992
aktív tag
válasz
hali_tomi #37569 üzenetére
Nalam az osszes gyari ics alapu rom csinalta... nagyon elegem van az egesz teefonbol, foleg hogy pont a szarabb szeriam van,ami ics-nel restartolgat folyton... hazaerek es feltolok ra valami megpiszkalt ginger romot,lehet djangot vagy gueste felet meg ezt nem dontottem el
-
god992
aktív tag
na ráuntam a cm10 akkuzabálására és battery drainjeire... :S most megy fel a telenor készülékemre hivatalos frissítéssel a v30a, nemhinném hogy jobb lenne az eu-opennél egy fokkal is, de reménykedem
-
god992
aktív tag
agyf*szt kapok a battery drainektől cm10 alatt, és ezek csak mobilhálózaton jelentkeznek wifin nem... ma is jövök haza, zenét hallgatok buszon 30%os akksival, és egyszer csak pittyeg egyet kiírja hogy a telefon ki fog kapcsolni és CSÁ... bekapcsolom ugyanúgy 30%
-
god992
aktív tag
cm10(új bootloaderes) hez felraktam a lg kamera appot. és végre tudok rendesen fényképezni vakuval is, illetve nem kell az sd kártyák cserélgetésével foglalkozni, mert lehet módosítani az appban a mentés helyét, most már biztos hogy soha nem térek vissza gyári romra
-
god992
aktív tag
Cm10hezmelyik BB a legjobb? A v10b-set ajanljak hozza igaz?
-
god992
aktív tag
nektek az uj bootloaderes cm10 a 13.a-i kernellel milyen uzemidot produkal?en most csak 2g-be vagyok wifi off,es eszi rendesen a lassan 2eves gyari akksim(jelenleg 52%on allok,kicsit tobb mint fel ora kijelzo,es 1ora zenehallgatas),ezt leszamit nagyon penge cucc!
-
god992
aktív tag
válasz
Pistiboy88 #36533 üzenetére
akkor nem csak nekem ilyen, rossz az usb csatlakozóm... múltkor csináltam egy ismerősöm 2x-t ami még 1 éves sincs, és meglepődtem, hogy mennyire kapaszkodik még az usb kábelbe a telefonja, még fel is tudtam emelni vele, a sajátomból kicsúszik folyton meg lötyög benne :S (az én készülékem áprilisban lesz 2éves)
JA ÉS MÁS: nekem eddig a v30b nagyon bejött, a magyar nyelvet nem is hiányolom belőle, az akksi idő nagyon jó, eddig egy random restartom volt, de most konkrétan 2 napja megy a telefonom és semmi baja eddig, ajánlom az angolul tudóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Politika
- SSD kibeszélő
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Idén nyáron visszatér az HBO Max
- Synology NAS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest