Hirdetés
-
PROHARDVER!
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Most, a hónap végén lesz 2 éve annak, hogy megvan a P30 Pro. Egyelőre marad. Én is szoktam más telefonokat nézegetni és mindig a P30 Pro-hoz hasonlítom azokat.
Nekem ez a telefon tökéletesen megfelel, az új android verziók nem izgatnak. A P30 Pro még mindig nagyon gyors és gördülékeny. Nekem bejött az EMUI. A Google szolgáltatásai, appjai még mindig futnak és frissülnek.
Ha esetleg váltok majd, akkor esetleg egy újabb Huawei (nem baj, ha nem lesz Google) vagy alma lesz.
Bennyboy:
Nem csak nálunk vannak gazdasági nehézségek. Sok helyen olvasom, hogy az egész világon zsugorodik a mobiltelefonos piac, egyre kevesebben vesznek új készüléket.
Új hozzászólás Aktív témák
ma 5x-ös teleobjektíves lencsével emeli a Huawei a tétet, hogy fotózásban ismét hozzá igazodjanak. A sebesség és az üzemidő is ott a szeren, de hová lett a beszédhangszóró?
- Hobby elektronika
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Fedora Linux
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Formula-1
- Apple Watch
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest