Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sb

veterán

válasz valory #2146 üzenetére

Nálam 3TB-os EZRX van, nem tűnt el soha, de a belassulás nálam is megvan. Általában megy normál sebességgel, telemásoltam pl és nem vettem észre lassulást, viszont mostaában torrent alatt látom, hogy néha leáll a töltés majd újraindul 20-30mp után.

Közel hajolva ilyenkor kattog a fej is így a szar parolásra gondoltam. Neten rákeresve azt találtam, hogy wdidle3 /D-vel, vagyis tiltva a parkolást csinált másnál ilyeneket.

Nálam az alapbeállítás 8s volt. Áttettem 300s-re, vagyis 5 percenkéntire, most azt látom, hogy a torrent pont 5p többszöröseinél lassul be. 5-20 perc közötti intervallumokban. Ebből úgy tűnik, hogy fullra kikapcsolva lehetne jó, ami ellentmond a neten talált pár hsz-nek.
    De érdekelne, hogy másnál is előjött-e ez a probléma. Ill. a fenti /D-s kattogás/lassulás EZRX-nél.

EARS és egyéb HDD-im is vannak. A load/unload cycle növekszik rendesen, de nem voltak ilyen gondok vele. Mióta azok 300s-re lettek állítva szintén nincs gondjuk és kevesebb a parkolás is jóval.

Új hozzászólás Aktív témák