- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Raspberry Pi
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
LG G PAD 8.3
Új hozzászólás Aktív témák
-
randras
veterán
válasz
randras_83 #4839 üzenetére
Rá lehet fogni.
Megjelent a 3.0-s TWRP a tabletünkhöz is, az XDA postban külön programos, a hivatalos oldalon TWRP-s (image) telepítést javasolnak. Mindegy hogy csinálom?
Valaki felrakta már?
-
tennis
tag
válasz
randras_83 #4813 üzenetére
Egy csillagos ötös a Váci úti LG szervíznek!
Bevittem a tabletet és kb. 10 perc múlva hozták vissza kiszedve a beletörött jack-dugó darabot.
Utána boldog új évet kívántak, fizetnem sem kellett.
Jó érzés, hogy vannak még ilyen helyek. -
helltp
aktív tag
válasz
randras_83 #4741 üzenetére
Engem nem érdekelne hogy 4.4, 5.1 vagy 6.0 csak bírjanak végre beleszenvedni egy splitscreen-t... Ha ez nem lesz meg mire lejár a garim, én tuti váltok valami főzöttre.
-
crissprivat
senior tag
válasz
randras_83 #4647 üzenetére
Jó ez a tab KK-val is 😉
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
randras_83 #4448 üzenetére
Nyárra ígérték, szerintem B vagy C jelű ROM lesz már a hivatalos szóval várjuk. Lehet még elég bug ebben az A-ban.
-
mukisrác
aktív tag
válasz
randras_83 #4350 üzenetére
Nekem állítva a bal alsó sarokban (billentyűzet ha feljön, A, S, shift gombok környéke), elő - elő fordul hogy nem reagál az érintésre, de a kijelző ki/be kapcsolása után ismét jó
Már ha ilyen érintési problémára gondolsz
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
randras_83 #4350 üzenetére
Mire gondolsz pontosan?
-
randras
veterán
válasz
randras_83 #4299 üzenetére
Legfrisebb stock, ilyen.
-
randras
veterán
válasz
randras_83 #4209 üzenetére
Jó lesz most anélkül, nem exploitolható ez a bootloader, szóval downgrade-elni kell, onnan viszont nem értem, hogy twrp-t flash-elve hogy marad majd meg az egy újabb kdz flashelése után, de mindegy, falura jó lesz ez így is.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
randras_83 #4209 üzenetére
Rom egyben lementésére biztos használható, még stock alatt is, szóval van értelme. Bár a kérdés ettől még áll.
lol
-
randras
veterán
válasz
randras_83 #4205 üzenetére
+DJ. Ru$y: Sajnos pont úgy döntöttem, hogy a legújabb gyárit raknám fel, rootal és TWRP-vel kellene, első kettő megvan, mostmeg ahogy látom túl szép lenne, ha ilyen egyszerű lenne.
-
gps76
őstag
válasz
randras_83 #4136 üzenetére
Én se szeretem az Amoled-et,mert mutogatni,villogni vele milyen arra jó,de amikor bámulni kell több órán keresztül,főleg szöveget,ph!-t nézegetni nagyon fárasztja a szemet. Volt már Tab S 10.5-öm van tapasztalat.Ennél meg ráadásul ha állítva tartottam és görgettem egy hosszú oldalt látszott hogy nem egyformán jeleníti meg a sorokat,kis késés van vizszintesen.
-
Sza_Sa
senior tag
válasz
randras_83 #4075 üzenetére
Pénteken megérkezett a tok, nagyon szuper.
Köszönöm! -
fPApi
őstag
válasz
randras_83 #3926 üzenetére
Megnéztem, a "Jótanácsok, további szabályok" között azért még ott van:
"Ha 5 percen belül eszedbe jut még valami a hozzászólásod után, akkor használd a (Szerkesztés) gombot, ezzel szerkeszteni tudod az aktuális hozzászólásodat."
Csak ne vigyük túlzásba, mert szerintem többen azt teszik (nem rád gondoltam persze)!Viszont ami szintén ott van (és ez természetesen szintén nem neked szól, csak sokan felháborodnak, amikor valaki kiakad az érthetetlen, hibákkal teli hozzászóláson):
"Figyelj a helyesírásra és az érthető fogalmazásra..." -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Sehonnan legjobb tudomásom szerint. Nyerni lehetett pár embernek, illetve a házigazdáknak, moderátoroknak (kiemelt rangúaknak lehet).
-
pusszycat
nagyúr
válasz
"Egyébként valakinek van bármi infója a hivatalos 5.0-ról?"
Még sehun semmi...
-
mukisrác
aktív tag
válasz
randras_83 #3886 üzenetére
Nekem Nova van fent, és szintén van hiányzó ikon (pl. időjárás, LG backup)
-
Rav3n02
senior tag
válasz
randras_83 #3789 üzenetére
Igen, én is ettől tartottam
-
snemeth
aktív tag
válasz
randras_83 #3575 üzenetére
Nekem 32 gigás Toshiba van a dx.com-ról, azzal sincs semmilyen probléma.
-
fornettisuti
veterán
válasz
randras_83 #3575 üzenetére
+1
-
Jannn
aktív tag
válasz
randras_83 #3517 üzenetére
Nem értem h mit szórakozik a Google. 2 hete kb még lehetett választani az 1080p-t, de igazából választani sem kellett, mert alapból úgy játszotta le amit lehetett
-
mm89
őstag
válasz
randras_83 #3486 üzenetére
Nem, de a foldersync igen
Én azzal használom! -
válasz
randras_83 #3484 üzenetére
Én idén év elején a gPAD-ről a két BOX-accountot is 50 GB-ra hizlaltam, az akkori közlés szerint örökre.
Használni viszont nem használom, mert szerintem a PC-s kliens csapnivaló, különösen a szériaugrás óta, ráadásul nem csak a felülete használhatatlan, hanem rendszeresen hibázik is. Erre persze van ideológia, a belsős fórumokon rengetegen panaszkodtak ezekre a dolgokra, mire a hivatalos válasz az volt, hogy a BOX nem sok kis fájl szinkronizálásáról, hanem kevesebb nagyobb fájl tárolásáról szól...
Üdv: MaCS
-
devast
addikt
válasz
randras_83 #3434 üzenetére
Most megpróbáltam a gyári töltőjével, ugyanez. Felraktam sd card monitor nevü cuccot, és amint rádugom töltőre, és lezárom, elkezdi össze-vissza ledobálni az sd-t.... ota-val lett gyári állapotban felhuzva 20d-re.
-
randras_83
addikt
válasz
randras_83 #3358 üzenetére
Némi frissítés a témában visszavittem edigitalba simán kicserélték szóval esete teszt.
-
válasz
randras_83 #3373 üzenetére
Az üzlettől függ. Tudtommal nem kötelező a három nap, kérdezz rá náluk.
-
válasz
randras_83 #3370 üzenetére
Este tudok csak, amikor otthon vagyok.
-
randras_83
addikt
válasz
randras_83 #3357 üzenetére
Próbálgatom reggel óta, de a hang még nem ragadt be inkább csak a távvezérlés nem működött. Újraindítása utan ismét jó, ez inkabb szoftver hiba nem?
-
válasz
randras_83 #3332 üzenetére
Nagyon jó, imádom! Amúgy Nexus 7 meg e között vacilláltam, és a nagyobb kijelző döntött. Nem bántam meg így 2-3 hét távlatából.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Végre megint van LG táblagép a piacon. És ez főleg azért jó hír, mert egy kifejezetten korrekt, mégsem túlárazott masinát tett le a koreai gyártó. Így kell visszatérni.
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyaralás topik
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Külpolitika
- sziku69: Szólánc.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- iPad 9th. 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 84%/p4225
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest