-
PROHARDVER!
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gianone
őstag
-
bubus66
nagyúr
Melyik ROM van neked a 6.0? mert abban nincs gyári böngésző.
(#6995) sepyi
Biztos menne vele mivel a Vodafone-os Singele Sim-es a tied meg Dual SIM-es. Fel Rakni fel lehet működni is fog csak nem biztos, hogy minden. Na akkor nem válnak el ehhez már BL kell nyitni stb.
(#6994) tkonya
A 6.0 alatt nincsen gyári böngésző
-
sepyi
aktív tag
Szerintem nem, mert a gyári is chrome alapú. Lehet hogy valamit csinálnak vele a gyártók, de egyértelműen chrome.
Más! Ma szerettem volna feltelepíteni a nejem telójára a wodafone wallet-et. A telefon softwere nem kompatibilis az alkalmazással üzenetet kaptam. Az ügyfélszolgálatos érdeklődésemre közölték, h csak a vodafone által forgalmazott készülékeken fut, függetlenül a sim kártyától. Azt kérdezném, ha a dual sim-es független készülékre felraknék egy vodás romot, menne-e vele? Mint ahogy az lg l 70 vodás volt, de ott meg a root miatt nyöszörgött.De valahogy mégiscsak rá kéne ekézni a mobiltárcát.
-
inteljanos
csendes tag
-
bubus66
nagyúr
A Leírás alapján abba van benne, hova kell telepíteni a adb drivert de csinálok egyet külön mert látom nehéz lett egy kicsit Nem akartam szétszedni a huaweiextractort (gondoltam minek) de látom szét kell szednem.
Még mindig itt tartasz? Ezek kellrnek.....
Remélem azt nem kell leírnom, hogy bubus66 nem lesz neked
-
bubus66
nagyúr
-
sonix
csendes tag
-
-
Gstyler
senior tag
Ahány ház, annyi szokás
Én pl. a telefon funkciót használom a legkevésbé.
Egyébként, hogyha nem nagyon használom csak mailt és híreket olvasok, továbbá viberezek napközben (nem, facebookom nincs), akkor is lemerül estére kb 4 óra képernyőidővel (Hsdpa napközben és wifi itthon).
Amennyiben nyomok neki egy kis gps+waze kombót reggel, akkor napközben már meg szoktam etetni, hogy nyugodt szívvel hazaérjek vele este.
Szóval reménykedek benne, hogy a szolgáltatós telók is kapnak vmi frissítést, amivel tovább bírja, bár kétlem, hogy a 2. napnak neki mernék indulni töltés nélkül, mert akkor murphy, h a 2. nap végén kéne a gps+waze ( bár a navigálásnál is inkább a képernyő ON eszi a leginkább a telefont ) .Szóval tétlenül biztosan kibír egy hetet a telefon, csak akkor nem lenne szükségem egy 80 ezres telóra, hha egész héten nem használnám semmire
-
sonye
senior tag
Nem [moderálva] a telefon, csak jól optimalizálni kell.
Annó nekem a G6-om is így kezdett, hogy merült ezerrel. Aztán a fórum is sokat segített és megtaláltuk azt a beállítást, amivel már jó az üzemidő.
Így hát azt kérném a fórumtársaktól, hogy azoknál, akiknél jó az üzemidő, írja már meg a beállításokat, hogy mit lehet állítani.
Nekem 1 hetes a telefon, így annak is örülnék, ha sok ilyen tippet adnátok.
Szép, elegáns forma, nagyon jó fényképező, gyors rendszer, ideális készülék, csak kár ezért a fránya merülésért. Mert ha használom, akkor ekkora kijelzőt meg kell hajtani, azt értem, de ha be sincs kapcsolva, a hálózatkeresés eszi vagy mi?
[ Módosította: Mate ]
-
MeGabee
senior tag
"Ja, úgy [moderálva] ez a telefon ahogy van!"
Azért,mert a tiéd esetlegesen hibás,még nem azt jelenti,hogy mind [moderálva].Nekem semmi baja,tökéletesen működik,BT-t nem dobálja el,és nincs extrém akku merülés sem.Vidd el szervízbe,cseréltesd ki,vagy kérd vissza a pénzedet.
[ Módosította: Mate ]
-
Zsocy155
őstag
Valószínűleg kifogtál egy hibásat. Ha "időn belül" vagy akkor vidd vissza, hogy adjanak helyette másikat, ha nem akkor garanciális javítás.
Nekem, ha reggel óta nyomtam volna a Real Racing 3-at akkor sem ment volna le 28%-ra.
Ha olvasod a fórumot, láthatod, hogy szinte mindenki meg van elégedve a telefonnal. De ha ennyire nem tetszik, akkor cseréld el egy ZTE-re. -
Oldbiggy
tag
Nálam az akksi fogyasztás rendben van, igaz, hogy nem nyomkodom, 1nap 23 óra, és 77%-on van. Kétszer fordult elő, hogy ha kikapcsoltam a hangot, akkor nem kapcsolódott az autó BT-hez. Csak akkor kapcsolódott kb 2 másodperc alatt, ha felébresztettem a telefont, és lehúztam az értesítési sávot.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínai gyártó a csúcsmodellje mellé egy kicsit szerényebb tudású testvért is piacra dobott, ami nyolcmagos processzorral és HD kijelzővel rendelkezik.
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Fotók, videók mobillal
- Megújult a PROHARDVER!
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Xbox tulajok OFF topicja
- Fűnyíró topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest