Hirdetés
-
PROHARDVER!
LG G PAD 8.3
Új hozzászólás Aktív témák
-
f(x)=exp(x)
őstag
Szia!
Nos az akkumulátorral kapcsolatban: lassan 5 hónapja lesz meg a tab, és elég sokat használom filmnézésre. Nálam egy másfél órás film (nem Youtube-n hanem letöltve) leszívta olyan -34% (pl.: 78%-on volt és 44%-ra ment le). Szerintem ez bőven jó!
Bár Facebook-om nincs, de a gyári e-mail kezelőbe be van állítva 2 fiók, ami 5 percenként szinkronizál + a utorrent is fut folyamatosan, ami ezt helyettesíti (sőt!). A böngészés élménye nagyon jó, van Flash is.
Viszont ez jobban szívja az akksit, ami nem meglepő.
Az oprendszer: nekem 1-szer fagyott le csontig, olyan 4GB szabad memóriával. Amikor tele raktam szinte teljesen filmekkel, appokkal akkor azért meg-meg röccent (ezt értsd. úgy hogy a csúcskategóriás létéhez képest, egyáltalán nem zavaró mértékben).
Hangszórók:közepesnek mondható, nem rossz, de nem is jó. Eléggé dobozhangú.
Mégegyszer megvenném természetesen, semmi új dolog nem jöt ki azóta.
Nem tudom hogy mire gondolsz, egy kattintás frissíteni hivatalos forrásból az oprendszerét.
(Az 1:45 perces filmeket hogy gondoltad? Nem 1:45 órásra gondoltál?)
Szerk.: Full HD film szívta le annyira az akksit. Egy sima kis felbontású film kb. 25%-al apasztja le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG GALAXY TAB S7 FE 12.4" ÓRIÁSTABLET + S PEN BILLENTYÜS TOKKAL, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- Új Teclast T60 plus táblagép
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- Ipad 9 64Gb wifi+cellular
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest