- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
LG G PAD 8.3
Új hozzászólás Aktív témák
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Smaller #2529 üzenetére
* Először töltsük le ezt a programot. Ha nem lenne telepítve az LgMobileDriver, akkor telepítsük azt is!
*A tabon a fejlesztői opciók-nál (a build számra addig kattintunk ameddig nem leszünk feljesztők) pipáljuk be az USB hibakeresést!
*Tömörítsük ki a feljebb letöltött fájlt!
*nyitunk egy terminál ablakot/parancssort, mégpedig:
a) Windows XP: letöltjük ezt, majd jobb klikk-el rálépünk a kitömörített mappára, és kiválasztjuk az 'open command window' opciót.
b) Windows 7/8: Shift+jobb klikk üres helyre a mappán belül, majd 'parancsablak nyitása' menüpont.
*előjön a terminál/parancsablak, kiadjuk a következő parancsokat:
1. adb devices
2. adb reboot recovery, ekkor a tablet bebootol recoverybe, ott a hangerő gombok segítségével kiválasztjuk az 'apply update from adb'-t, majd a ki- és bekapcsológombbal leokézzuk)
3. végül pedig a 'adb sideload kk_root.zip' parancsot .
*mikor végzett a 'reboot now'-ra lépünk, ekkor újraindul a root-tal és SuperSU programmal ellátott rendszerünk.Ha így csinálod akkor jónak kell lennie.
-
törölt tag
válasz
Smaller #2234 üzenetére
Mint átlagfelhasználó,átlagfelhasználói szemmel írtam ezt.Értelemszerűen egy programozónak kell majd a laptop,aki a legeslegújabb játékokkal játszik ezer colos monitoron 3 billentyűzettel és 4 egérrel,kell majd az asztali gép,egy felhőkarcolókat tervező mérnöknek se váltja majd ki,vagy egy repülőgépszimulátormániásnak,de azért ha általánosságban mondjuk a dolgot,kiválthatja majd.A fentiek meg lesznek a kivételek.
-
törölt tag
válasz
Smaller #2222 üzenetére
Én a laptopomat cserélném erre a tabletre.Mindenre,amit csinálok a laptoppal(net,film,szöveg/táblázatszerk.,stb.),alkalmas a tablet is,a torrent az egyedüli kérdéses számomra.Ezért kérdeztem,mert ezen áll vagy bukik az egész csere.Ha nem lehet rendesen torrentezni,akkor jelenleg a tabletek még nem alkalmasak kiváltani egy laptopot(számomra).Ha meg igen,akkor igen.Érted.Tehát eddig 1:1 az állás az alkalmas/nem alkalmas versenyben.
-
ace_ventura
tag
válasz
Smaller #2201 üzenetére
Szerintem ez 4.4.0 -tól már így van.
Persze root után L:http://winaero.com/blog/unlock-external-sd-card-writing-for-all-apps-in-android-4-4-kitkat/]a /system/etc/permissions/platform.xml szerkesztésével meg lehet oldani, hogy ne csak a media_rw csoport tagjai írhassanak a külső SD kártyára.
Csak azt nem értem, miért éri meg a Google-nek, hogy hamarosan már az óvodások is root-olni fogják az androidos eszközeiket, hogy korlátozások nélkül kihasználhassák a hardver adta lehetőségeket.
-
Jannn
aktív tag
válasz
Smaller #2192 üzenetére
Nem esélyeket szeretnék latolgatni, hanem olyan embertől kérdezem aki konkrétan próbálta is, nem csak okoskodik...
A linkelt cikkben írnak olyat is, hogy bizonyos programoknak le lehet foglalni tárhelyet. Ezzel a módszerrel lehet mégis torrentezni? "third-party appok esetében pedig annyi mozgásterünk van, hogy ezek az alkalmazások létrehozhatnak egy dedikált privát könyvtárat, melybe szabadon írogathatnak."
-
válasz
Smaller #1870 üzenetére
Itt tudsz válogatni a gyári appok közül: [link]
Én felraktam CM11-et. Néha nem forgatja a kijelzőt vízszintesbe, majd legutoljára be is szart az érintő a tabon. Újraflasheltem a gyárit, azóta jó... Kicsit beszartam, hogy a tablet adta meg magát!
Szóval én még várok valami stabilabb verzióra!
-
Avicularia
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
ma Végre megint van LG táblagép a piacon. És ez főleg azért jó hír, mert egy kifejezetten korrekt, mégsem túlárazott masinát tett le a koreai gyártó. Így kell visszatérni.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nintendo Switch 2
- Formula-1
- Diablo IV
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- iPad 9th. 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 84%/p4225
- Apple iPad 10,9" (10th gen) 64GB WiFi
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest