Új hozzászólás Aktív témák

• f(x)=exp(x)

őstag

válasz Zizge #2562 üzenetére

Szia! :)

Nos az akkumulátorral kapcsolatban: lassan 5 hónapja lesz meg a tab, és elég sokat használom filmnézésre. Nálam egy másfél órás film (nem Youtube-n hanem letöltve) leszívta olyan -34% (pl.: 78%-on volt és 44%-ra ment le). Szerintem ez bőven jó! :) Bár Facebook-om nincs, de a gyári e-mail kezelőbe be van állítva 2 fiók, ami 5 percenként szinkronizál + a utorrent is fut folyamatosan, ami ezt helyettesíti (sőt!). A böngészés élménye nagyon jó, van Flash is. :C Viszont ez jobban szívja az akksit, ami nem meglepő. :)

Az oprendszer: nekem 1-szer fagyott le csontig, olyan 4GB szabad memóriával. Amikor tele raktam szinte teljesen filmekkel, appokkal akkor azért meg-meg röccent (ezt értsd. úgy hogy a csúcskategóriás létéhez képest, egyáltalán nem zavaró mértékben).

Hangszórók:közepesnek mondható, nem rossz, de nem is jó. Eléggé dobozhangú. :K

Mégegyszer megvenném természetesen, semmi új dolog nem jöt ki azóta.

Nem tudom hogy mire gondolsz, egy kattintás frissíteni hivatalos forrásból az oprendszerét.

(Az 1:45 perces filmeket hogy gondoltad? Nem 1:45 órásra gondoltál?)

Szerk.: Full HD film szívta le annyira az akksit. Egy sima kis felbontású film kb. 25%-al apasztja le.

Új hozzászólás Aktív témák