Hirdetés
-
PROHARDVER!
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Jano_023
őstag
válasz
petya2012 #4423 üzenetére
Szia én egy 128GB vettem ami zsír új volt garanciás minden, 170K-ért. De hozzátenném hogy teljesen kifizetett volt. Én nem vettem volna olyat ami részletre lett vásárolva mert ki tudja hogy a részletet fizeti-e a tulaj rendesen és nem tiltják a készüléket. Ha javasolhatom fizesd ki és úgy próbáld eladni. De ez csak az én véleményem.
-
zeus_2k14
senior tag
-
bébi67
aktív tag
válasz
petya2012 #1616 üzenetére
Működést nem befolyásolja. Eddig nem jött fel sehol. Annak aki felrakta szintén ívelt kijelzős a telója, azt mondta, hogy a barátnője le akarta szedni róla, de megkezdeni sem bírta. Tokkal használom, nem nyomta fel. Szintén pro. Kikapcsolva a kijelzőt, oldalról belenézve van egy narancsbőr hatása, de bekapcsolt kijelzőnél nem látszik. Ilyen volt a mate 10 pro telómon is.
-
Ricardo
titán
válasz
petya2012 #1444 üzenetére
Nekem nem ilyen telefonom van, de szerintem erre egyértelmű válasz nem lesz. A megfelelő értékek beállítása, függ a fotó témájától, az éppen aktuális fényviszonyoktól, és még elég sok mindentől. Nincs olyan hogy beállítod valahogy, és az minden helyzetben a legjobb képet eredményezi.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
petya2012 #875 üzenetére
Töltöttem, de inkább csak kézmeleg volt, szerintem ez egyáltalán nem gond.
Külön szerintem nem kapcsolható, de ha egy bármilyen töltőre dugod, ami nem a gyári, akkor lassú töltést fogsz kapni.
Venni akarok Qi töltős asztali tartót, meg egyet az ágy mellé is estére, így szerintem én a gyári gyorstöltést egyébként sem fogom sűrűn alkalmazni.(#876) Ixion77
Azért, hogy a zsebedben ne merítse a telefont, hiszen ott úgy sem látod. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 5x-ös teleobjektíves lencsével emeli a Huawei a tétet, hogy fotózásban ismét hozzá igazodjanak. A sebesség és az üzemidő is ott a szeren, de hová lett a beszédhangszóró?
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest