Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem több embert taszít, mint vonz, de ha mégse, akkor is problematikus a jelenléte. Engem például kifejezetten zavar, nem szeretnék olyan karakterrel játszani, akinek kereszt van a nyakában. Ami idegen az embertől, azzal így van. Hasonló ez ahhoz, mint mikor női karaktert kell irányítani; nem esik jól, ha szeretem is a játékot. Elvesz az élményemből, zavar. Egyik kedvenc sorozatom a Tomb Raider, mégsem tudtam teljesen megbékélni azzal, hogy női karaktert irányítok. Esik egyet valahol, nyög egy nőieset, és máris nem tudok azonosulni a kalandor szereppel, nem én vagyok ott, csak egy általam irányított és idegen pixelhalmaz. Ha "csöndben marad", valamennyire el tudok tekinteni attól, hogy nő.
Próbálgatom úgy is felfogni, hogy Larát irányítom, de nálam gyakori és megszokott, hogy szeretek valamennyire azonosulni a játékbeli karakterrel; ezt viszont ellehetetleníti, ha tőlem nagyon eltérő figuráról van szó. (Mondjuk nő, vagy kereszt van a nyakában.)
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Compaq 6305 Pro SFF PC, AMD A4 5300B CPU 4 GB DDR3 RAM, SSD nélkül
- HP Compaq 6300 Pro SFF PC, i3.2120 CPU, 4 GB DDR3 RAM, SSD nélkül
- HP Compaq 8300 Pro SFF PC, i3-3220 CPU, 4 GB DDR3 RAM, SSD nélkül
- Fujitsu Celsius W5010n
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) Intel Core Ultra 125U Win11Pro Magyar Vil. Bill. 2,5 év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest