- Op3n Dott tablet mélyvíz
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
LG G PAD 8.3
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Valakinek van arra ötlete, hogy milyen szervizhez lenne érdemes azzal a problémával fordulnom, hogy a kijelző ragasztása kezd elengedni (ezen kívül teljesen jól működik)?
Felhívtam a márkaszervizt is, de mivel ők a kijelzőt egy ráragasztott tokkal együtt kapják, és ez van a hátlaphoz ragasztva, ezért ők ezt nem javítják, csak új kijelzőt tudnának adni, ami olyan 35-37k lenne, nyilván egy 6 éves tabletnél ez a gazdasági totálkár kategória.
Nézzek egy bármilyen mobil shopot, vagy esetleg tudtok olyan helyet, ahol sok eszközt szervizelnek, és normális eredményre számíthatok (esetleg próbáljam meg én visszaragasztani? Milyen ragasztót kellene ehhez használni, ami hosszú távon nem káros -elvégre melegszik is, fogdossuk is a tablet kijelzőjét, stb)?
-
adalbert1
veterán
Gondolom ilyen esetben ennél a tabletnél kb. már a totálkár kategória ennek a hármasnak a cseréje. Közben pár havonta ránézek az aktuális tablet kínálatra, de még mindig nem találtam szimpatikus utódot, anno szerintem ezt a gépet nagyon eltalálták (akkor viszonylag friss hardware volt, jó felbontású kijelzővel, ami se nem túl nagy, se nem túl kicsi - a 7" méretű tabletek szerintem már pont túl kicsik-). Ti lecseréltétek már valamire? Ha igen, akkor miért azt választottátok?
-
adalbert1
veterán
Ti találtatok már valami utódot ennek a tabletnek? Ugyan még jól működik, de mivel idén év végén már 4 éves lesz, az akksi már kevesebbet bír, mint új korában, így gondolkodtam, hogy le kellene cserélni, de egyszerűen nem találtam normális alternatívát ilyen méretben - a 7" túl kicsi, a 10" pedig már túl nagy számomra. Ami mondjuk tetszene, az a Samsung Galaxy Tab S2 VE 8.0, igaz ennek 4:3-as a képaránya, de már az is régebbi modell, úgy nem venném meg, hogy lehet, hogy 1-2 hónap múlva jön az utódja (ráadásul drágább is jóval, mint anno a G Pad volt, és annyival nem nyújt többet nála). Kár, hogy az LG-nek semmilyen értelmes tablet nincs jelenleg a kínálatában, ezt a G Pad 8.3-at nagyon jól eltalálták, szerintem annak idején ár/érték arányban is nyerő volt.
-
adalbert1
veterán
Nektek az utólagos fólia mennyire bírja a gyűrődést? Lassan 1 éve használom ezt a készüléket, és a gyári mostanában kezdi megadni magát (illetve ezt túlzás, de pár helyen már buborék van alatta) - ti honnan rendeltetek? Ahogy néztem randras ezt javasolja, másnak milyen tapasztalata van (főleg olyan hellyel, ami nem 3-4 hét alatt szállít)?
Illetve a gyárihoz hasonló tokot hol érdemes keresni? Ahogy néztem, másnak ez vált be. -
adalbert1
veterán
válasz
merlin201 #1351 üzenetére
Érdekes, nekem is csak 1 év garanciaidőt állító papírom van. Amikor felhívtam az ügyfélszolgálatot, akkor azt mondták, hogy a független készülékekre 1 év van, a szolgáltatóknál vásároltra van 2.
szerk.: azért örülnék 2 év garanciának, jó lenne valami hivatalos állásfoglalás, amire lehet hivatkozni, akár az 1 év garanciás papírral is.
-
adalbert1
veterán
válasz
Tejes Pite #385 üzenetére
Felhívtam az LG ügyfélszolgálatot, ott annyit mondtak, hogy úgy érvényes a garancia papír, ha rajta van a media markt pecsétje, a vásárlás dátuma, és megvan a blokk is. Igaz ez nekem se teljesen egyértelmű, ennyi erővel most ezt a garancia jegyet felhasználhatnám egy TV mellé is.
-
adalbert1
veterán
A pólus media marktban csak 85k (legalábbis tegnap és tegnapelőtt annyi volt), erre hivatkozva én egy másik media makrtban is megkaptam ugyan annyiért (ha olvassa, innen is üdv. az eladó srácnak, aki felhívta erre a figyelmem).
LG garanciapapírt kaptam, de ahogy látom gyári számot nem írtak rá, ez nem fog később problémát okozni? Vagy írjam rá én kézzel? -
adalbert1
veterán
Sziasztok, én is egy ilyen tablet beszerzésén gondolkozom. Ami felmerült bennem, hogy pdf-ek olvasására mennyire kényelmes (a 7-es méret szerintem már túl kicsi lenne, 10-est pedig nem akarok)? Illetve valaki próbált már képregényeket olvasni rajta (mondjuk a comicrack nevű alkalmazással)? Kifér rá 1 oldal egészben kényelmesen?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Végre megint van LG táblagép a piacon. És ez főleg azért jó hír, mert egy kifejezetten korrekt, mégsem túlárazott masinát tett le a koreai gyártó. Így kell visszatérni.
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Ipad 10.gen, silver újszerű, hibátlan patika állapotban eladó !
- Xiaomi Pad 6 arany színben 6/128
- Apple iPad Pro M4 11" 256GB WiFi, Apple garancia, BOMBA ÁR!
- 6.8" KOBO AURA HD ,1440 x 1080, microSD, ConfortLight +tok
- Redmi Pad Pro 5G , 12.1 Coll 120hz! Snapdragon 7S Gen2 , Makuláltan , 2 év garancia !
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest