Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
sing1ep1ayer #6 üzenetére
"Ha olyen általános célú, otthoni rendszerként használná valaki a Linuxot, mint mondjuk a Win 7-et (vagy az XP-t, ha már a cikkben az szerepel), akkor hamar rájön majd, hogy az ingyenes OS bizony fényévekkel le van maradva."
Ezzel vitatkoznék, pláne általános otthoni felhasználás esetén.
"Rengeteg területen a funkciók iszonyat szegényesek a Windowsban találhatóakhoz képest, tehát még csak azt sem merném állítani, hogy jobban testreszabható."
Mire gondolsz? Mert eléggé ellentétesen tapasztalom ezt.
"Stabilabbnak sem nevezném. A Debian ugyan kellőképp masszív, a többi disztró viszont könnyen összeomolhat hozzá nem értők kezében."
Ahogy tapasztaltam nem védettebb kevésbé júzererror ellen a wineknél.
"Otthoni mindenes rendszerként én mindössze 2 előnyt mernék valóban felhozni: ingyenes és kisebb a helyigénye mint a Windowsé, aztán itt be is lehet fejezni."
Ha akarod nincs csempe egyáltalán. Gyorsabb is tud lenni jóval az általános működése, ha az ember erre figyel oda.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest