-
PROHARDVER!
LG G PAD 8.3
Új hozzászólás Aktív témák
-
f(x)=exp(x)
őstag
Szia!
Nos az akkumulátorral kapcsolatban: lassan 5 hónapja lesz meg a tab, és elég sokat használom filmnézésre. Nálam egy másfél órás film (nem Youtube-n hanem letöltve) leszívta olyan -34% (pl.: 78%-on volt és 44%-ra ment le). Szerintem ez bőven jó!
Bár Facebook-om nincs, de a gyári e-mail kezelőbe be van állítva 2 fiók, ami 5 percenként szinkronizál + a utorrent is fut folyamatosan, ami ezt helyettesíti (sőt!). A böngészés élménye nagyon jó, van Flash is.
Viszont ez jobban szívja az akksit, ami nem meglepő.
Az oprendszer: nekem 1-szer fagyott le csontig, olyan 4GB szabad memóriával. Amikor tele raktam szinte teljesen filmekkel, appokkal akkor azért meg-meg röccent (ezt értsd. úgy hogy a csúcskategóriás létéhez képest, egyáltalán nem zavaró mértékben).
Hangszórók:közepesnek mondható, nem rossz, de nem is jó. Eléggé dobozhangú.
Mégegyszer megvenném természetesen, semmi új dolog nem jöt ki azóta.
Nem tudom hogy mire gondolsz, egy kattintás frissíteni hivatalos forrásból az oprendszerét.
(Az 1:45 perces filmeket hogy gondoltad? Nem 1:45 órásra gondoltál?)
Szerk.: Full HD film szívta le annyira az akksit. Egy sima kis felbontású film kb. 25%-al apasztja le.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Végre megint van LG táblagép a piacon. És ez főleg azért jó hír, mert egy kifejezetten korrekt, mégsem túlárazott masinát tett le a koreai gyártó. Így kell visszatérni.
- iPad Pro 7 M4 13" 256GB Cellular Hibátlan/2025.11.29.Apple Gar./p4219
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPad 10,9" (10th gen) 64GB WiFi
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest