- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos fejegységek
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Azonnali processzoros kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fred23
nagyúr
Szerintem több embert taszít, mint vonz, de ha mégse, akkor is problematikus a jelenléte. Engem például kifejezetten zavar, nem szeretnék olyan karakterrel játszani, akinek kereszt van a nyakában. Ami idegen az embertől, azzal így van. Hasonló ez ahhoz, mint mikor női karaktert kell irányítani; nem esik jól, ha szeretem is a játékot. Elvesz az élményemből, zavar. Egyik kedvenc sorozatom a Tomb Raider, mégsem tudtam teljesen megbékélni azzal, hogy női karaktert irányítok. Esik egyet valahol, nyög egy nőieset, és máris nem tudok azonosulni a kalandor szereppel, nem én vagyok ott, csak egy általam irányított és idegen pixelhalmaz. Ha "csöndben marad", valamennyire el tudok tekinteni attól, hogy nő.
Próbálgatom úgy is felfogni, hogy Larát irányítom, de nálam gyakori és megszokott, hogy szeretek valamennyire azonosulni a játékbeli karakterrel; ezt viszont ellehetetleníti, ha tőlem nagyon eltérő figuráról van szó. (Mondjuk nő, vagy kereszt van a nyakában.)
Új hozzászólás Aktív témák
ph A rövid trailerben bemutatkozik Gabriela Morales, aki a játék alatt Rico ellenlábasaként próbál majd csapatával borsot törni az orrunk alá.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 15ACH6H
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS 18W USB ADAPTER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest